Bilgisayarım uzaktan yönetiliyor Acil yardım!!!

yeniadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internet benim üzerime değil ve dolayısıyla ben yönetemiyorum interneti.Kuzenim pc mi yönetiyor ve ben bnu istemiyorum.Fakat aynı ağ üzerindeyiz ve ağ kontrolü onda.Arkadaşlar pc mi nasıl koruyabilirim.Yardımcı olabilir misiniz :(

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bahsettiğin iki konu birbirinden bağımsız şeyler. eminmisin bilgisayarını başkasının yönettiğine

Reaksiyon puanı
189
Çeşitli yönetim programları mevcut hangisini kullanıyor onu söylersen ona göre çözüm söyleyebiliriz...

yeniadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır bi ara gizliden incelemiştim team viewer kullamıyordu.Ayriyetten mac adresimi falanda öğrenmişti.

Reaksiyon puanı
189
Mac adresin bir işine yaramaz onun. Team Viewer'da genelde izin gerekli ama şüpheleniyorsan kendi bilgisayarındaki team viewer'ı ya da hangi program kullanıyorsa kaldırırsın bu kadar basit...

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internet benim üzerime değil ve dolayısıyla ben yönetemiyorum interneti.Kuzenim pc mi yönetiyor ve ben bnu istemiyorum.Fakat aynı ağ üzerindeyiz ve ağ kontrolü onda.Arkadaşlar pc mi nasıl koruyabilirim.Yardımcı olabilir misiniz :(
senın dedıgın gıbı olmus olsa memlekette herkez bişiler yapardı:D:D buuyuk bır ıhtımal senın pcye bır program kurmustur ondan bakıyordur yada sen öyle zannedıyorsun sen genede bilgisayarıma sag tıkla özellıkler de ordan UZAK bağlantı ayarlarına tıkla oradanda hiçbir zaman izin verme diye seçenek var o seçılımı kontrol edin.

Reaksiyon puanı
189
ankarali_gnc";2326681 dedi ki:
senın dedıgın gıbı olmus olsa memlekette herkez bişiler yapardı:D:D buuyuk bır ıhtımal senın pcye bır program kurmustur ondan bakıyordur yada sen öyle zannedıyorsun sen genede bilgisayarıma sag tıkla özellıkler de ordan UZAK bağlantı ayarlarına tıkla oradanda hiçbir zaman izin verme diye seçenek var o seçılımı kontrol edin.

O bahsettiğin ayar RDP için. Başka bir yazılım ile kontrol ediliyorsa onu etkilemez...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kuzenin hackersa her türlü sistemine girer kaçınız olmaz yalnız paralı antivürüs programları alarak kurtulabilirsin :yes: