Bilgisayarım oyundayken kendini uyku moduna alıyor

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 1 kere bu konuyu açmıştım sonradan servise verdim ve 1 ay kadar bu problem geçti ve tekrar başladı herneyse altına 25 tl verip soğutucu aldım Tam fan bölgesine koydum bu sefer ısınma yapmıyor ama gene uyku moduna geçiyor bilgisayar kafayı yiyeceğim allah aşkına bana birisi yardım etsin. :angry: Bu durumdan dolayı bayağı sinirlerim gerilmiş durumda En sonunda bilgisayarı camdan aşağı atıyodum. Yani o kadar yardım ederseniz sizden allah razı olsun

heroares

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bios dahil tüm driverları güncellestir yine yaparsa sorun donanımsaldır servise verirsin.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş driverleri nasıl güncelleştireceğimi bilmiyorum ayrıca biosu nasıl güncelleştireceğimide bilmiyorum yardımcı olurmusun

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Otomatik driver yükleme programları var. Uğraşmak istemiyorsan bunlardan kur.Google'dan rahatça bulabilirsin.
Ama Bios'tan diye tahmin ediyorum. Driver ile çözülmez ise donanımsaldır.

gokhantastan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bence kullanıcı profiline bak bir uyku modu aktif ise onu kapatmanı tavsiye ederim bir ve dengeli olan güç profilini seçmeni öneririm...

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş ben onu bütün ayarlarını hiçbir zaman yaptım yani olması mümkün değil. Cevabın için teşekkür ederim İnşallah bu sorun çözülür Akşama driver oto güncelleştirmesini deniyeceğim

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
batarya ayarlarıyla oynamısınız baska bırsey degıl.
denetim masasında batarya menusune girip aşagıdaki gibi ayarlayınız bende ingilizce hiçbir zaman olarak işaretle hepsini,

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bana driver güncelleştirme ile bi program felan atsanız link atsanız. Atarmısınız Artık gerçekten kafayı yemek üzereyim

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yaptım kardeş. bekliyip görelim bakalım kapanmazsa Duacın kalıcam

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşlar 20 saniye önce yine uyku moduna geçti bilgisayrım :S