- Konuyu başlatan
aygıt yöneticisinde çıkıyor r5 diyesen git bi aygıt yöneticisinde birde foto at onun kurulu olması lazım
aygıt yöneticisinde çıkıyor r5 diyesen git bi aygıt yöneticisinde birde foto at onun kurulu olması lazım
sen nasıl bir r5 amd ye Catalyst diyorsun sen r5 le r6 driveri aynımı?Catalyst deneyin. Eğer çıkmıyorsa sürücü dışında ne AMD Installer ne Radeon Settings kurulmuş demektir. Sadece sürücü o zaman.
he tm sen üstünü gel güncelle basaygıt yöneticisinde çıkıyor r5 diye
Sizin Discord hesabınız var mı?aygıt yöneticisinde çıkıyor r5 diye
senin amd yılın geçebilir ama ben amd r5 m330 canını bilirim canını windows update kurduysa kurdu ama yani bilgisayarda kurulu olması lazım
kardeşim rica etsem teamviewer kura bilirmisin?Sizin Discord hesabınız var mı?
R6 ne dünyada öyle bir GPU serisi duymadım? Ayrıca Catalyst en uzun süre kullanılmış kontrol panelinin adı. Senden daha fazla bilgim var şansını zorlama bence.sen nasıl bir r5 amd ye Catalyst diyorsun sen r5 le r6 driveri aynımı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
he tm sen üstünü gel güncelle bas
Evet bende onu diyecektim zaten.kardeşim rica etsem teamviewer kura bilirmisin?
evet bas ona
git bir araştır ya git cahillik yakıyorsun agaR6 ne dünyada öyle bir GPU serisi duymadım? Ayrıca Catalyst en uzun süre kullanılmış kontrol panelinin adı. Senden daha fazla bilgim var şansını zorlama bence.
Evet bende onu diyecektim zaten.
peki kardeşim git işineR6 ne dünyada öyle bir GPU serisi duymadım? Ayrıca Catalyst en uzun süre kullanılmış kontrol panelinin adı. Senden daha fazla bilgim var şansını zorlama bence.
Evet bende onu diyecektim zaten.
Ne? Asıl sen araştır. Gelmiş birde cahil diyor. Gel seninle Discord da kapışalım. Ne dersin?git bir araştır ya git cahillik yakıyorsun aga
r6 varmı yokmu git araştır sen ilk önce?Ne? Asıl sen araştır. Gelmiş birde cahil diyor. Gel seninle Discord da kapışalım. Ne dersin?
peki Catalyst var neden ben 6-7 ay kullandığım bir güncel amd sürücümde Catalyst bulmadımr6 varmı yokmu git araştır sen ilk önce?
İyide bu bir IGPU. E GPU değil hem ayrıca Catalyst ile nasıl bir bağ kurdun anlamadım.git bir araştır ya git cahillik yakıyorsun aga
peki kardeşim git işine
yau sen kendi kendi cevaplıyorsun agam gitİyide bu bir IGPU. E GPU değil hem ayrıca Catalyst ile nasıl bir bağ kurdun anlamadım.
Benim Catalyst deme sebebim belki eski sürücü kuruludur diye dedim. Ben sanki Adrenalin 2020 yı bilmiyorum. Ayrıca dosya isimleri ATI ve Catalyst halen daha.r6 varmı yokmu git araştır sen ilk önce?
peki Catalyst var neden ben 6-7 ay kullandığım bir güncel amd sürücümde Catalyst bulmadım
diyorsun r6 gpu yok sonra diyorsun r6 gpu var konuyu değiştirip Catalyst aparıyonİyide bu bir IGPU. E GPU değil hem ayrıca Catalyst ile nasıl bir bağ kurdun anlamadım.
he aama çoğu yerde amd diye geçerBenim Catalyst deme sebebim belki eski sürücü kuruludur diye dedim. Ben sanki Adrenalin 2020 yı bilmiyorum. Ayrıca dosya isimleri ATI ve Catalyst halen daha.
Evet R6 yı senden duydum. Bu konuda özür dilerim ama diğer konular hariç.diyorsun r6 gpu yok sonra diyorsun r6 gpu var konuyu değiştirip Catalyst aparıyon
he aama çoğu yerde amd diye geçer
hem sen neden Catalyst konuşasınki biz günceliktek konuşuyoruz Catalyst ne zamanlar da kaldıdiyorsun r6 gpu yok sonra diyorsun r6 gpu var konuyu değiştirip Catalyst aparıyon
he aama çoğu yerde amd diye geçer
Ben sanki bilmiyorum değil mi? Belki eski sürücü yüklüdür diye dedim anlayın şunu. Birde gelmişsin hala daha anlamsız anlamsız yok R6 sürücüsü ile bu bir mi tarzı şeyler diyorsun. R6 ile Catalyst nasıl bağdaştırdın anlamadım.hem sen neden Catalyst konuşasınki biz günceliktek konuşuyoruz Catalyst ne zamanlar da kaldı
kardeşim tm sen haklısın git işineBen sanki bilmiyorum değil mi? Belki eski sürücü yüklüdür diye dedim anlayın şunu. Birde gelmişsin hala daha anlamsız anlamsız yok R6 sürücüsü ile bu bir mi tarzı şeyler diyorsun. R6 ile Catalyst nasıl bağdaştırdın anlamadım.
Anlamana sevindim.kardeşim tm sen haklısın git işine
haylamı ya ne garip insansın sen beAnlamana sevindim.
abicim ya nasıl adamlarsınız siz git bi oku sonra gel şimdi diye bilirsin yine emr ettin o senin anlama tarzına bağlı istersen foto atıyım ben ona kardeşim dedim kardeşim dediyim adama emr etmem@niko 4
İnsan rica eder, emir verir gibi "sen bi git şurdna burdan foto at" diyiyorsun. Bende 8 yıldır AMD kullanıyorum.
Asıl senden cahillik akıyor.
Asıl senden cahillik akıyor.
haylamı ya ne garip insansın sen be
abicim ya nasıl adamlarsınız siz git bi oku sonra gel şimdi diye bilirsin yine emr ettin o senin anlama tarzına bağlı istersen foto atıyım ben ona kardeşim dedim kardeşim dediyim adama emr etmem
tm gidin siz haklısınızBu tartışmayı başlatan sensin. Farkındamısın?
yau resmen yalancılık ya git bide bak adam ilk bana dediki sallıyosun dedi banaBu tartışmayı başlatan sensin. Farkındamısın?
yorumunu silmişse lafım yok zatentm gidin siz haklısınız
yau resmen yalancılık ya git bide bak adam ilk bana dediki sallıyosun dedi bana