Niko4
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 421
benim yöntemimi denedinmi?eskiden masaüstü sağ tı
hayır
benim yöntemimi denedinmi?eskiden masaüstü sağ tı
hayır
ekran kartı ayarlarını nereden acabilirimeskiden masaüstü sağ tı
hayır
sağ tık yap görürsün fakat ekran kart driver yüklü olması lazımekran kartı ayarlarını nereden acabilirim
deniyorumbenim yöntemimi denedinmi?
bak işte eskiden o görünüyordu ama şuan göremiyorun sorun ondan kaynaklı olabilir mi pc de çok yavaş işlem yaparken çünküsağ tık yap görürsün fakat ekran kart driver yüklü olması lazım
tm sen arama yerine dxdiag yaz gir orda bana bi foto atdeniyorum
masaüstüne sağ tık yapınca çıkması gerekiyorekran kartı ayarlarını nereden acabilirim
bunun sebebi ekran kart driverin yüklü olmama sorunu sen önceden basınca oraya nvidamı amd mi intelmi geliyordu?deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bak işte eskiden o görünüyordu ama şuan göremiyorun sorun ondan kaynaklı olabilir mi pc de çok yavaş işlem yaparken çünkü
amd geliyordubunun sebebi ekran kart driverin yüklü olmama sorunu sen önceden basınca oraya nvidamı amd mi intelmi geliyordu?
nasıl yüklerim driveribunun sebebi ekran kart driverin yüklü olmama sorunu sen önceden basınca oraya nvidamı amd mi intelmi geliyordu?
amd yi indirmelisin san eyer amd sürümünü bilmiyosan AMD Otomatik Sürücü Bulma Yazılımı AMD Driver Autodetect İndir - Driver İndirmeli şu linkten indir e sana lazım olacak driveri bulur sen sonra yine bana gelamd geliyordu
nasıl yüklerim driveri
kanka amd radeon r5 m330 benim ekran kartıamd yi indirmelisin san eyer amd sürümünü bilmiyosan AMD Otomatik Sürücü Bulma Yazılımı AMD Driver Autodetect İndir - Driver İndirmeli şu linkten indir e sana lazım olacak driveri bulur sen sonra yine bana gel
amd sayfasına girdim ordan tüm bilgileri doldurdum suan indiriyorumkanka amd radeon r5 m330 benim ekran kartı
tm tam benimkiyle aynı vericem linkten indir https://www.amd.com/en/support/grap...s/amd-radeon-r5-300-series/amd-radeon-r5-m330 burda uygun olarak windows sürümünü seç ordan en güncel olanını indirkanka amd radeon r5 m330 benim ekran kartı
20.3.1i indiriyorum en üsttekitm tam benimkiyle aynı vericem linkten indir https://www.amd.com/en/support/grap...s/amd-radeon-r5-300-series/amd-radeon-r5-m330 burda uygun olarak windows sürümünü seç ordan en güncel olanını indir
sistemini bilmiyorum doğru seçtiysen indir gitsin20.3.1i indiriyorum en üstteki
hadi bakalım inş düzelir yasistemini bilmiyorum doğru seçtiysen indir gitsin
kanka çalıştırılamıyor diyor indirdim şimdihadi bakalım inş düzelir ya
Eksik inmiş. Başka bir tarayıcı kullanın.hadi bakalım inş düzelir ya
kanka çalıştırılamıyor diyor indirdim şimdi
2 nedenden ola bilirhadi bakalım inş düzelir ya
kanka çalıştırılamıyor diyor indirdim şimdi
Alakası yok. Bu sorunu bende 4 kere yaşadım. Eksik indiriyor tarayıcı bozuk. Başka tarayıcı kullanmalı. Zaten dosya boyutunu kontrol ederse inen dosyayla sitedeki boyutu farklı.2 nedenden ola bilir
1)senin ekran kart amd r5 m330 diyil
2)sen driveri yanlış windows işletim sisteminden indirdin
çözüm sen bana sistemini yolla windows bit kaç?
2 nedenden ola bilir
1)senin ekran kart amd r5 m330 diyil
2)sen driveri yanlış windows işletim sisteminden indirdin
çözüm sen bana sistemini yolla windows bit kaç?
aynen doğru diyor nasıl chromeden baska neren indirebilirimAlakası yok. Bu sorunu bende 4 kere yaşadım. Eksik indiriyor tarayıcı bozuk. Başka tarayıcı kullanmalı. Zaten dosya boyutunu kontrol ederse inen dosyayla sitedeki boyutu farklı.
Microsoft edge var. Internet explorer var.Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen doğru diyor nasıl chromeden baska neren indirebilirim
sende yüklü zaten ama ekrana amd ekran kartının gelmeme sorunun ben bundan dolayı düşünüyorum sen eski sürümü silmeden güncel yapıyosun buda haliyle güncel sürümü tam kullanamama sorununu çıkartıyoMesaj otomatik birleştirildi:
Display Driver Uninstaller sen bir bunu indir kur sonra safe moda gir ordan çalıştır verdiğim videoda zaten görürsün (fakat safe moda senin gitmek gerek) anlıcaksın video bakMesaj otomatik birleştirildi:
Uydurma bir. ccc2_install.exe ile CCC Radeon Settings kurulabiliyor ama bu kişide kurulu değil ya da sağ tıka eklenmemiş. Arama kısmına Radeon ya da Catalyst yazar mısınız?sende yüklü zaten ama ekrana amd ekran kartının gelmeme sorunun ben bundan dolayı düşünüyorum sen eski sürümü silmeden güncel yapıyosun buda haliyle güncel sürümü tam kullanamama sorununu çıkartıyo
Safe mode a gitmeye gerek felan yok halen sallıyorsun.sende yüklü zaten ama ekrana amd ekran kartının gelmeme sorunun ben bundan dolayı düşünüyorum sen eski sürümü silmeden güncel yapıyosun buda haliyle güncel sürümü tam kullanamama sorununu çıkartıyo
Display Driver Uninstaller sen bir bunu indir kur sonra safe moda gir ordan çalıştır verdiğim videoda zaten görürsün (fakat safe moda senin gitmek gerek) anlıcaksın video bak
video bak sonra uygulaMesaj otomatik birleştirildi:
yaw kardeşim benim 5 yılım geçti bu ekran kartının üzerinde ne konuşuyon adam drive kurmuş baksana driverlerde var r5 kurulu kurulu olmasa zaten orda sana söylerdiUydurma bir. ccc2_install.exe ile CCC Radeon Settings kurulabiliyor ama bu kişide kurulu değil ya da sağ tıka eklenmemiş. Arama kısmına Radeon ya da Catalyst yazar mısınız?
Safe mode a gitmeye gerek felan yok halen sallıyorsun.
radeon yazdığımda hiç bişey çıkmıyorvideo bak sonra uygula
yaw kardeşim benim 5 yılım geçti bu ekran kartının üzerinde ne konuşuyon adam drive kurmuş baksana driverlerde var r5 kurulu kurulu olmasa zaten orda sana söylerdi
kurulu kurulu bu bir sürüm hatası ola bilirUydurma bir. ccc2_install.exe ile CCC Radeon Settings kurulabiliyor ama bu kişide kurulu değil ya da sağ tıka eklenmemiş. Arama kısmına Radeon ya da Catalyst yazar mısınız?
Safe mode a gitmeye gerek felan yok halen sallıyorsun.
Windows Update in kurmadığı ne malum peki? Ayrıca benimde AMD de yıllarım geçti senden fazla.video bak sonra uygula
yaw kardeşim benim 5 yılım geçti bu ekran kartının üzerinde ne konuşuyon adam drive kurmuş baksana driverlerde var r5 kurulu kurulu olmasa zaten orda sana söylerdi
sen git bi aygıt yöneticisinde birde foto at onun kurulu olması lazımradeon yazdığımda hiç bişey çıkmıyor
ben kurulu oldugunu sanmıyorum bnce hiç kurulu değilkurulu kurulu bu bir sürüm hatası ola bilir
Catalyst deneyin. Eğer çıkmıyorsa sürücü dışında ne AMD Installer ne Radeon Settings kurulmuş demektir. Sadece sürücü o zaman.radeon yazdığımda hiç bişey çıkmıyor
senin amd yılın geçebilir ama ben amd r5 m330 canını bilirim canını windows update kurduysa kurdu ama yani bilgisayarda kurulu olması lazımWindows Update in kurmadığı ne malum peki? Ayrıca benimde AMD de yıllarım geçti senden fazla.