Yardım Bilgisayarım Açılışta Kalıyor ve Mavi Ekran Veriyor

Bilgeexs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam olarak soyle oldu ben o gün bilgisayarda 5 saat minecraft oynadıktan sonra tüm uygulamaları kapatıp bilgisayarı kapadım sonraki gün öğlen masaüstü bilgisayarimi açtığımda çok büyük bir yavaşlık gördüm huylu bir insan olduğumdan kapatıp tekrar açtım bilgisayarı tuşundan ve açtığımda windows acilma ekraninda . lar donup duruyor acilmiyor du bilgisayarim tekrar kapatip acincada otomatik onarima atıyordu bende kablolarda sorun var herhalde deyip sata kablosunun ssdime giren ucunu cikarip tekrar taktim ve gene ayniydi otomatik onarimi yaptim ve başarısız oldu içerden anim gelipte yeniden baslata tıklayınca format atamadım bilgisayara ve bidaha gelişmiş seçeneklerede erisemedim surekli kurtarma kişisel bilgisayarınız düzgün başlayamadı beklenmeyen g/Ç hatası oluştu hata kodu 0x00000e9 yazan bir sayfaya atıp 2 seçenek sunuyor biri yeniden denemek için enter tuşuna basın diyeri ise başlangıç ayarları için f8 e basın neredeyse her şeyi denedim f8 le olandan hiçbirşey olmadi ssdim hikivision 256 gb bu arada asus anakartım 8 gb ramim ve gtx 650 im var i5 3470 işlemciydi galiba lütfen yardım ci olun

Bilgeexs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diski PC ye sağlam bağlamamışsın.
Diski pc ye tam sağlam bağladım değişmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni bir sorunla daha karşılaştım bilgisayarı açıldıktan sonra windows açılış ekranı geliyor ve monitör kapanıyor

Son düzenleme: