Büşra kibar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Yok öyle birsey ya exit çıkıyor ama tekrar bu sayfaya donuyorBios menüsü gibi gözüküyor. Tam fotoğraf yollayabilir misiniz? "Exit" gibi bir seçenek olması gerekiyor.
Tam fotoğraf atar mısınız?Yok öyle birsey ya exit çıkıyor ama tekrar bu sayfaya donuyor
Yok öyle birsey ya eşit çıkıyor ama tekrar bu sayfaya donuyorBios menüsü gibi gözüküyor. Tam fotoğraf yollayabilir misiniz? "Exit" gibi bir seçenek olması gerekiyor.
Tam fotoğraf atar mısınız?
Tam fotoğraf atar mısınız?
"ESC", "F12" tuşlarını dener misinz? Çıkış menüsü gelmezse "Contiune" menüsüne bakabilir misiniz?Yok öyle birsey ya eşit çıkıyor ama tekrar bu sayfaya donuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ok tuşlarıyla en üst barda yazan "Exit" menüsüne gelip fotoğraf atar mısınız?
Olmuyor contine menüsüne tıklayınca böyle"ESC", "F12" tuşlarını dener misinz? Çıkış menüsü gelmezse "Contiune" menüsüne bakabilir misiniz?![]()
Denedim onu geri geliyor o ekrana yine de sağolOk tuşlarıyla en üst barda yazan "Exit" menüsüne gelip fotoğraf atar mısınız?
"Boot manager" tuşuna basıp fotoğraf atar mısınız?Olmuyor contine menüsüne tıklayınca böyle
"Boot manager" tuşuna basıp fotoğraf atar mısınız?
Bir uygulama dan bilgisayardaki fotoğraf lari tariyordu kapattım uygulamayı bilmiyorum bende yakın zamanda bilgisayarımı götürdüm donma kasma yapıyordu adam birseyler yapti düzeldi ondan mı kaynaklı oldu acabaBoot sekmesine gelip foto atarsan oradan doğru sonuca ulaşılacak, ama sen bişey yapmadıysan pc işletim sistemin çökmüş demektir.