Bilgisayar toplamak istiyorum bilgim yok

alpefe085

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar baştan söylemek istiyorum pc toplamakla ilgili hiç bilgim yok tamammen sizi dinleyeceğim.toplayacağım pc her oyunu rahatlıkla açmalı ve sorun çıkarmamalı çok yüksek bir bütçem yok.nasıl toplayacağımı nerden ucuz bir şekilde temin edeceğimi ve en az masrafı kaç tl olmalı merak ediyorum.ucuz olsun diyede kötü birşey almak istemiyorum.tavisiyelerinizi bekliyorum.teşekkürler

Mert Eren

Asistan
Reaksiyon puanı
1
M.z.a nin konusundaki sisteme bak monitor dahil ama klavye maus yok ben topladim

Mert Eren

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Masaustu bilgissuar bolumune gel orada bu pc hangi oyunlari kaldirir die bi konu var ona bak

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bütceni belirtirsen sistemi toplayacak arkadaslar icin kolaylik saglamis olursun.

alpefe085

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütcem duruma göre arttırıp azaltabilirim aslında.sadece sorunsuz bir şekilde oynayabileceğim sağlam bir pc nin kaç tl olduğunu merak ettim

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sen bilgisayar toplamayı bilmiyorsun anlarım da bilgisayar toplatmayı da bilmiyorsun. Kuruyemiş söyler gibi abi ordan karışık bir şeyler yolla demişsin. Bence sen bu konularla ilgili biriyle muhabbet et forumdan veya çevrenden bilgisayar toplatmadan önce, sonra sen zaten nasıl bir şey istediğini yazarsın gerisi 2 dklık iş.

alpefe085

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc hakkında çoğu şeyi biliyorum 9 yıldır kullandığımdan fakat ram fiyatlarını işlemci fiyatlarını birleştirince ne kadarlık bir bütçe ayırmam gerektiğini sormak istedim yanlış bişey yaptıysam kusura bakmayın o zaman

Mert Eren

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sen yaklasik 4000 tl ye klavye maus monitor kulaklik hoparlor falan hersey dahil bir canavar toplarsin

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
alpefe085 bilgisayarı ne amaçla kullanacağını, oyun oynayacak isen oynamayı düşündüğün oyunları ve çıkabileceğin maksimum tutarı yazman lazım.

Oynamayı düşündüğün oyunu bile yazman lazım, çünkü BF4 ise derdin, AMD ekran kartını tavsiye edecekken, başka oyunda başka kartlar daha iyi olabiliyor.

Mesela bilgisayarı televizyonun altına koyacaksan ve televizyonla çalıştıracaksan başka öneriler de gelebiliyor. Bilmem anlatabildim mi? Detay ver, detay, detay, detay...

Mert Eren

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mesela hepsini oynarim ulaa diyosan 295x2 al çiğne oyunlari [emoji1]

alpefe085

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ortalama 1700 tl civarı bütçem var.mouese klavye ve monitör üm çok üst düzey o yüzden onlara gerek yok.bf4 tarzı oyunları çoğunlukta oynarım. kasayı televizyona bağlamam.ama eğer bu oyunları en son grafikte bu bütçelik bir kasada oynayamazsın derseniz bütçeyi arttırabilirim sadece biraz fikir vermenizi istiyorum ama 2500 tl yi geçememem kesin.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
[MENTION=412468]alpefe085[/MENTION] 2500 liraya BF4`ü yüksek ayarlaeda açacak sistem toplarsınız. :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
sadece 1700 lirayı kasaya verirseniz iyi bir sistem toplanır. :)

alpefe085

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitedenmi yoksa bir bilgisayarcıdan mı toplamak daha mantıklı ?

alpefe085

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bf 4 tarzı oyunlarda kasmaması için minimum özellikler nelerdir en yüksek grafiklerde

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
sitedenmi yoksa bir bilgisayarcıdan mı toplamak daha mantıklı ?

Bilgisayarcıdan aldığınız parçalar ithalatçı garantili olur büyük ihtimalle Vatan`dan toplamanız daha iyi olur. Ben bunları birleştiremem derseniz siz ürünleri seçin Vatan toplayıp size verir.