@Rizelimapper53Bilgisayar toplamayla hiç bilgim yok ama bilgisayar toplamak istiyorum.Bütçe 5000. Klavye mönitor mouse dahil değil sadece kasa.Önerileriniz varmıdır
Bu sistem alınmaz ki..Gaming X Bronze [ModArt PC] I R5 1600 GTX 1650 4GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com böyle birşey buldumUmarım begenirsin
bunu buldum benBu sistem alınmaz ki..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Piyasadaki fiyatları pek bilmiyorum @Rizelimapper53 @HGY-sup yardımcı olabilir.
Kasa, SSD, PSU berbat RAM'ler pek kaliteli değil.bunu buldum ben
toplama istiyorum hazır sistemler kötü diyorlar1050 Ti, RX 560'lı ve zorlanırsa 1650'li bir sistem toplanabilir. Hazir mi toplama mi?
Bu bütçeye 1050ti toplar. APU'dan çok daha iyi performans alır.X4X6Y554 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
aga bütçeyi ne kadar artırmam lazım? ve bana 2 el bir sistem bulabilirmisin aga 5000 civarı ben bilmiyorum çünkü nerden bulacağımıBütçe artılır veya 2.el tercih edilirse güzel bir sistem toplanılır.
aga 1050ti çok pahalı değilmi onu alırsam diğer parçalara para yetmezBu bütçeye 1050ti toplar. APU'dan çok daha iyi performans alır.
Gaming X Bronze [ModArt PC] I R5 1600 GTX 1650 4GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bütçen elveriyorsa anakartı B450 yap.Bilgisayar toplamayla hiç bilgim yok ama bilgisayar toplamak istiyorum.Bütçe 5000. Klavye mönitor mouse dahil değil sadece kasa.Önerileriniz varmıdır
aga bütçeyi ne kadar artırmam lazım? ve bana 2 el bir sistem bulabilirmisin aga 5000 civarı ben bilmiyorum çünkü nerden bulacağımı
aga 1050ti çok pahalı değilmi onu alırsam diğer parçalara para yetmez
- izle, indir, oku buyurBilgisayar toplamayla hiç bilgim yok ama bilgisayar toplamak istiyorum.Bütçe 5000. Klavye mönitor mouse dahil değil sadece kasa.Önerileriniz varmıdır