PC toplamak istiyorum bilgim yok

SpyRuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC toplamak istiyorum fakat hiçbir bilgim yok.İnternette okuduğum uzere hazır pc almayın diyorlar bende bu yuzden bu konuyu actım.Fiyat aralığım 4000tl civarı (fazla pahalı olmasın :D) pc de Genelde lol oynayacağım.Az fps almak istiyorm yani bilgisayar baya hızlı olmasını istiyorum. kısaca bana canavar bir pc nasıl toplayacağımı veya benim icin toplayabilecek varsa yazabilir mi ??

Son düzenleyen moderatör:

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Az fps almak istiyorm yani bilgisayar baya hızlı olmasını istiyorum.
Az fps hızlı bilgisayar olmaz hocam. Çok fps hızlı bilgisayar olur bunu belirteyim öncelikle. 4000tl ye monitör dahil mi değil mi bunu da belirtmeniz gerekir. Buna göre yardımcı olalım.

SpyRuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kusura bakmayın fazla fps almak isityorum az ping almak istiyorum fiyata monitor de dahil

Son düzenleyen moderatör:

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
6-) Mesaj içeriğinin tamamı ya da tamamına yakın bir bölümü büyük/kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır. Mesajlarda gereğinden fazla ifade -kullanmanız o konuyu kirleteceğinden dolayı önermiyoruz.

SpyRuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim simdi ogrendim 6. kuralı

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Ben direkt olarak hazır sistem aldım, ancak araştırma yaparak almanızı tavsiye ederim.

SpyRuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben direkt olarak hazır sistem aldım, ancak araştırma yaparak almanızı tavsiye ederim.
aga arastırma hakkında bilgim yo 4000tl civarında hızlı ve iyi çalışan her işini halledecek genelde lol oynamak icin kullanıcağım için fazla fps alacak pc lazımda kimse cevap vermiyor DONANIM HABER e mi kayıt olsam diye dusunuyorum. orada bir konuya 15-20 cevap gelirken burada 2 kisinin yazması garip
:worried::?

SpyRuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam konuyla ilgili bilginiz az olduğu için insanlar da doğal olarak ne istediğinizi tam olarak anlayamıyor. Dolayısıyla yardımcı olamıyor kimse. Şunu düşünebilirsiniz.
kardesim bunları sen teker teker benim icin birlesitrdiğysen allah razı olsun ama bi sorum olacak belki cahil yerine bile koyabilrsin ama pc nerede ?? yada pc yi kendim alıp bu parçaları mı takıcam lutfen kızma :D

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
kardesim bunları sen teker teker benim icin birlesitrdiğysen allah razı olsun ama bi sorum olacak belki cahil yerine bile koyabilrsin ama pc nerede ?? yada pc yi kendim alıp bu parçaları mı takıcam lutfen kızma
Hocam bu kadar bilgiyle bilgisayar toplamaya çalışmanız pek sağlıklı görünmüyor. Yanlış anlamayın rencide etmek gibi bir amacım yok aksine yardımcı olmaya çalışıyorum. Öncelikle sistemi ve sistem donanımlarını bir araştırın. Nedir ne değildir öğrenin. Bu şekilde ne siz bize ne istediğinizi anlatabilirsiniz ne de biz size yardımcı olabiliriz. Gerekli bilgileri edindiğinizde her şey daha kolay olacak emin olun.

SpyRuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu kadar bilgiyle bilgisayar toplamaya çalışmanız pek sağlıklı görünmüyor. Yanlış anlamayın rencide etmek gibi bir amacım yok aksine yardımcı olmaya çalışıyorum. Öncelikle sistemi ve sistem donanımlarını bir araştırın. Nedir ne değildir öğrenin. Bu şekilde ne siz bize ne istediğinizi anlatabilirsiniz ne de biz size yardımcı olabiliriz. Gerekli bilgileri edindiğinizde her şey daha kolay olacak emin olun.
Peki sadece 1 sorum olacak o halde bana onerebileceğiniz oyunlarda olsun pc de olsun çok hızlı ve rami gb si iyi kasası iyi hazır bir pc onerebilir msnz?

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Peki sadece 1 sorum olacak o halde bana onerebileceğiniz oyunlarda olsun pc de olsun çok hızlı ve rami gb si iyi kasası iyi hazır bir pc onerebilir msnz?
Yukarıda attığım bütçenize uygun bir sistemdi. Sizin deyiminizle çok hızlı bir bilgisayar beklemeniz bu bütçeyle yanlış. monitörü saymazsak 3000-3500 liraya bir sistem alacaksınız. Bu da güçlü bir sistem için yeterli bir para değil.

SpyRuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc toplama satın alma hakkında pek bilgimin olmasına aksin yazılımda çok iyiyim html,css ve azıcık javascript biliyorum ama hiç pc alıp satmadım veya fan ne işe yarar şu bu ne işe yarar diye araştırmadım taaki bu bilgisayarım eskiyinceye dek bende pek bu konulara hakim olmayınca olan oldu.neys eo değilde ben direk yuksek kaliteli gb si yuksek hızı işlemcsi çekşrdeği yuksek pc ariyorum toplama olmadan bu pc yi bulabilir miyim ?? veya boyle bi pc bulabilir msnz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıda attığım bütçenize uygun bir sistemdi. Sizin deyiminizle çok hızlı bir bilgisayar beklemeniz bu bütçeyle yanlış. monitörü saymazsak 3000-3500 liraya bir sistem alacaksınız. Bu da güçlü bir sistem için yeterli bir para değil.
anladım teşekkür ederim elinize dilinize sağlık hocam peki max ne kadara alırım bu oyunuc pc denilebilecek bir pc ??

Kiboline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Bilginiz yoksa önce bir kaç sistem toplama videosu izleyin. Bu konuda biraz bilgi sahibi olduktan sonra çeşitli e-ticaret sitelerinde bulunan bilgisayar toplama sihirbazlarını kullanın. Burada size yanlış seçim yaptığınız zaman uyarılarda bulunuluyor.

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Hocam ikinci el monitör bulur alırsınız. Fakat önce lütfen bi araştırın.

SpyRuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilginiz yoksa önce bir kaç sistem toplama videosu izleyin. Bu konuda biraz bilgi sahibi olduktan sonra çeşitli e-ticaret sitelerinde bulunan bilgisayar toplama sihirbazlarını kullanın. Burada size yanlış seçim yaptığınız zaman uyarılarda bulunuluyor.
kardesim pek zamanım yok ve bunları ogrenmek istemiyorum senin onerebileceğin toplama pc ile aynı değerde bi masa ustu pc varmı ztn yazısmalarımızdan naısl pc alak stediğimi anlarsın sadece lol cs valorant gibi oyunlar oynayaağım iyi bir oyun biligisayarı istiyorum kasmasını istemiyorum gb ve rami yuksek olsun istiyorum bu kadar bu pc bana o zaman 10.000 tl ye mal olacak sanırım ??? miilet bu kadar parayıı nasıl veriyor suan saskınım

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Ben pes ettim cidden yardım edemiyorum. Birisi lütfen burdan devam etsin.

SpyRuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ikinci el monitör bulur alırsınız. Fakat önce lütfen bi araştırın.
ya dediğim gibi fazla araştıracak vaktim yok birde bunları ogrenmek istemiyorum :( sadece bir oyucu bilgisayarı diye nitelendirebileceğimiz bir pc ne kadar tutar onu merakk ettim buda 10.000 tl tutacak gibi gozukuyor . aslında çok haklısın gidip monitor ne fan ne diye arasıtıp video izlemem lazım ama araştıracak vaktim yok heme alıcam bulur bulmaz ve bu işleri de ogrenmek pek isemiyorum açıkcası

Ben pes ettim cidden yardım edemiyorum. Birisi lütfen burdan devam etsin.
anladım demek istediğinizi neyse artık bana yeterine yardım ettiniz saolun bencede devam etmeyin cunku hiçbir bilgim yok :D ben biraz arastırıp edeyim bari hadi iyi gunler saol

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544

Monitör hariç 3325 lira ediyor. Bu fiyata daha iyisi yok. Fakat bunları alsan bile montajını yapmak için bir şeyler öğrenmen gerekecek. Yani sonuç olarak iyice araştırıp her şeyi öğrenmeni öneririm. Parçaları böylelikle kendin seçebilirsin.

aimnil

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
961
Şuan bilgisayarım yok bu sistem hangi mağazada var göremedim telefondan bir göz atın isterseniz bulunduğunuz yerde bir mağazada varsa çok iyi fiyat gözünüz kapalı alin

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
Şuan bilgisayarım yok bu sistem hangi mağazada var göremedim telefondan bir göz atın isterseniz bulunduğunuz yerde bir mağazada varsa çok iyi fiyat gözünüz kapalı alin
Hocam Vatanın sitesindeki bir saçmalığa düşmüşsünüz :D Stok bitmiş. Stoğu biten ürünleri siteden kaldırmıyor ayrıca fiyatını da ellemiyor adamlar. Yani fiyatı stoğu bittiği günkü gibi kalıyor. Örnek olarak şu konuyu inceleyebilirsiniz:

aimnil

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
961
Hocam Vatanın sitesindeki bir saçmalığa düşmüşsünüz :D Stok bitmiş. Stoğu biten ürünleri siteden kaldırmıyor ayrıca fiyatını da ellemiyor adamlar. Yani fiyatı stoğu bittiği günkü gibi kalıyor. Örnek olarak şu konuyu inceleyebilirsiniz:
Ben de telefon mu göstermiyor acaba dedim çünkü 10 tane falan ürüne baktım hiçbirinde göremeyince dedim heralde telefon göstermiyor :)

Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik o zaman böyle birşey

Son düzenleme:

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
PC toplamak istiyorum fakat hiçbir bilgim yok.İnternette okuduğum uzere hazır pc almayın diyorlar bende bu yuzden bu konuyu actım.Fiyat aralığım 4000tl civarı (fazla pahalı olmasın :D) pc de Genelde lol oynayacağım.Az fps almak istiyorm yani bilgisayar baya hızlı olmasını istiyorum. kısaca bana canavar bir pc nasıl toplayacağımı veya benim icin toplayabilecek varsa yazabilir mi ??
toplayabilirim tabiki şuan 2021 toplamadıysan toplarm topladınmı pc yi ?

oyun oynayacaksan benim pcim 4500 tl civarı oyunu şuan
Minecraft 1.16.4 150fps
hızı çok iyi marka casper nirvana x400 çoğu oyunu açıyor cyberpunk dışında