Bilgisayar Nasıl Toplanır ?

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş ram leri birer birer takıp denermisin birde öyle bak ama dediğim gibi ekran kartıdır şimdi bir arkadaşla msnde görüştüm %100 ekran kartı dedi ram olsa pc hiç açmaz ve kendi kapanırmış bilgin olsun saygılar hayırlı akşamlar
Klavye taktım num lock falan hiç birinin ışığı yanmıyor.. Anakarttaki tüm usb girişlerine takıp denedim.

Neyse arkadaşlar yarın işe gidicem yatıp uyuyayım bari yarın işten dönünce bi bilgsayarcıya götürür başında bekler sorunu öğrenip burada paylaşırım .. Herkese iyi geceler.

sinanyc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
kardeş sorun genişledi problem bir ekrandan değil anakarttan olabilir ana kart üzerindeki yanlış takılmış bir jumper veya hiç takılmamış bir jumper bu olaya sebeb olabilir bu uzmanların işi benide aşar klavyen usb olduğuna göre san birde eski tip klavye lazım onu bula bilirsen birde öyle dene çünki biosdan usb klavye özelliği kapalı olabilir normal girişten takılan klavye gerekli dediğim gibi uzman birine götürmen gerekir yanlış bilgi vermek istemem saygılar

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O kadar uğraştınız yardımcı olmaya çalıştınız son durumdan haberinizin olması gerektiğini düşünüyorum. Bıraktım herşeyi söktüm tüm parçaları falan . Satayımda bari 50 100 artık ne gelirse yeni kasanın hayrına olucak.

sinanyc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bencede en iyisini yaparsın kardeş bugün birine sorunu anlattım direkt anakart dedi bazı eski anakartlarda şalter şeklinde minik mandallar varmış eskiden onları auto ya aldıklarında sorun çözülüyormuş ama yeni anakartlarda jumper dediğimiz minik fiş şeklinde aynı hdd nin arkasında sana bahsettiğim soketlerden varmış onlarla ayarlanıyormuş ama lafta kalır karta zarar verirsin en güzeli elindekileri takas yolu ile yada komple değişerek üzerine birazda fark verip çalışan bir şey alman hayrına olur derim saygılar hayırlı geceler .