Bilgisayar kapanıp açıldığında aynı eski haline dönüyor.

ibrahimpertev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık bir ay tatilden döndüğümde işyerindeki bilgisayarı kurcalamışlar. Ve bilgisayar her açılış kapanışta son yapılan işlemlerle birlikte geri açılıyor evrak kaydetmiyor. birşey silmiyor. yüklemiyor. değişiklikleri pc kapanıp açıldığında unutuyor. açıkken bi sorun yok ama pc kapanıp açıldığında aynı eski haline dönüyor.

deep freeze yok. baktım. virüs taraması yaptım avg ile virüs yok. bir türlü düzeltemedim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

nubahar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
deep freeze den başka bir şey değildir görev yöneticisinden bak mutlaka deepfreeze aktifdir ancak sağ alt köşede gözükmüyordur. deepfreeze de devre dışı bırakman gerekiyorki sistemeden tamamen kaldırabilesin bunu küçük bir programcık yapıyor unfreeze programı tabi birçok antivirüs bunu virüs olarak algılıyor. eğer işi başaramazsan formatlık hale gelirsin başka çaren kalmaz wesselam

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
deep freeze den başka bir şey değildir görev yöneticisinden bak mutlaka deepfreeze aktifdir ancak sağ alt köşede gözükmüyordur. deepfreeze de devre dışı bırakman gerekiyorki sistemeden tamamen kaldırabilesin bunu küçük bir programcık yapıyor unfreeze programı tabi birçok antivirüs bunu virüs olarak algılıyor. eğer işi başaramazsan formatlık hale gelirsin başka çaren kalmaz wesselam
Arkadaşıma katılıyorum. dediklerini uygulaman lazım. yoksa format at gitsin

ibrahimpertev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
görev yöneticisindende baktım. deepfreez yok uygulamalarda işlemlerde yok.başka bi olsasılık yokmu yani bi virüs yapabilirmibunu

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Deepfreeze dışında benzeri bi program da olabilir. Ama temel aynı.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Konu Başlık düzenlenerek İşletim sistemleri bölümüne taşınmıştır.

Sorununuza gelince jumper reset yapar mısınız ?
Bu yolla tahminim çözülür sanırım.
Kolay gelsin :)

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Jumper Reset anakartın biosunu fabrika çıkışı hale getirir.
Olası bir bios update'i filan siler ancak.

İşletim sistemine kurulu bir program (-ki f-disk ile silinebiliyor) nasıl olur da jumper resetiyle düzelir anlayamadım.

Deepfreeze'in de bazı versiyonlarında simgesi görünmeyebiliyor. Ctrl+Alt+Shift+F6 tuşlarına aynı anda bas. Parola soran bir pencere çıkarsa DeepFreeze'in kesinlikle olduğunu anlayabilirsin. Çıkmazsa da arkadaşların da dediği gibi benzeri bir program olabilir.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Deep Freeze'in donanımsal versiyonuda mevcut. Okulda görmüştüm. Bilgisayarın içini açıp bakmanızı öneriririm.