Bilgisayar Bir Süre Sonra Donuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sekan Arkadaşlar Ben Alparslan Benim Bilgisayarım Oyun Veya Facebook da gezerken Yarım 1 Saat ve 45 arayla donuyor doktundan sonra ekran'a mavi bişey geliyor ondan sonra ingilizce yazı ve de sayı sayı 0 dan 100 kadar hızlıca sayıyor neyse ondan sonra rest atıyor sonra tekrar açılıyor bazende internet gezerken yeniden dene diyerek sorun oluşturuyor bana yardım edin lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Norton İnternet Security'nin içinde yer alan onarım aracı Norton Powe Eraser ile tarama yaptım pc bi kaç kez yeniden başladı ve sorunum çözüldü.. Bir ihtimal denemende yarar var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım 64 bit kullanıyosan rami 4 gbye çıkar ve anakatı temizlet fan tak format at eger olmassa 32 bit yap
oda olmadı xp yap çunku xp donma ayarları içermez bendede donuyodu ben xp kullanıyom rahat kullanışlı win7den daha hızlı çalışıyo ve windows 7 temalı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:HD fln degiştirmeyin sakın normalde sistemsel birşey bende xp Den 7 ye gectin pc acıdlıktan bazen 1 dk içinde bazen 5 dk için donum kalıyo reset atmak zorunda kalıyodum windows 8 formatıda atım aynı sorunla karşılaştım SOnunda Cözdüm sorunu Gameboster programı indirip dire gamebosterı acıp güclendirici calıştırdım bilgisayarım artık donmadı donma fln kalmadı bide herzman gameboster ı acmak zorunda kalmıyorumsun seceneklere girip ordan başlangıcta başlat falan var zaten ordan yaprsınız ayarı bilgisayar acıldıgı gibi game bosterda aktik olur PROGRMAIN ADI GAMEBOSTER3 sadece windows 7 de cözüm bide windows 8 dede sorunlar karşılaşanlar içinde bir cözümüm var advace oda aynı firmanın yaptıgı program ordanda turbo denen şey var ordan oyun tıklar fln yaparak güclendirirsen windows 8 de donma yapmaz birzat kendim buldum pcniz nekadar düşükl olursa olsun gene donmaz benim yöntemlerimi deneyin:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu illetten kurtulmanın tek yolu Low level format atmak yani maxblast yapacaksınız. Yanlız ben hala ikna olamadım harddiskten yaptığına.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya Benim dizüstü bilgisayarda pilinizi değiştirmeniz yararlı olabilir diyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a abiler benim bilgisayarımda açılıyor bazen hiç kilitlenmeden devam ediyor arada da 10-15 dk sürüyor donuyor ve kapanıyor yardımcı olabilirmsnz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var.
büyük ihtimal ya sata kablosundan ya hdd den yada powerden kaynaklanıyor.
powerin yeniyse bi kablo değişimi yap olmazsa hdd ni başka bilgisayarda dene sorun yoksa sağlam demek oluyor. buda demektir ki bizim bilmediğimiz başka bi problem var. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim Bilgisiyaraımı açıyorum 2 3 dk geçiyoru donuyo gecen de olmsutu bı zamandan sonra düzeldi simdi yine oldu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim kasa yerde 2 seksen uzanıyo

Fan kırık işlemcinin üstünde mal gibi duruyo

maus desen sol tık ara bi basıyo

klavye desen ara bi gidip geliyo

power değitirdim patladı bütün binanın sartelleri attı

diğer power suratımda patladı .

Ekran kartı desen aradabi oyunların ekranını göstermiyo

acılınca 5 dk sonra donuyo :D

Ana karttan alev geldi :D

yardım bana kasa toplayn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bizimki donuyor dün format attık o yüzden olmalı internete girecem 30 saniye sonra giriyor:mellow::hammer::tt1::lol::turned::yes::mad::w00t:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bizimki donuyor dün format attık o yüzden olmalı internete girecem 30 saniye sonra giriyor:mellow::hammer::tt1::lol::turned::yes::mad::w00t:
acil yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:bak ya mesaj atıyoz sonra anlamına geliyor
gülen yüz bile bana bakın bana bakın diyor