muratflash
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 510
zootechnist bu senin avatardaki Ankaralı Turgutmu?...
masa açma isteğinde bulunmadığı halde müşterimin bi de haklı gibi benim bilgisayarım niye açılmadı diye bağırması.
Ne alakası var Ankaralı Turgut'la?zootechnist bu senin avatardaki Ankaralı Turgutmu?...
++++ sandalyeye birde abananlar oluyo duvar sanıp.100 kez ikaz etsen de rahat bozmak için doğmuşlar gibi tekrar tekrar yapmaları(yapanların fiziksel yaşı 15-25 arası)Evde yada cafede sandalyeme çarpılmasına çok sinirlenirim. Eğer birde döner sandelyeme birisi, elleri ile tutunup tepemde duruyorsa o an kafa atmayı düşünüyorum.:donatello:
Birde bilgisayar da birşeye yoğunlaştığımı gördüğü halde benimle konuşmaya çalışan insanlardan nefret ederim![]()
Bilgisayar basındayken birinin basımda dikilip ne yaptıgımı izlemesi bi de bilgisayarın agır işlemesi sinirlerimi acayip halde bozuyo yani o bilgisayarın camdan asagı atmak geliyoo![]()
birilernn gelip başımda durması ve bilgisayarda ne ile uğraşıyosm onn hakkında soru sorması en sinir olduğum şey...
Aynen ya acayip uyuz oluyorumBilgisayar basındayken birinin basımda dikilip ne yaptıgımı izlemesi bi de bilgisayarın agır işlemesi sinirlerimi acayip halde bozuyo yani o bilgisayarın camdan asagı atmak geliyoo![]()
+ 1 :wub:Ben en çok bilgisayarın başında tam hareretli bir şekilde çalışırken ya da bir şeylerle uğraşırken sevgilimin yemek hazır demesi ve hemen beni masada görmek istemesi...
o kadar çok ki sayamam
sizdekilerin hepsinden fazlası, düşünün halimi![]()
hangilerini yazsam acaba
ilk 20 yetermi, pardon ilk 30