Bilgisayar Basindayken Sizi En Sinir Eden Sey Nedir ??

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
zootechnist bu senin avatardaki Ankaralı Turgutmu?...

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
masa açma isteğinde bulunmadığı halde müşterimin bi de haklı gibi benim bilgisayarım niye açılmadı diye bağırması.

aynı dert bende de var meslektaşım :D

aslında beni sinir eden çok şey var geçen monitörü fırlatcaktım ağır geldi kaldıramadım iyiki LCD değil :D:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
zootechnist bu senin avatardaki Ankaralı Turgutmu?...
Ne alakası var Ankaralı Turgut'la? :D

Arkadaş kendi resmini koymuş. :)

Bu arada beni bilgisayar başında en çok sinir eden şey ekranıma tip tip bakmaları olur. :) Gerçi kötü bir iş yapmam bilgisayar başında ama olsun, yine de hoşlanmam. :D

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
birinin başımda durup :D beni filim izler gibi izlemesine :D sinir olurm :D

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
özellikle müzik dinlerken biri kıs şunun sesini derse, sinirimden direk kapatırım

dduygusal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
işten geldikten sonra pc başına gecerim annem yanıma geldigi zaman hemen hemen herzaman (gözlerin bozulucak gun boyu zaten pc başındasın) demezmı sankı ben bilmiyorum gözlerimi rahatsız ettigini

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Telefon çalması , pat diye odaya biri dalması vs vs... uzar gider bu tartışma

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
elektriklerin kesilmesi ne olabilir ki başka..

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evde yada cafede sandalyeme çarpılmasına çok sinirlenirim. Eğer birde döner sandelyeme birisi, elleri ile tutunup tepemde duruyorsa o an kafa atmayı düşünüyorum.:donatello:

Birde bilgisayar da birşeye yoğunlaştığımı gördüğü halde benimle konuşmaya çalışan insanlardan nefret ederim :angry:
++++ sandalyeye birde abananlar oluyo duvar sanıp.100 kez ikaz etsen de rahat bozmak için doğmuşlar gibi tekrar tekrar yapmaları(yapanların fiziksel yaşı 15-25 arası)

chatLaqim

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birilernn gelip başımda durması ve bilgisayarda ne ile uğraşıyosm onn hakkında soru sorması en sinir olduğum şey...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Birilerinin Yanıma Gelip Dürtüklemesi...

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pc başında iken , Allahın kulunu tanımam , o an dokunmayın bana ve mümkünse hepinize güle güle.

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayar basındayken birinin basımda dikilip ne yaptıgımı izlemesi bi de bilgisayarın agır işlemesi sinirlerimi acayip halde bozuyo yani o bilgisayarın camdan asagı atmak geliyoo:)

lafı ağzımdan aldın en sinir oldum şeydir bu arkadaşımda olsa kovuyorum yanımdan birde iki tane fırlatma yeğen var hiç sevmem...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
film izlerken sürekli arkadaşların yazması,annemin yemeğe çağırması,film izlerken telefonun çalması.

cynic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TaBİKide yemek ve tuvalet ihtiyacımın gelmesi:cursing:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yanıma istemediğim kişilerin gelip oyun oynarken soru sorması Atilla abi yok şu şöyle miydi bak orda otobüs ona binsene sonra gta 4 oynarken en sinirlendiğim oyun o ki bir görev var aha dün başıma geldi şimdi gta 4 te bayağı ilerledim bütün şehirler açık şimdi ben ortadaki en yüksek binaların bulunduğu şehirden küçük bir tesis gibi yerde hapishaneye görev almaya gidiyorum ordan tekrar geriye büyük binalı şehre ordan arabayı alıp tekrar hapishanenin olduğu yere sonra orda bulgar geliyor 30-40 tane adamını öldürüyorum ve packieyi alıp büyük binalı şehre geri dönüyorum şimdi bunun neresi sinir edici diyeceksiniz ufacık hatalar yüzünden 5 kere aynı görevi yaptım vede göreve dediğim yerden hapishaneden aldım ya görevi hapishaneden başlıyorum yani görevin en başından başlatıyor rockstar gamese bağırarak bir güzel sövdüm monitörede bir yumruk geçirdim rahatladım.

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyunu tam ortasındayken nedense en heyecanlı yerinde ekmek al bakkala çakkla git diye seslenmeler :D

arifnihat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen bırının gelıp dıkılmesı ve anlamsız anlamsız konusması

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Uzaylıların dünyayı istila etmeye çalışması :D

kromozom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben en çok bilgisayarın başında tam hareretli bir şekilde çalışırken ya da bir şeylerle uğraşırken sevgilimin yemek hazır demesi ve hemen beni masada görmek istemesi...
+ 1 :wub:
o kadar çok ki sayamam :D

sizdekilerin hepsinden fazlası, düşünün halimi :(

hangilerini yazsam acaba
ilk 20 yetermi, pardon ilk 30

PC MERAKLISI bunları toplayıp arşiv yapsak güzel bi çalışma çıkarmı dersin ?

pearlharbor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyundayken kız arkadasımla konusmak :S:S:S
iş yaparken annemin copu at demesi :S
iş yerindeyken onemli bir işimde olsa patronun sunu yap demesi... :S:S:S

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarda film izlerken gelip yorum yapılması. ( Ne kadar saçma falan gibi. ) Bide yorum yapılan film fantastik-bilimkurgu falansa. Ya filmler zaten saçmalık üzerine kurulu sadece efektleri güzel diye izliyorum. :D