Bilgisayar Basindayken Sizi En Sinir Eden Sey Nedir ??

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Counter-Strike oynarken kız arkadaşımın arayıp bize gel demesinden nefret ediyorum ama mecburen gidiyorum.kız arkadaşımı severim ama cs oynarken beni rahatsız eden herkesden nefret ediyorum.

GrafiBerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir program ya da herhangi işle uğraşırken yaşadığım sorun değilde, kız kardeşim ile aynı odayı paylaşıyoruz o yüzden MSN'de arkadaşlarımla rahatça konuşamıyorum. Beni gözlüyor.) buna çok sinir oluyorum.

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
:razz:pc nini donması bide tam bir şeye konsantre olmuşken arada birinin çıkıp şunu yap bunu yap demesine sinir oluyorum hele oyun oynarken

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
öğretmenleri en ufak ödev verdiğinde yanıma gelip intenetten bulmamı bir de yazıcıdan sayfa sayfa çıkarmamı istemeleri bir de resimli istemezlermi canları sağolsun mürekkep yazıcı bilgisayar onlara kurban olsun ama 14 tane kuzen her gün 1-2 tanesi ödev için geliyor yok ta diyemiyorum yeni aldığım mürekkep bana yetmiyor..

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
öğretmenleri en ufak ödev verdiğinde yanıma gelip intenetten bulmamı bir de yazıcıdan sayfa sayfa çıkarmamı istemeleri bir de resimli istemezlermi canları sağolsun mürekkep yazıcı bilgisayar onlara kurban olsun ama 14 tane kuzen her gün 1-2 tanesi ödev için geliyor yok ta diyemiyorum yeni aldığım mürekkep bana yetmiyor..

sen en iyisi benim mgibi yap ya pc bozuk de yada kartuş bitti de :D
olmadı sular kesildi dersin :D

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sen en iyisi benim mgibi yap ya pc bozuk de yada kartuş bitti de :D
olmadı sular kesildi dersin :D

Yemin Ederim Şimdi Kapı Çaldı Bizim Kızın Ödevi Varmış Çıkarırmısın Dedi Bilgisayara Format Atıyorum Dedim

- O ne Ki :mrgreen:
- Teyze 1-2 saat sonra bilgisayar açılacak o zaman gelsin ben yaparım :whistling:

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iki işi birden yapmaya çalıştığında öküz gibi kasılıp kalması

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ben bilgisayar başından bikaç saniyeliğine kalkınca sandalyemi hemen kıjım (kedişim) kapıyor.Kıyamıyorum ona , başka sandalye alıp oturuyorum :) Tabiki onu birazcık mıncıkladıktan sonra :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Annemin ''Yine mi o kutunun önündesin seeeen !!! '' diye başımın etini yemesi...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
ya bilgisayardan anlamayıpta anlamışlık taslayanlara gıcık oluyorum :D

geçen bi tanesine dedimki ram leri degiştiricem dedim kime satarız falan dedim mhz leri sordu 400 dedim. başka sorun varmı dedim pikselleri kaç dedi ne pikseli dedim ya bu monitörmü :D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
içerden birşey sorulduğunda benim ise cevap verdiğimde içerdekinin anlamaması yada gidip gösermemi istemesi deli ediyo beni

ahmetfk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neredeyse hepsi :))
ama en çok film izlerken içeriye annemin girip ne izliyon oğlum sen? demesi ve ardından olum bunları dvd ye çek içine güzel birkaç film daha at (dvd rip olayını çözdü :D) hep beraber izleyelim.. demesi

boxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben en çok bilgisayarın başında tam hareretli bir şekilde çalışırken ya da bir şeylerle uğraşırken sevgilimin yemek hazır demesi ve hemen beni masada görmek istemesi...

Mehmet_Tahir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pc başındayken birilerinin gelipte sen hala acıkmadınmı ölecen bilgisayar başında demesi çıldırtıyor benı..

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
sigaramın bitmesi, sigara bitmemişse içemiyor olmak

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
oyundayken onemlı yerınde ıken kapı,telefon çalması

gretna989

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ekrana sinek ve türlerinin konması beni çok sinir edior :thumbdown:
Sineklere ölümmm :devil:

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Beni hiç bişe sinirlendirmiyor.Ne sinirlenecem üçgünlük dünya zaten :) değmez

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Oyun oynarken bi arkadaşımın gelip bi 2 dkka işim var.Msne bakıp cıkıcam veya face e bakıp cıkıcam demesı :@