Mr_Ahmet
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 454
Sebebini anlamadım fakat dün gece bilgisayar ekranı birden kapandı. Klavye ışıkları yanıyordu fakat tuşlara bastığımda bir şey olmuyordu. Fare hareketleri de etkisizdi. Ayrıca kulaklık takıyordum. Bir şeyler diniliyordum. Seste ekranla beraber kesilmişti. Uyku moduna girmiş gibiydi fakat fanlar çalışıyordu.
Aynı durum bugünde oldu. Dersi dinliyordum kulaklığımla. Birden ekran karardı. Ses gitti. Mecburen kapatma tuşuna basılı tutup tamamen kapattım. Yeniden açtım. Açtığımda bir sorun yoktu.
Bu arada pc sıcaklığı yüksek değildi sanırım. Dün film izlerken oldu. Potplayer açıktı. Bugün ise dersi dinlerken oldu. Google chrome ve word dosyası açıktı sadece.
Pc özellikleri şu şekilde
İ5-9300h
Gtx1650
16GB ram ( 8GB sonradan ekledim )
512GB M.2 SSD
Windows 10 Pro kullanıyorum.
Aynı durum bugünde oldu. Dersi dinliyordum kulaklığımla. Birden ekran karardı. Ses gitti. Mecburen kapatma tuşuna basılı tutup tamamen kapattım. Yeniden açtım. Açtığımda bir sorun yoktu.
Bu arada pc sıcaklığı yüksek değildi sanırım. Dün film izlerken oldu. Potplayer açıktı. Bugün ise dersi dinlerken oldu. Google chrome ve word dosyası açıktı sadece.
Pc özellikleri şu şekilde
İ5-9300h
Gtx1650
16GB ram ( 8GB sonradan ekledim )
512GB M.2 SSD
Windows 10 Pro kullanıyorum.