Merhaba forum shifdelete üyeleri. Benim laptopumun başlıkta görüldüğü gibi büyük sıkıntısı var.Bilgisayarımı aldığımda her oyunu oynatıyordu Battle Field olsun Crysis v.b oyunlar olsun high da bile zorlanmıyordu fakat şu son 5-6 aydır bilgisayarıma bir haller oldu bataryası bozuldu hemen bitiyor, güç kablosu takılı kullanıyorum mecburen. Oyuna girdiğimde fan çok gürültü çıkarmaya başlıyor aşırı ısınıyor kapanıyor sonrasında gelen hdd sorunu ve yeni hdd taktırdım içini temizlettim termal macununa kadar yeni şuanda.Sistem derecelendirme yapayım diyorum derecelendirme yaparken bile kapanıyor bilgisayar.Tozdan desem toz yok
macun desem oda yeni lütfen yardımcı olurmusunuz sorun neyden kaynaklanıyor ne olduda birden bu hale geldi pc ? şimdiden teşekkür ederim
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i3 Cpu M 370 @ 2.40GHZ , 2399 Mhz 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate ( x64 )
Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 4500/5100 Series
RAM : 3 GB
DirectX : Directx 11
Bilgisayar Marka Model : Samsung R538
macun desem oda yeni lütfen yardımcı olurmusunuz sorun neyden kaynaklanıyor ne olduda birden bu hale geldi pc ? şimdiden teşekkür ederim

İşlemci : Intel(R) Core(TM) i3 Cpu M 370 @ 2.40GHZ , 2399 Mhz 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate ( x64 )
Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 4500/5100 Series
RAM : 3 GB
DirectX : Directx 11
Bilgisayar Marka Model : Samsung R538