Bıktım Tekel İşçilerinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Bu sendikalar bu memlekette ne ise yarar bi anlamadim gitti. Her her isciden maasina gore bi gunluk para alirlar. Cok fazla. Birde boyle siyasette kullanilirlar oyuncak gibi. Ben bide sunu anlamis degilim. Onu gelen baro kurar, sendika kurar, birlik kurar ondan sonrada cikip ahkam keser, devlete kafa tutar. Kimsiniz siz ya, amaciniz ne?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Anlaşılan tekelciler malı götürmede TEKEL olarak kalmak istiyorlar oh çiftlik yata yata para kazanın hemde bu parayı beğenmeyin yuh be

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bir konuya bu kadar mı yüzeysel yaklaşılabilir?
-Dünyada adaletsizlik çok, size yapılan birazcık adaletsizliği görmemezlikten geliverin canım.
-Dünyada çalışmayan çok, siz çalıyorsunuz Allahtan daha ne istiyorsunuz.

Orta çağın en karanlık dönemine gidin, bu dönem alabildiğine karanlık osun. İnsani hiç bir değerin olmadığı bir döneme. Sonra burada “insanlar nasıl çalıştırılıyor?” sorusunu sorun.

Sonra bu güne gelin Ve adına 4-C denen sitemle karşılaştırın. Bakın bakalım onlar mı daha şanslı yoksa 4-C’liler mi?

İnsan her zaman daha iyisine razı olur. Eğer işsizseniz 4-C'ye razı olursunuz. Bu çaresizlikten ileri gelir. Verilen daha iyi olduğunu göstermez. Bu yüzden yapılan şey “en perişan” hali gösterip, birazda bununla tehdit ederek, aslında yine insani olmayan ama eskisine nazaran biraz daha iyi bir şeyler ikram etmekten ibaret. Bu şuna benzer önce “çaresiz” bırakılırsınız. Sonra yine “çaresizliğiniz” kullanılarak köleleştirilirsiniz. Bu iki şeye yarar:

1. “Size bir şeyler verdik” diye övünmelerini sağlar.

2. Size istediklerini yaptırma şansı elde edilmesini sağlar.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bakalım ay sonuna millet kalacak mı eylem yapan :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Milyon dolarlarca zarara sat, ondan sonra işçiler çok maaş alıyorlar diye üste çık. İlginç bir şey. Tanım bulamadım.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
insanin degeri oldukten sonra anlasilirmis.(yanlis anlasilmasın tekel iscileri icin demiyom. anlayan anlamıstır)ayriyeten kafam kazan gibi.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Hayret ettim doğrusu.

Böylesine popülizme yatkın bir konuda çoğunluk akıl ve mantık ölçüsünde hareket ediyor. Bu ülkede bir şeyler yoluna girmeye başlamış demek ki..

Ayrıca forumda böyle bir konunun medeni bir şekilde tartışılmasına da sevindim. Kilit kilit diye bağıran arkadaşları da şaşırdım. Koklaşarak mı anlaşacağız? Elbetteki yazacağız...

_abdulkerim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
televizyon izlerken herkesten farklı düşünüyorum sanıyodum.
nerdeyse herkes benim gibi düşünüyomuş.
bu televizyon miletin olaya bakışını hiç yansıtmıyor demekki.

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bu ülkenin tüm sorunlarının aşılması dileği ile...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
adamım bunlara ordan 2 tekel gönder soguk olsun mümkünse :D:D:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konu kapatılmıştır.

Siyasi türden konuları yasaklayalı çok oldu ve siz inadına bu tür konular açmaya devam ediyorsunuz.

Bu tür sıkıntılarını burada paylaşmayınız.

Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...