• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bıktık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adem54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sayın arkadaşlar forumun ve sitenin her yarım saatte bir çökmesine-girilmez hale gelmesinden bıktık.

Şu işe bir çözüm bulun bize işkence çektirmeyin. SDN'den başka neyimiz var ki?

Az önce bu konuyu açmaya çalıştığımda bir baktım başka bir konuya cevap yazmışım. Konu açıyorum ama konunun ilk mesajı olan mesajım başka yere gidiyor??? Neler oluyor bu foruma? Sonrasında mesajımı sildim ve bu komik tablo ortaya çıktı.

konui.jpg

maalesef türkiye gerçeği onarılan herşey arıza verir ülkemizde. hiç ellemzsen adam gibi çalışırdı:D:D

Evet bende sıkıldım ya başka bi foruma üye olcam bi daha da uğramıycam da ben ona resmen....

Evet forum günde en az 5 defa ulaşılamaz oluyor.Yani paraysa para:)

Bastırın parayı ne lazımsa yaptırın ..:)

Kapalı olacağı zamanlar önceden haber verilip kapatılsa ve güncelleştirmeler o zamanlar yapılsa daha güzel olur diye düşünüyorumm...

Gerçekten iyice sıkmaya başladı abartısız 5 - 6 defa çöktü bugün giremedim siteye uzun zamandır var bu sorun neden hala çözülemiyor anlamadım

Arkadaşlar sorunların düzeltilmesi için çalışmalar devam etmektedir. Sabrınız için teşekkür ederiz. ;)

Sabır da bir yere kadar hatırlıyorum uzun bir süre önce pazartesiye bilmem ne sunucusu taşınıyor bitiyor dedi yöneticiler.

O pazartesi geçti sonraki geçti sonraki geçti bilmem kaç tane geçti düzelmedi.

Ama lütfen sabırlı olmalısınız :happy:

Sunucu taşınırken düştü kırıldı mı yoksa :)