Bi atılma sebebi

Satıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yürürken ellimi çok sallarım.Eski okulumda zil çaldı koridora çıktım kantine dogru yürüyordum elimi sallıyorum yine yanlıslıkla bayan hocanın kalcasına sert bi biçimde geldi.Kadın döndü önce güldü sonrada bana öyle bi tokat attı ki şimdi yazarken bile yanagım sızılıyo.Neyse beni disipline verdi ve müdüründe bana gıcık olması yüzünden bana tasdikname'yi verdi ve yolladı şimdi ki okulumda iyiyim artık hic elimi sallamıyorum :)

Mutlu muyum evet

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
peki kadın önce neden güldü

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
:D :D Bide yakışıklıyımdır diyor. :D Tastikname almışsın yahu. :D Harbiden enteresan bir durum olmuş.

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
kaçıncı sınıftasın

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Uydurma bence..:)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bunun anlamı duruma göre sonsuzdur, tanımlı olduğu kümeye göre değişir, mesela sadece Z'de tanımlarsan cevap 0 olur ve eleman sayısı da 1 olur :D:D:D

Ben reel sayılarda tanımlıyorum kümenin eleman sayısıda sonsuz oluyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
∞ :D

Bence de uydurma bir olay bu.

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kadın neden gülmüş ki ? "Hoşuna" gitmiş gibi :D Töbe töbe.. :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şansa bak eh bana da bunun gibisi birkeresinde oldu ama hoca aldırmadı:)

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
bende derste yazı yazarken biraz elim kolum yayılırım yani sağ elimle yazarım sıranın yarısından dışarı çıkar hoca yazı yazdırıyordu bende yazıyordum benim sırama doğru yürüyerek geldi yazı yazdırırken canı sıkılmış dolaşıyor tam yanıma geldi arkasını dönmesiyle beraber kolumda bir yumuşaklık :D hocanın kalçası değmiş. :D döndü baktı güldü pardon dedi :D önemli değil dedim :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
bende derste yazı yazarken biraz elim kolum yayılırım yani sağ elimle yazarım sıranın yarısından dışarı çıkar hoca yazı yazdırıyordu bende yazıyordum benim sırama doğru yürüyerek geldi yazı yazdırırken canı sıkılmış dolaşıyor tam yanıma geldi arkasını dönmesiyle beraber kolumda bir yumuşaklık :D hocanın kalçası değmiş. :D döndü baktı güldü pardon dedi :D önemli değil dedim :D

Yumuşaklık hissettin öylemiii:D:D:D

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bende yanlışlıkla bayan hocaların tuvaletine girmiştim, içeride parti vardı. " Buyurmaz mısın evladım? " dediler bana.