- Konuyu başlatan
Muzurr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Jerusalem dedi ki:Bu yaz, Hint kınasından MS San Serif yazıtipinde "Berkin Bozdoğan" dövme yaptıracağım sol omuzuma.

Jerusalem dedi ki:Bu yaz, Hint kınasından MS San Serif yazıtipinde "Berkin Bozdoğan" dövme yaptıracağım sol omuzuma.
seçiL dedi ki:muzur herkese de aynı soruyu mu sorcaksn peki
erdemgazetesi dedi ki:bence eski türkçede sorun yoktu. Niye derseniz
Burçin'le görüşebilirmiyim derdik sorun kalmazdı. Ama neyse bu röportaj iyi olmuş.
Muzurr dedi ki:seçiL dedi ki:muzur herkese de aynı soruyu mu sorcaksn peki
Aslında Berkin bana zor soru sorma demişti.Ama editör biriyle röportaj yapmak gerçekten zor.Aceba ne sorsam diyip durdum![]()
Tam olarak aynı olmaz tabiki kişisine göre değişiyor sorabileceğim sorular![]()
Son noktayı Alengirli işlerin adamı koydu.Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Editörler de insan canım, yanlış soru sorunca düzeltip tashih edecek hali yok ya![]()
erdemgazetesi dedi ki:carpe diem ne demek
erdemgazetesi dedi ki:carpe diem ne demek buldum
“Carpe Diem”; her daim ölüm gerçeğinin farkında olarak, geçen her saniyenin, kısacası zamanın değerini bilenlerin, anı yaşamaya özen gösterenlerin felsefesidir. Zaman en kıymetli hazinemizdir ve onun değerini bilerek iyi kullanmamız gerekmektedir. Elbette ki bu da plan gerektirir.
Berkin Bozdoğan dedi ki:Bu Carde Diem açıklaması da ilginç oldu. Neyse, anladınız siz demek istediklerimi umarım.
- - -
Zor sormasın diye rica ettim, beni kırmadı Muzurr arkadaşımız sağolsun. KÜçük Emrah moduna geçeceğim durumlar yaşatmadığı için kendisine tekrar teşekkür ederim.
Güzel günler dilerim