Aradaşlar ilk kez akıllı telefon alıcam ancak bunlar benim aklımı alacak kaç gündür. İşin içine girdikçe dışarı çıkılmaz hal alıyor. İşin kısası bi gps li telim olsun istedim. Forumlara falan bakarken düşük bütçeden de dolayı gio ya karar verdim. Tam alıcam biri ace al bari flaşı kamerası ve ekran kalitesi artı olsun dedi. Ok dedik. Biraz aceyi araştırayım dedim oturdum pc başına hay oturmaz olaydım. İşin içine wonder dan tutun daha isimlerini bugün öğrendiğim neo xperia huvai daha bilmem kaç telefon çıktı , iyice sapıttım. İşin kısası en son wonderda karar kıldım , bi kampanya kovalayarak alırım hesabıyla ama tam bu esnada forumlarda gps nin çok berbat olduğu yönünde eleştirilere rastladım. Yavaşlığı ics olayı daha neler neler her kafadan farklı sesler.
Benim sizden ricam kullanıcıları yazarsa sevinirim. Bu wonder alınabilir bir telefonmu gps olayı hakikaten sorunlumu telefon arada bir sapıtıyormu. vs bilgilendirirseniz sevinirim.
Temelde aradığım iki özellik biraz kamerası idare etsin 5mb ve flash olsun bide gps iyi çalışsın. Bütçemde kısıtlı max. 600 lira , yardımlarıızı bekliyorum. Yoksa akıllı telefonlar beni delirtecek .
Benim sizden ricam kullanıcıları yazarsa sevinirim. Bu wonder alınabilir bir telefonmu gps olayı hakikaten sorunlumu telefon arada bir sapıtıyormu. vs bilgilendirirseniz sevinirim.
Temelde aradığım iki özellik biraz kamerası idare etsin 5mb ve flash olsun bide gps iyi çalışsın. Bütçemde kısıtlı max. 600 lira , yardımlarıızı bekliyorum. Yoksa akıllı telefonlar beni delirtecek .