Benim İçin Telefon Önerileriniz SDN ?

albars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aradaşlar ilk kez akıllı telefon alıcam ancak bunlar benim aklımı alacak kaç gündür. İşin içine girdikçe dışarı çıkılmaz hal alıyor. İşin kısası bi gps li telim olsun istedim. Forumlara falan bakarken düşük bütçeden de dolayı gio ya karar verdim. Tam alıcam biri ace al bari flaşı kamerası ve ekran kalitesi artı olsun dedi. Ok dedik. Biraz aceyi araştırayım dedim oturdum pc başına hay oturmaz olaydım. İşin içine wonder dan tutun daha isimlerini bugün öğrendiğim neo xperia huvai daha bilmem kaç telefon çıktı , iyice sapıttım. İşin kısası en son wonderda karar kıldım , bi kampanya kovalayarak alırım hesabıyla ama tam bu esnada forumlarda gps nin çok berbat olduğu yönünde eleştirilere rastladım. Yavaşlığı ics olayı daha neler neler her kafadan farklı sesler.
Benim sizden ricam kullanıcıları yazarsa sevinirim. Bu wonder alınabilir bir telefonmu gps olayı hakikaten sorunlumu telefon arada bir sapıtıyormu. vs bilgilendirirseniz sevinirim.
Temelde aradığım iki özellik biraz kamerası idare etsin 5mb ve flash olsun bide gps iyi çalışsın. Bütçemde kısıtlı max. 600 lira , yardımlarıızı bekliyorum. Yoksa akıllı telefonlar beni delirtecek .

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy ace işini görür

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Televizyonlarda satılan 300 liralık telefonlar var. Onlar işini görebilir. Bütçeni 400 TL daha arttırabilirsen Nokia N8 al derim. Kamerası mükemmel. GPS özelliği iyi çalışıyor.

albars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevaplar için teşekkürler. peki wonder konusunda ne dersiniz arkadaşlar? Hani madem alıcam bütçeyi zorlayıp bu teefonuda alabilirim. Ancak dediğim gibi forumlardaki olumsuz yorumlar biraz fazla karıştırdı kafamı!!!!!

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Htc pico da iyidir :D ama eksikleri var :D

onder0326

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu formuma girdiğim günden beri bilenden cok bilmeyen yorum yapıyor arkadaslar bi telefon yada ürün hakkında bilgiye sahip değilseniz biliyomus gibi yorum yapmayın

ahmet1400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biraz hatta baya bi geç oldu ama Wonder al abi pişman olmazsın her yönüyle iyidir :)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadasım sana net konuscam 600 lira bütcen var ve gôrûnûse göre piyasada bu fiyata wonderdan baska bulabilecegin bi cihaz yok. Wonderın nasıl olduguna gelirse 1.4 ghz islemcisi var A8 islemci (eski bi islemci) 512 mb ram var kullandigim icin biliyorum bu ram miktarı sorun cikarıyo ôzellikle oyun oynadigin zaman kasma yapiyo. Gps e gelince sorunsuz calisiyo yani sorun oldugu fln palavra. Simdi egr ki alınırmı bu tel dersen sana sunu derim islemcisi eski bi islemci oldugu icin ve performansı diger markalardaki rakiplerine göre 1 gômlek altta oldugu icin pek albenisi yok piyasası yok yani. Ha 200 lira gibi bi butce daha koyabilirim diyosan ozaman xperia sola dan sasmayacan. Karar senin