İyi biliriz.. Fazla tanışıklığımız yok ama bu olmayacak anlamına gelmez..
Yapma gardaş bak şimdi beni üzdün incittin beni kalbim coot diye kırıldı şimdi..Sen kimsin gardaş?
![]()
Burayla tanışalı neredeyse 7 yıl olacak, önceleri dışarıdan gözlemlerdim hep takip ederdim ve sonra 2007 yılında üye olmak istedim, ve bir daha bırakamadım.
Ailem gibi hep kendime burayı sıcak hissettim, yeri geldik güldük yeri geldi ağladık yeri geldi hüzünlendik.!
Belki önceki senelerde burası daha samimi ve içtendi. Yine de öyle ama önceki senelerin yerini tutmasa da.
Ama hep merak etmişimdir online destek i burada nasıl tanırsınız ya da bilirsiniz ?
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar, ne kadar çok sevenimiz varmış
Allah hepinizden razı olsun.
burayla tanışalı neredeyse 7 yıl olacak, önceleri dışarıdan gözlemlerdim hep takip ederdim ve sonra 2007 yılında üye olmak istedim, ve bir daha bırakamadım.
Ailem gibi hep kendime burayı sıcak hissettim, yeri geldik güldük yeri geldi ağladık yeri geldi hüzünlendik.!
Belki önceki senelerde burası daha samimi ve içtendi. Yine de öyle ama önceki senelerin yerini tutmasa da.
ama hep merak etmişimdir online destek i burada nasıl tanırsınız ya da bilirsiniz ?
iyi biliriz :d sanki öldün cenazendeyiz hocam![]()
Ölümlü dünya, dostum![]()
![]()
O değil de abi,
Kemal Sunal'ın,
Üç kağıtçı filminde ki gibi,
Bir Melek rüyana gelip hazırlanmanı mı söyledi ?
O sebepten mi açtın konuyu ?
Gerçi insan merak ediyor,
Yıllardır buradasın(yız)
Hakkımda kim ne düşünmekte acaba ?
Sorusu kafada yer alıyor.
Sonbahara evleniyoruz, hanım siteye girişlerimde belki ambargo koyabilir![]()
Vayyy ölmeden mezara gireceksin yani.
Hayırlı olsun ve de darısı bize. ://
İyi bilirdik iyide yakında evleniyormuş forumada yasak gelebilirmiş okuyun fatihasını![]()
Forumdaki isminin hakkını veriyorsun hocam 7/24 online destek![]()
Şaka bir yana en belirgin özelliğin samimi olman espiri yaparken çekinmediğim kişilerinden birisin :mrgreen:
Hep sdn kupasi almak için reklam faaliyeti değil mi bunlar![]()
Sonunda evleniyorsun ha?
Bu başlık son mu yani?![]()
Olabilir de olmayabilir de![]()
technomind evlendi evleneli tek tük uğrayabiliyor, çok umutlanma bence.![]()