ExpertGamer90
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,702
PC konularında genelde etiketlerim.Gördüğüm an aklıma Warband gelen forumdaş.
PC konularında genelde etiketlerim.Gördüğüm an aklıma Warband gelen forumdaş.
Pek karşılaşmadım. O yüzden bir fikirim yok.Kendisini pek görmem
Açtığımız GNU/Linux konularına anında cevap verme süper gücüne sahip yardımsever abimiz. ??Pek karşılaşmadım. O yüzden bir fikirim yok.
Sanırsam Oppo seviyordu, ilginç bir profil fotoğrafı var.Linux seven biri pek görmüyorum.
Bi aralar @Ram_kafasi'nin profilinde mesaj yazıyordu ama pek görmüyorum.Sanırsam Oppo seviyordu, ilginç bir profil fotoğrafı var.
Ben onları yazarken sen varmıydın ya ?Bi aralar @Ram_kafasi'nin profilinde mesaj yazıyordu ama pek görmüyorum.
Yoktum ama ben @Ram_kafasi'nin profilinin başına kadar gittim okudum yazdıklarınızı.Ben onları yazarken sen varmıydın ya ?
İyi bilirdikYoktum ama ben @Ram_kafasi'nin profilinin başına kadar gittim okudum yazdıklarınızı.
Sevdiğim biri.İyi bilirdik
Realme seven ve ayrıca akranım olan iyi biri.Sevdiğim biri.
Artık mazide kaldı denebilir.android seviyo glb
GNU/Linux seven özellikle konqi seven sevdiğim bir forum üyesi.Artık mazide kaldı denebilir.
Oyun oynamayı çok seven, Xbox'un da hayranı biri herhalde.
Pp'sini kola içen bir adam yapmış, bana göre ve pp'si beni arşırı rahatsız ediyor ve sanırım bunu birisi en iyi kola markası adlı konu açtıktan sonra yaptı.GNU/Linux seven özellikle konqi seven sevdiğim bir forum üyesi.
Pek gördüğüm birisi değil.Pp'sini kola içen bir adam yapmış, bana göre ve pp'si beni arşırı rahatsız ediyor ve sanırım bunu birisi en iyi kola markası adlı konu açtıktan sonra yaptı.
Yeni katıldığım için olabilir mi?Pek gördüğüm birisi değil.
Bu bir gamer.çok görmüyorum ama kaspersky seviyo
konsolda xbox mobilde apple! (pc de asus veyatta msi)Xbox cı bir tipe benziyor![]()
Kergit hükümdarı olur kendisi ve
Garip garip pp ler koyuyorKergit hükümdarı olur kendisi ve
Kendisini en iyi dostlarımdandır
Garip bir üye , yazım kurallarını iyi biliyorBenimle imla yarışına giren ama tabii ki de başarısız olan üye.
Sanırım korkunç gibi olan profil resimlerini koymayı seviyor.Garip bir üye , yazım kurallarını iyi biliyor