DDLAO
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 247
Ama yeni geldim SDN'ye, bilmiyorum ki kimseyi.Benim hakkımdaki tek bilgisi mbb fanı olmam.![]()

Ama yeni geldim SDN'ye, bilmiyorum ki kimseyi.Benim hakkımdaki tek bilgisi mbb fanı olmam.![]()
Benim mesajdan devam etsin o zaman.bunu fevziye hitaben dedim
Ama yeni geldim SDN'ye, bilmiyorum ki kimseyi.![]()
pek tanımıyolrum ama profil fotoğrafına sürekli güzel kızlar koyan birisiBenim mesajdan devam etsin o zaman.
" Yaşı küçük olsa da bir konsol bir pc bir telefon almaya çalışan birisi. İyi ve saf kalpli olduğuna eminim. Umarım düzgün bir şey almışsındır."
discordumda kayıtlı olan kişiBenim mesajdan devam etsin o zaman.
" Yaşı küçük olsa da bir konsol bir pc bir telefon almaya çalışan birisi. İyi ve saf kalpli olduğuna eminim. Umarım düzgün bir şey almışsındır."
Yok hocam tecrübeliyim, sadece SDN'de yeniyim.bende bir zamanlar yeniydim soruyu başlığa yazardım
Hocam sakin olun kız reşit değil.pek tanımıyolrum ama profil fotoğrafına sürekli güzel kızlar koyan birisi![]()
Hepsi aynı kız.pek tanımıyolrum ama profil fotoğrafına sürekli güzel kızlar koyan birisi![]()
abo hiç benzemiyorlarHepsi aynı kız.![]()
Porçay ve Hugola fanı.abo hiç benzemiyorlar![]()
yazan olmadı bari devam edeyim= Forumda az gördüğüm pek aktif olmayan birisiPorçay ve Hugola fanı.
1 ay önce falan katılmıştım, sıkıldıkça giriyorum işte foruma. Zaten sabah girdiğim için genelde, bu saatlerde gören olmuyor.yazan olmadı bari devam edeyim= Forumda az gördüğüm pek aktif olmayan birisi![]()
En sevdiğim rengi pp yapan kişiSeninle ilgili pek bilgim yok ama şunu ekleyeceğim: Profil resmini gördüğümde #freeporçay tagını hatırlıyorum.
arttır bence reis 1 ay olmadan 300 küsür mesaj yazsım1 ay önce falan katılmıştım, sıkıldıkça giriyorum işte foruma. Zaten sabah girdiğim için genelde, bu saatlerde gören olmuyor.Ama arttırabilirim gibi aktifliğimi, 2 saat beleş hosting ile uğraşacağıma burada gezerim.
![]()
Temiz kalpli biri.En sevdiğim rengi pp yapan kişi
Mesaj otomatik birleştirildi:
arttır bence reis 1 ay olmadan 300 küsür mesaj yazsım![]()
ĞEn sevdiğim rengi pp yapan kişi
Mesaj otomatik birleştirildi:
arttır bence reis 1 ay olmadan 300 küsür mesaj yazsım![]()
pp'sini hayranlıkla izlediğim biriTemiz kalpli biri.
Alakasız iletiden dolayı raporlamak istediğim üye.
Alakasız değil, o üyeyi görünce aklıma Ğ geliyor riçiv.Alakasız iletiden dolayı raporlamak istediğim üye.
Adını bildiğim bir insan.Alakasız değil, o üyeyi görünce aklıma Ğ geliyor riçiv.
Barış Alemdar veya Polat Özcan profil resmi olan bir üye.Adını bildiğim bir insan.riçiv ewqewqeqeqwew
Roma imp. HayranıBarış Alemdar veya Polat Özcan profil resmi olan bir üye.
Zamanda portal açıp günümüze gelen masum bi adam.Barış Alemdar veya Polat Özcan profil resmi olan bir üye.
Adı Mikail olan biri pek görmedim.Zamanda portal açıp günümüze gelen masum bi adam.
Bende seni pek görmedim.Adı Mikail olan biri pek görmedim.
4 büyük melekten birisinin ismine sahip olan birisiBende seni pek görmedim.Artık pek bakmıyorum foruma, yakında ismimde çizgi olarak görüceksin zaten.
![]()
Porgola mı? Ben de ismimi Hugçay yapıyorum.4 büyük melekten birisinin ismine sahip olan birisi
yap reisPorgola mı? Ben de ismimi Hugçay yapıyorum.![]()
Hugola çakması. qweeqwe4 büyük melekten birisinin ismine sahip olan birisi