- Reaksiyon puanı
- 6,396
Roma kralı olduğunu hatırlatıp güldüren insan.Sanırım korkunç gibi olan profil resimlerini koymayı seviyor.
Roma kralı olduğunu hatırlatıp güldüren insan.Sanırım korkunç gibi olan profil resimlerini koymayı seviyor.
(O Roma imparatoru kelleni alıverir)Suratındaki gülümsemeden nefret ediyorum. Tez kellesi vurula bir tip. (Justi)
Şimdi ise kamptaki çocuklara korku hikayeleri anlatan bir pp ile karşımızda.(O Roma imparatoru kelleni alıverir)
Forumu ileriye taşımak için çabalayan bir üye.
Kaspersky kullanan yeni bir üye.Şimdi ise kamptaki çocuklara korku hikayeleri anlatan bir pp ile karşımızda.![]()
Doğru cevap 1 milyon dolar kazandınız!Kaspersky kullanan yeni bir üye.
Hakkında tek bildiğim şey Kaspersky kullandığı.Doğru cevap 1 milyon dolar kazandınız!
Roblox'u Xbox ile oynayan garip bir tip.pek görmüyorum ne sever bilmem
Kararsız,roblox oynayan ve Xbox PP sine sahip sevdiğim bir üye.xboxu almadım 7 yıl sonra xbox two alcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama xbox gamepadı ile oynadığım doğrudur
O bir gamer.realme seviyor ve kendisini severim
Kadim dostum olur,O bir gamer.
Doğru düzgün bir pp bulamayan kişiKadim dostum olur,
Buzzzzz gibi kergit ayranına bayılır.
Sürekli pp mi eleştiren bir kişi.Doğru düzgün bir pp bulamayan kişi
Demek takipten çıkarsın ha?Kendine has mizahı ve orta seviye tarih bilgisiyle eğlenceli tarih öğreten üye.
Siyah pp li bir üye.Konu dışına çıkmayı seven bir üye.![]()
İsmini bir türlü doğru telaffuz edemediğim üye.Ne yaptığını anlayamadığım iskeleti, profil resmine koyan üye.
çay içiyo glbNe yaptığını anlayamadığım iskeleti, profil resmine koyan üye.
Yaşı küçük olsa da bir konsol bir pc bir telefon almaya çalışan birisi. İyi ve saf kalpli olduğuna eminim. Umarım düzgün bir şey almışsındır.çay içiyo glb
Millie Bobby Brown fanı (umarım doğru yazmışımdırYaşı küçük olsa da bir konsol bir pc bir telefon almaya çalışan birisi. İyi ve saf kalpli olduğuna eminim. Umarım düzgün bir şey almışsındır.![]()
Benim hakkımdaki tek bilgisi mbb fanı olmam.Millie Bobby Brown fanı (umarım doğru yazmışımdır)
.Yaşı küçük olsa da bir konsol bir pc bir telefon almaya çalışan birisi. İyi ve saf kalpli olduğuna eminim. Umarım düzgün bir şey almışsındır.![]()
bunu fevziye hitaben dedimpc topladım parçaları bekliyom kasa geldi