Nedenki? Tavuk protein değil mi yararı olmaz mı?Tavuk tüketimini azalt. Jinekomastin yok.
Anladım peki kilo durumum nasıl görünüyor. Kilo vermeli miyim?Resimlere bakarak yaklaşık %25-30 arası bir yağ oranın var. Gayet sağlıklı. 30 üstüne çıkmasın yeterli. Ben mesela yaklaşık %35 falan yağ oranım. Allah bozmasın oldukça sağlıklı hissediyorum. 1 yıldır her 1.5 saat tempolu yürüyüş ve 4 gün ağırlık antremanı yapıyorum. Amacım %25 yağ oranına ulaşmak. Yani senin oranına ulaşsam yağ kaybı hedefime ulaşmış olacağımRahat ol yani gayet iyi gördüm ben.
"Kilo vermeli miyim?" başlı başına yanlış bir sorudur. Bir insanın amacı "Yağ oranımı azaltmalı mıyım?" olmalıdır.Anladım peki kilo durumum nasıl görünüyor. Kilo vermeli miyim?
Anladım. Düşürmeye çalışırım hocam."Kilo vermeli miyim?" başlı başına yanlış bir sorudur. Bir insanın amacı "Yağ oranımı azaltmalı mıyım?" olmalıdır.
Yağ oranınızı %18-20 lere çekerseniz çok daha fit bir görünüşünüz olur. Bu yağ oranına kilonuz sabit kalarak ta ulaşabilirsiniz. Yani mesele temelde tartıda görünen sayı değil, yağ oranıdır. Şuan ki görünen yağ oranı (tamamen görüntülere bakıp tahmin ediyorum, düzgün ölçmek lazım) bence gayet sağlıklı.
Not: Bir sağlık uzmanı, çalışanı, doktoru değilim. Sadece 1 yıldır spor yapıyorum araştırıp öğrendiklerimi dile getirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tabloyu da incelersen göreceksin ki sen yaklaşık %20-25 yağ oranına sahip görünüyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 191047
Bence sağlıklısınBende Jinekomasti mi var yoksa sadece kilolu muyum? Kilom çok mu aşırı? Boyum 180 yaşım 16. Kilomu bilmiyorum ve sizce kaç kilo duruyorum?
Fazla östrojen basıyorlar.Nedenki? Tavuk protein değil mi yararı olmaz mı?
Hocam, 92 kg var gibi görünüyor. Evet boyunuz var ancak kilolusunuz. %25'lik olan kısma gelmiş.Bende Jinekomasti mi var yoksa sadece kilolu muyum? Kilom çok mu aşırı? Boyum 180 yaşım 16. Kilomu bilmiyorum ve sizce kaç kilo duruyorum?
Anladım hocam daha az yerim o zaman.Fazla östrojen basıyorlar.
Anladım hocam teşekkürler. Bu yaz spor salonuna gitmeyi düşünüyorum.Yağlısın ancak bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yağ oranı bir şekilde hesaplanıyordu sanırım, mezura ile falan karnını ölçüyordun. Dediğim gibi sıkıntı yok ama spora başlayarak daha fit görünebilirsin.
Biraz vermem gerekmez mi?Bence sağlıklısın
Anladım hocam ancak kilomu ölçtürdüm eczanede ve 84 kilo geldim. Acaba fotoğraf açısından mı öyle fazla görünüyorum. Ya da tartı bozuk dicem ama söylerlerdi illaki.Hocam, 92 kg var gibi görünüyor. Evet boyunuz var ancak kilolusunuz. %25'lik olan kısma gelmiş.
%20 veya %15 olursa sizin için oldukça ideal olacaktır diye düşünüyorum. Daha sağlıklı olur her anlamda sizin için.
Acil olarak spor yapmanızı öneririm.
Abicim sende her tıkladığım sayfada karşıma çıkıyorsun"Kilo vermeli miyim?" başlı başına yanlış bir sorudur. Bir insanın amacı "Yağ oranımı azaltmalı mıyım?" olmalıdır.
Yağ oranınızı %18-20 lere çekerseniz çok daha fit bir görünüşünüz olur. Bu yağ oranına kilonuz sabit kalarak ta ulaşabilirsiniz. Yani mesele temelde tartıda görünen sayı değil, yağ oranıdır. Şuan ki görünen yağ oranı (tamamen görüntülere bakıp tahmin ediyorum, düzgün ölçmek lazım) bence gayet sağlıklı.
Not: Bir sağlık uzmanı, çalışanı, doktoru değilim. Sadece 1 yıldır spor yapıyorum araştırıp öğrendiklerimi dile getirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tabloyu da incelersen göreceksin ki sen yaklaşık %20-25 yağ oranına sahip görünüyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 191047
Ben yaklaşık 2 yıldır kilo verme savaşına girdim yaklaşık 55 kilo verdim. Bu konularla ilgili çok video izledim o yüzden yazdım. Mesela telefon konularında beni görmen çok zordur.Abicim sende her tıkladığım sayfada karşıma çıkıyorsun. Her konuda bir bilgiye sahipsin maşallah
@murat zorluu Gülücük atmışsınız, yanlış bir şey yazdıysam doğrusunu öğrenmek isterim.Tavuk tüketimini azalt. Jinekomastin yok.
Yok komik geldi@murat zorluu Gülücük atmışsınız, yanlış bir şey yazdıysam doğrusunu öğrenmek isterim.