Yazılan bir mesajı beğenmediğimiz veya yapılmaması gerektiğini belirtmemiz için “beğenmedim“ ifadesi gelmeli.
Görseldeki gibi. @enessenturk mümkün müdür?
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Banlarla ne ilgisi var ? Gıcık olan hahaha atıyor zaten.Gelmemeli çok suistimal edilir. Üyeler gıcık oldukları üyelerin tüm mesajlarına seri dislike atabilir ve bu tartışmalara ve banlanmalara sebep olabilir. Youtube bile yıllardır var olan bu özelliği gizledi çokta iyi yaptı. Ben her platformda karşıyım dislike butonuna. Beğendiysen beğene bas, beğenmediysen birşey yapma yöntemi en iyisi.
@ConfickerBelasi var forumda. Herkese seri kızgın atıyordu. Millet paranoya girmişti o aklıma girdi ?Gelmemeli çok suistimal edilir. Üyeler gıcık oldukları üyelerin tüm mesajlarına seri dislike atabilir ve bu tartışmalara ve banlanmalara sebep olabilir. Youtube bile yıllardır var olan bu özelliği gizledi çokta iyi yaptı. Ben her platformda karşıyım dislike butonuna. Beğendiysen beğene bas, beğenmediysen birşey yapma yöntemi en iyisi.
sanki sövdük? kızgın küfürden iyidir.@ConfickerBelasi var forumda. Herkese seri kızgın atıyordu. Millet paranoya girmişti o aklıma girdi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence Dislike olması kızgın logosundan iyi.
Yazılması ve yapılmaması gerekenleri zaten moderatörler karar veriyor ve belirliyor en yakın zamanda yanlış bişe yapınca mesajın silinme ve 1haftadan başlayan uzaklaştırmalar mevcut zaten.Yazılan bir mesajı beğenmediğimiz veya yapılmaması gerektiğini belirtmemiz için “beğenmedim“ ifadesi gelmeli.
Youtube'un dislike butonunu kaldırması kadar saçma bir karar yoktu bu arada.Gelmemeli çok suistimal edilir. Üyeler gıcık oldukları üyelerin tüm mesajlarına seri dislike atabilir ve bu tartışmalara ve banlanmalara sebep olabilir. Youtube bile yıllardır var olan bu özelliği gizledi çokta iyi yaptı. Ben her platformda karşıyım dislike butonuna. Beğendiysen beğene bas, beğenmediysen birşey yapma yöntemi en iyisi.
Hem ayran...sanki sövdük? kızgın küfürden iyidir.
Yok be hocam, technopata dönmez ama dönse iyi olur bence.Hem ayran...
Yok Techno'ya dönmesin.
Başka emojilere açığız ama
Hem ayran...
Yok Techno'ya dönmesin.
Başka emojilere açığız ama
Biraz daha düzgün konuşabilirsin öncelikle.Sonrasında yok bize benzediler gibi şeyler ortaya çıkıyor.Neden kendine has bir özellik getirmek yerine başka forumlarda olanları getirsin?Ne olacak yani TP’a dönse? ölür müsün yeni bir özellik gelse.
Hocam kendine bir has özellik getirsin onada razıyız. Saldılar forumu.Biraz daha düzgün konuşabilirsin öncelikle.Sonrasında yok bize benzediler gibi şeyler ortaya çıkıyor.Neden kendine has bir özellik getirmek yerine başka forumlarda olanları getirsin?
Bende onu diyorum işte,başka güzel emojiler gelsin.Hocam kendine bir has özellik getirsin onada razıyız. Saldılar forumu.
Birde sen ocakta katılıp saldılar diyorsan ?Hocam kendine bir has özellik getirsin onada razıyız. Saldılar forumu.
Çok haklısınız hanımefendi. Bence de aynen öyle olmalı. Keşke herkes sizin gibi düşünebilse. Umarım yönetimde size hak verir. Gerçekten bu yanıtınızla bizleri aydınlattınız.Olabilir, beğenmediğini gülücükler de yada haha yazacağına bu işareti kullanır
Bu yazıyı yeşil forumda yazsaydın uyarı yerdin (noktalama işaretinden sorna büyük harf gelmeli).Ne olacak yani TP’a dönse? ölür müsün yeni bir özellik gelse.
Yanılız herkeş yalınış yapabilir. Bencede oraya dönmemeli ?Bu yazıyı yeşil forumda yazsaydın uyarı yerdin (noktalama işaretinden sorna büyük harf gelmeli).![]()
Ben var ağzım açık olmak !Yanılız herkeş yalınış yapabilir. Bencede oraya dönmemeli ?
Hata bir kere olur. O cümle öyle mi yazılır?! Ben var ağzım açık olmak diye düzeltir misin lütfen yoksa raporlarım ?ben ağzım açık kalmak!
Tşkler hocam düzelttim (gülück gülück) (random).Hata bir kere olur. O cümle öyle mi yazılır?! Ben var ağzım açık olmak diye düzeltir misin lütfen yoksa raporlarım ?
Ben var rica olmak.Tşkler hocam düzelttim (gülück gülück) (random).
Yok bir de söv istersen?sanki sövdük? kızgın küfürden iyidir.
Küfür yasak olmasa forum tam bir komedi olurdu.Yok bir de söv istersen?