SDN Beğenmedim ifadesi gelmeli

irsuya

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
3,253
Yazılan bir mesajı beğenmediğimiz veya yapılmaması gerektiğini belirtmemiz için “beğenmedim“ ifadesi gelmeli.

Görseldeki gibi. @enessenturk mümkün müdür?

Ekli dosyalar

• indir (1).jpg
    indir (1).jpg
    5.8 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Gelmemeli çok suistimal edilir. Üyeler gıcık oldukları üyelerin tüm mesajlarına seri dislike atabilir ve bu tartışmalara ve banlanmalara sebep olabilir. Youtube bile yıllardır var olan bu özelliği gizledi çokta iyi yaptı. Ben her platformda karşıyım dislike butonuna. Beğendiysen beğene bas, beğenmediysen birşey yapma yöntemi en iyisi.

irsuya

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
3,253
Gelmemeli çok suistimal edilir. Üyeler gıcık oldukları üyelerin tüm mesajlarına seri dislike atabilir ve bu tartışmalara ve banlanmalara sebep olabilir. Youtube bile yıllardır var olan bu özelliği gizledi çokta iyi yaptı. Ben her platformda karşıyım dislike butonuna. Beğendiysen beğene bas, beğenmediysen birşey yapma yöntemi en iyisi.
Banlarla ne ilgisi var ? Gıcık olan hahaha atıyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@_Zaur_ ayıp oluyor hocam :).

Son düzenleme:

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
@ConfickerBelasi var forumda. Herkese seri kızgın atıyordu. Millet paranoya girmişti o aklıma girdi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence Dislike olması kızgın logosundan iyi.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Yazılan bir mesajı beğenmediğimiz veya yapılmaması gerektiğini belirtmemiz için “beğenmedim“ ifadesi gelmeli.

Görseldeki gibi. @enessenturk mümkün müdür?
Yazılması ve yapılmaması gerekenleri zaten moderatörler karar veriyor ve belirliyor en yakın zamanda yanlış bişe yapınca mesajın silinme ve 1haftadan başlayan uzaklaştırmalar mevcut zaten.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Youtube'un dislike butonunu kaldırması kadar saçma bir karar yoktu bu arada.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Ne olacak yani TP’a dönse? ölür müsün yeni bir özellik gelse.
Biraz daha düzgün konuşabilirsin öncelikle.Sonrasında yok bize benzediler gibi şeyler ortaya çıkıyor.Neden kendine has bir özellik getirmek yerine başka forumlarda olanları getirsin?

irsuya

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
3,253
Biraz daha düzgün konuşabilirsin öncelikle.Sonrasında yok bize benzediler gibi şeyler ortaya çıkıyor.Neden kendine has bir özellik getirmek yerine başka forumlarda olanları getirsin?
Hocam kendine bir has özellik getirsin onada razıyız. Saldılar forumu.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Reaksiyon puanı
10,549
Olabilir, beğenmediğini gülücükler de yada haha yazacağına bu işareti kullanır
Çok haklısınız hanımefendi. Bence de aynen öyle olmalı. Keşke herkes sizin gibi düşünebilse. Umarım yönetimde size hak verir. Gerçekten bu yanıtınızla bizleri aydınlattınız.

Daha önce tanışmış olsak unutmazdım diyecekken bu sabah üye olduğunuzu gördüm Büşra Hanımefendiciğim. Bende Can afacan şaklaban. Forumumuzu beğenmişsinizdir umarım, bir zamanlar buralar dutluktu ama sizin katılımınız ile adeta cennet bahçesine dönüştü. Aramıza hoşgeldiniz. ???

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Evet gelse iyi olur. Ama bazı insanlar inadına beğenmez. Durduk yere yani gereksiz yere iki de bir her şeyi inadına gıcıklık olsun diye beğenmezlerse onlara ceza verilebilir belki. Böylece sorun olmaz.

Son düzenleme:

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Beğenmedim ifadesi gelecekse de reaksiyon puanını azaltmasın, suistimal edilir bu.