Bedava Hostinglerin Yararı ve Zararları nelerdir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ,Giderek yaygınlasan Bedava hosting coplugune dikkat cekmek icin bu konu baslıgını actım.Sizce bedava Siteler ne gibi yarar ve zarar saglar ?

- Ayrıca Bu işe yeni başlıyan arkadaslarımıza Oneriniz nelerdir ?

Her
Yarar bir Nevi Zarardır...

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Reklam içerebilir, kapanma riski vardır.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
"Beleş atın dişine bakılmaz."

Bedava hostinglerin hiç bir yararı yok. Adamlar istediği zaman kapatıyor, saçma sapan reklamlar.

Bedava Almanların Hostingini kullanıyordum 2 Yıl açık olan siteyi adamlar kapattı, hiçbir şekilde İllegal içerik olmamasına rağmen. Mysql ve FTP kopyasını istedim vermediler bile.

Kısacası ben tavsiye etmem.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Adamların oyuncağısın sadece önemli işler yürütemezsin adam kapattırsa hiç bir diyecek hakkın yok

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İşin içinde olan ve daha önce onlarca bedava hosting veren bir firma olarak (http://dnsbilisim.net)

Her bedava hostingden yararlanmamanızı öncelikle söylüyorum. Bazı firmalar gördük sırf milletin emeğini,scriptini çalmak için 2 ay sunucu kiralıyor dağıtıyor hostingi, birazda satış... Sonra bom firma kayboluyor... Sitenizin ortada kalmasınamı üzülesin, scriptinin, sitenin, içeriğinin çalınıp wareze düşmesinemi...

O yüzden yer sağlayıcı belgesi olan, belli bir süredir bu işi yaptığından emin olduğunuz firmaların bedava hosting kampanyalarından faydalanın ve o firmalardan hosting satın alın...

Fex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizlere katılmakla beraber , suanda cogu site pagerank degerini yukseltmek ve başka insanlar üzerinden para kazanmak icin bedava hosting diye bolüm acıyorlar.Siz emeğinizi harcarken onlar para kazanıyor..Suan yıllık 30 tl ,20 tl gibi ücretlere hosting & domain veren firmalar var. Buralardan bir tane sunucu acın kendinize.Php , Aps ,htlm vs kodları bilmeniz o kadarda onemli degildir.Bir wordpress kurdurun Shellcinize ve paylaşım yapın.Hem Emeğiniz calınmaz ,hemde zamanınızı boş yere harcamış olmazsınız...

Her Yarar bir Nevi Zarardır...

deq

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bir gün herşey yolunda giderken ertesi günü site diye birşeyin kalmaz :mrgreen: