Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
abi bu ikincisinde var bi iş. pek normal değil. aklıma başka şeyler geliyor ama bilemeyiz.
abi bu ikincisinde var bi iş. pek normal değil. aklıma başka şeyler geliyor ama bilemeyiz.
abi ben savunmuyorum yav, gelmeyin üstümeSevgili ahbari, tamam kadını her ne olursa olsun -yanlış da olsa- öldürmesini anlarım bir noktaya kadar... da, o masum, dünyalar tatlısı bebeği öldürmesini, üstelik tekmelerle ezerek hunharca katledilmesini asla anlayamam. insan cinnet getirince kızdığı kişiyi öldürebilir belki, ama masum bir bebeği tekmelerle ezmek için insanın hayvandan aşağı, aşağılık, ş.siz bir mahluk olması gerekiyor. yahu o masum, günahsız yavruya bakarken ciğerlerim koptu adeta, sanki o tekmelerin altında onun yerine ben ezildim gibi hissettimi bir an. kaldı ki kendi öz be öz yavrusu... nasıl kıyılır, nasıl katledilir, aklıma mukayyet olamıyorum.
abi ben savunmuyorum yav, gelmeyin üstüme
sadece aklım bir annenin çocuğunu öylece öldürmesine ermedi, vardır başka birşey dedim. bilirsiniz az biraz sizde. metafizik şeyler vs işte. akla yatkın başka bişey gelmiyor aklıma.