Bebeğini boğarak öldürdü

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
abi bu ikincisinde var bi iş. pek normal değil. aklıma başka şeyler geliyor ama bilemeyiz.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hiçbir bahane bu cinayeti açıklayamaz tabi ki ama cinnet bambaşka bir durum olmalı. Gözünden sakındığın evladı balkondan atmak, ayağıyla ezmek ne demek... . Allah affetsin, çok yazık olmuş.

AnOldFriend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğitimsiz zihinler, kriz anlarında nasıl tepki vereceklerini öğrenemezler, sonra da böyle içgüdüsel hayvani refleksler kaçınılmaz oluyor.

Eğitimsiz zihinler sadece okul eğitimini kapsamıyor, ahlaklı, uygar, sorgulayan, düşünen, empati kuran zihinler.

Reaksiyon puanı
10,327
abi bu ikincisinde var bi iş. pek normal değil. aklıma başka şeyler geliyor ama bilemeyiz.

Sevgili ahbari, tamam kadını her ne olursa olsun -yanlış da olsa- öldürmesini anlarım bir noktaya kadar... da, o masum, dünyalar tatlısı bebeği öldürmesini, üstelik tekmelerle ezerek hunharca katledilmesini asla anlayamam. insan cinnet getirince kızdığı kişiyi öldürebilir belki, ama masum bir bebeği tekmelerle ezmek için insanın hayvandan aşağı, aşağılık, ş.siz bir mahluk olması gerekiyor. yahu o masum, günahsız yavruya bakarken ciğerlerim koptu adeta, sanki o tekmelerin altında onun yerine ben ezildim gibi hissettimi bir an. kaldı ki kendi öz be öz yavrusu... nasıl kıyılır, nasıl katledilir, aklıma mukayyet olamıyorum.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Sevgili ahbari, tamam kadını her ne olursa olsun -yanlış da olsa- öldürmesini anlarım bir noktaya kadar... da, o masum, dünyalar tatlısı bebeği öldürmesini, üstelik tekmelerle ezerek hunharca katledilmesini asla anlayamam. insan cinnet getirince kızdığı kişiyi öldürebilir belki, ama masum bir bebeği tekmelerle ezmek için insanın hayvandan aşağı, aşağılık, ş.siz bir mahluk olması gerekiyor. yahu o masum, günahsız yavruya bakarken ciğerlerim koptu adeta, sanki o tekmelerin altında onun yerine ben ezildim gibi hissettimi bir an. kaldı ki kendi öz be öz yavrusu... nasıl kıyılır, nasıl katledilir, aklıma mukayyet olamıyorum.
abi ben savunmuyorum yav, gelmeyin üstüme :)

sadece aklım bir annenin çocuğunu öylece öldürmesine ermedi, vardır başka birşey dedim. bilirsiniz az biraz sizde. metafizik şeyler vs işte. akla yatkın başka bişey gelmiyor aklıma.

Reaksiyon puanı
10,327
abi ben savunmuyorum yav, gelmeyin üstüme :)

sadece aklım bir annenin çocuğunu öylece öldürmesine ermedi, vardır başka birşey dedim. bilirsiniz az biraz sizde. metafizik şeyler vs işte. akla yatkın başka bişey gelmiyor aklıma.

sen birinci haber için, ben ikinci haber için konuşmuşuz ahbari! :D

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Oda anne, buda anne. Acaba hangisi daha anne ?

maymun-annesine-saril-625.hlarge.jpg