Baza+Yatak Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Szayel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Selam,

1,87 boyum var arkadaşlar. Şöyle güzel bir baza ve yatak alayım ama başlık anlamsız diye düşünüyorum.
Yatak konusunda çok bilgiye sahip olduğum söylenemez, hatta hiç yok.

En azından 100x200 ebatlarında bir yerden yatak ve baza alacağım. Nereden alayım ? Maliyeti uygun birşeyler önerin lütfen.
Baza ucuz düşünebilir belki yatak(yataş düşünüyorum) biraz daha pahalı olabilir. Şöyle bir baktım yatak çift kavrulma garip garip terimli ürünler var. Neyi ne için seçeyim kendi kullandıklarınızdan örnek verir misiniz ?

Son düzenleme:

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Yataş marka kullanırım yıllardır tavsiye ederim.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Yataş marka kullanırım yıllardır tavsiye ederim.
Şuan sdn'in her yerinde yataş reklamı var. Sanırım yataştan buraya geldiğim için :) Baktım gördüm teknik terimler var geleyim birine sorayım dedim.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Şuan sdn'in her yerinde yataş reklamı var. Sanırım yataştan buraya geldiğim için :) Baktım gördüm teknik terimler var geleyim birine sorayım dedim.
Dikkatimi bile çekmedi reklam başkan, Yataş iyidir o yüzden tavsiye etim. Araştır ona göre kararını ver.

Memirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selam,

1,87 boyum var arkadaşlar. Şöyle güzel bir baza ve yatak alayım ama başlık anlamsız diye düşünüyorum.
Yatak konusunda çok bilgiye sahip olduğum söylenemez, hatta hiç yok.

En azından 100x200 ebatlarında bir yerden yatak ve baza alacağım. Nereden alayım ? Maliyeti uygun birşeyler önerin lütfen.
Baza ucuz düşünebilir belki yatak(yataş düşünüyorum) biraz daha pahalı olabilir. Şöyle bir baktım yatak çift kavrulma garip garip terimli ürünler var. Neyi ne için seçeyim kendi kullandıklarınızdan örnek verir misiniz ?
letgo'dan ucuza baza düşürebilirsen kalan bütçeyle bir mağazaya gidip yardım alırsan en temizi olur.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Ya ben genel olark duydum ki çift taraflı yataklar daha iyiymiş. Bir yüzünü ters çeviriyormuşsun kullanıyormuşsun. Bazıları ise tek yönlüymüş. Şimdi örnek yataşı verdim ama iyi dediler diye yani. Yataştada ürünlere bakıyorum yok kavruşmuş yaylı diyor yok başka bir kelime. Nedir bu ? Yokki bir teknik bilgimiz.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ya ben genel olark duydum ki çift taraflı yataklar daha iyiymiş. Bir yüzünü ters çeviriyormuşsun kullanıyormuşsun. Bazıları ise tek yönlüymüş. Şimdi örnek yataşı verdim ama iyi dediler diye yani. Yataştada ürünlere bakıyorum yok kavruşmuş yaylı diyor yok başka bir kelime. Nedir bu ? Yokki bir teknik bilgimiz.
Teknik bilgim benim yok, ürün satan yere gittiğim de satıcı anlatıyor detaylıca.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Ben başlık da almanızı tavsiye ederim. Yoksa yatarken yastık kayıp düşüyor.

Zamanında 1 sene Sünsa kullandım tek kişilik. Sonra tek kişilikle işim kalmayınca birisine verdim. Kullandığım 1 sene süre içerisinde iyiydi. 1 seneden sonra ne olduğunu bilemiyorum.

7 yıldır da Ergül marka yatak kullanıyorum ve gayet memnunum.

Fiyatları diğerlerinden daha uygundu.

Reaksiyon puanı
10,315
İstikbal ve bellona'nın adı hiç geçmemiş, şaşırdım! :)

Memirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam net bir fiyat verirseniz hem net öneri alırsınız hem de aşağı yukarı marka belli olur.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Toplamda 700 - 1300 tl bütçe ayırabilirim şu dönemde..

osmanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
yataş tavsiye ederim yeni aldım çok memnunum

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Hangi modeli ?