Bayan bölümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ciana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
hummamlı bir şeyler dönüyor burada.
Öncelikle ben! burada bu sitede o tür şeyler yok diye buradayım. Hele hele de Moda erkek aktörler beni ilgilendirmiyor. eğer o tür konular olursa öfff çöplük olur ya. ve artık o zaman burayada girmem ben büyük ihtimalle. forumda çöplük gibi konular açılır. laf lafı götürür. saçmalardan seçmeler yapılır. Adam gibi adam sdn'yi o tür kadın muhabbetleriyle görmek istemiyorum. Tamam bende bayanım fakat öyle basit şeyler ilgilenen bir bayan değilim. yok eğer olursa da size iyi eğlenceler iyi forumlar!

Ne bu şiddet bu celâl? :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Daha şimdiden kargaşa çıkmaya başladı açılsa nolur acep ? :D

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Açılsın tabi, açılsında oraya da bir "harem ağası" lazım. şey dilim sürçtü..
Moderatör diyecektim :D

:mrgreen:

-----

Profilde bayan erkek görünsün. Karıştırmaya başladım. Profil derken direk mesajımızın göründüğü yerde yani :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
kuyuya taş atma ve çıkaramama olayına dönecek anlaşılan. :D
konuya bir mod bekliyouz acilen. birazdan kan çıkacak:D

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hummamlı bir şeyler dönüyor burada.
Öncelikle ben! burada bu sitede o tür şeyler yok diye buradayım. Hele hele de Moda erkek aktörler beni ilgilendirmiyor. eğer o tür konular olursa öfff çöplük olur ya. ve artık o zaman burayada girmem ben büyük ihtimalle. forumda çöplük gibi konular açılır. laf lafı götürür. saçmalardan seçmeler yapılır. Adam gibi adam sdn'yi o tür kadın muhabbetleriyle görmek istemiyorum. Tamam bende bayanım fakat öyle basit şeyler ilgilenen bir bayan değilim. yok eğer olursa da size iyi eğlenceler iyi forumlar!

İnanmıyorum bi bayandan bunları duyduğuma inanmıyorum !!!
Gerçi ben bi bayanın fifa oynamasına inanamıştım rummani bu değerli yorumun için teşekkür ederim arkadaşım hemcinslerini erkek uslübuyla yargıladığın için
:cool:

Bizim önerimiz BAYAN lar için altını çiziyorum farkında isen ben erkek fotoları gibi şeyler yazmadım yemek moda magazin dedim yahu siz iyimisiniz bunlar zaten forumda var bi kategori olsun dedik amma gönlünüz büyüdü varyaa . Pess ... Günün yemeği diye konu dışında konular açılıyo sağlık bölümü yok bile gibi sıkıntılardı bizim önerimiz son söz süper moderatörler ve ağamızın:hammer: varmı diyecek lafı olan beğenir beğenmez biz önerdik kendi adımıza !!!!

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Bölüm açılsa güzel olur, herkes yaptığı yemekleri felan koyar süper olur :D

ben_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iş cığırından çıktı ...bura iftara kadar hit yapar..başlıkta bayan bölümü diye olunca hayden gayri :lol::lol::lol:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
şöyle resimli falan yemekler, bak iştahım kabardı :D
erkeklere de tavsiyede bulunsalar, kadınların hoşlandıkları şeyler vs..
veya hediye konusunda yardımcı olsalar o bölümde.. güzel ve beğendikleri kuaförleri falan yazsalar... güzel mekanlardan bahsetseler... arkadaşlar ben ciddiyim bazı şeyleri kadınlar
daha iyi yapıyorlar bunu kabul etmek gerek, fıtraten :D

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kızma modum yaaffff seni seviyorum ben onun için burdayımm :blushing:

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu yaşta ofisde çalışıyo işte bu süper :P :D

ya mod bak yukarda sana ilan-ı sevgi yaptım baksana alala benim işime gücüme takmış sanane :unsure: nerde ne yaptığımdan Seviyorum Seniii :dil:

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Günün yemek tarifleri veriliyor zaten. Bir erkek tarafından hemi de. :D Ama bence de elinin hamuruyla bu işe el atacak birisi daha iyi olur. :D Moda deyince erkeklerin o bölümle ilgili yorumlarını tahmin edebiliyorum. Cılkı çıkacaktır kesin. :D Anne-Çocuk olabilir. Ama kesin onun da cılkı çıkar artık. :D Ne ciddi konular gördüm burada, içinde alay edilmeyen mesaj yok. Ne alay edilmeyen mesajlar gördüm... :D :D Ayh tamam benim için fark etmez demeye gelmiştim. :D Açılabilir de, açılmayabilir de... Açılırsa katılırım. Açılmazsa ihtiyaç duymam. :D

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Günün yemek tarifleri veriliyor zaten. Bir erkek tarafından hemi de. :D Ama bence de elinin hamuruyla bu işe el atacak birisi daha iyi olur. :D Moda deyince erkeklerin o bölümle ilgili yorumlarını tahmin edebiliyorum. Cılkı çıkacaktır kesin. :D Anne-Çocuk olabilir. Ama kesin onun da cılkı çıkar artık. :D Ne ciddi konular gördüm burada, içinde alay edilmeyen mesaj yok. Ne alay edilmeyen mesajlar gördüm... :D :D Ayh tamam benim için fark etmez demeye gelmiştim. :D Açılabilir de, açılmayabilir de... Açılırsa katılırım. Açılmazsa ihtiyaç duymam. :D

Asalet budur :clap::clap::clap::clap: alkışlıyorum seni :cool:
Diğer arkadaşlar yorum görün çatlayın :thumbup:

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu gidişle SDN harbi harbi çatlıcak :D

höh be ismail 2 kez yazdık seni seviyoruz diye tık yok :lol: :lol: :lol: Sevmiyom seni :devil2:

@ Jeaquares illa bi sıfat yakıştımak zorundamısınız ? kadıncağız çocukçağız bunlar nasıl cümleler yaa :S

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
höh be ismail 2 kez yazdık seni seviyoruz diye tık yok :lol: :lol: :lol: Sevmiyom seni :devil2:

@ Jeaquares illa bi sıfat yakıştımak zorundamısınız ? kadıncağız çocukçağız bunlar nasıl cümleler yaa :S

"-ceğiz, -cağız" acıma anlamı katar Türkçe'de. Bunun neresi kötü? :D Sana acıyorum. Çünkü masum bir isteğinin bile dalga geçilmeyen tarafı kalmadı. Erkekler böyle odun oldukça bu isteklerin daha çok sorun yaratır Ciana'cık. :)

Ama artık ben de açılması taraftarıyım. İş tamamen feminenliğe döndü. :D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177

I'm de you :laugh:

çatlar tabi 13 yaşındaki bücürük kattı katrıştırdı ortalığı...diline biber sürün :lol::lol::lol::lol:

Ben süriyim izninizle :D

biber001.jpg

Fairy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"-ceğiz, -cağız" acıma anlamı katar Türkçe'de. Bunun neresi kötü? :D Sana acıyorum. Çünkü masum bir isteğinin bile dalga geçilmeyen tarafı kalmadı. Erkekler böyle odun oldukça bu isteklerin daha çok sorun yaratır Ciana'cık. :)

Ama artık ben de açılması taraftarıyım. İş tamamen feminenliğe döndü. :D
Olsun yinede kimse kimseye acınacak kadar kötü durumda değil çok şükür burda.Biz sitenin avantajı için açılmasını istedik açılmasada olur.Dalga geçen baylarımız kendine baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...