Bayan bölümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ciana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
"-ceğiz, -cağız" acıma anlamı katar Türkçe'de. Bunun neresi kötü? :D Sana acıyorum. Çünkü masum bir isteğinin bile dalga geçilmeyen tarafı kalmadı. Erkekler böyle odun oldukça bu isteklerin daha çok sorun yaratır Ciana'cık. :)

Ama artık ben de açılması taraftarıyım. İş tamamen feminenliğe döndü. :D

Olayı bu boyuta getiren sizsiniz zaten ilk aykırı yorumu yapan sizdiniz !!!

Erkekler daha makul karşıladı ,karşıt bi yorum yapacak erkek yok diye düşünüyorum. Odun statüsünde bi yorum yapanda görmedim ,açılmasın diyende olmadı . Ayrıca benimde burada nasıl bi konunum olup olmadığı çokta umurum değil . Açılır açılmaz ben sadece öneri sundum ne acınası durum bunun neresinde ?

I'm de you :laugh:

Ben süriyim izninizle :D

biber001.jpg

sen sür bakim bende seni yolim :cursing:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Olsun yinede kimse kimseye acınacak kadar kötü durumda değil çok şükür burda.Biz sitenin avantajı için açılmasını istedik açılmasada olur.Dalga geçen baylarımız kendine baksın

Acıma kısmını yanlış anlama. Özür dilerim, açıklayamadım. Orada acımayı küçümseme anlamında kullanmamıştım. Sadece erkeklerin tavrı ve bölüm açılırsa gösterecekleri davranışlar yüzünden canım sıkıldı.

Sonuçta biz girip de magazin bölümünde böyle şeyler yapmıyoruz. Sana yapacakları şeyler aklıma geldi, üzüldüm. :)

Düzenleme: Fairy Seni Ciana sandım yahu. :D

@Ciana, olayı biz o boyuta getirmedik. Ben ciddiydim erkek resimleri konusunda. Çünkü magazin bölümü bu kadar tartışma yaratıyor ve bu kadar savunuluyorken bizim atacağımız böyle bir adım iyi bir protesto olur diye düşünmüştüm.

ben_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
erkekler odundur bölümünü görmezden geldik dedik dili sürrşttüü herhal yoksa dermi hiç öyle bişe demii....:yes:

Fairy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrar ediyorum ben 1 milyon üyeye sahip bir formda moderatördüm bayanlar bölümü kategorisinde orada hiç bir erkeğin yanlış bir hareketi olmadı burda da olacağını sanmıyorum.Bence bu tamamen sizin kendi görüşünüz.Lütfen başkaları adına konuşmayalım.

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Acıma kısmını yanlış anlama. Özür dilerim, açıklayamadım. Orada acımayı küçümseme anlamında kullanmamıştım. Sadece erkeklerin tavrı ve bölüm açılırsa gösterecekleri davranışlar yüzünden canım sıkıldı.

Sonuçta biz girip de magazin bölümünde böyle şeyler yapmıyoruz. Sana yapacakları şeyler aklıma geldi, üzüldüm. :)

Düzenleme: Fairy Seni Ciana sandım yahu. :D

@Ciana, olayı biz o boyuta getirmedik. Ben ciddiydim erkek resimleri konusunda. Çünkü magazin bölümü bu kadar tartışma yaratıyor ve bu kadar savunuluyorken bizim atacağımız böyle bir adım iyi bir protesto olur diye düşünmüştüm.

Tamam o zaman destek ol sende köstek olma :D

erkekler odundur bölümünü görmezden geldik dedik dili sürrşttüü herhal yoksa dermi hiç öyle bişe demii....:yes:

Demez demiyo hepsi için değil yani şeyy :blush:

@Jeaquares, @Ciana ve @Fairy arkadaşlarım lütfen biraz sakin olalım, kimse kimseye hakaret etmemiştir.

Tamam sayın moderatörümüz sakin pls. gerektiği yerde susarız gerektiği yerde gideriz :unsure:

Konuyu dağıtmayalım lütfen !

Tekrar ediyorum ben 1 milyon üyeye sahip bir formda moderatördüm bayanlar bölümü kategorisinde orada hiç bir erkeğin yanlış bir hareketi olmadı burda da olacağını sanmıyorum.Bence bu tamamen sizin kendi görüşünüz.Lütfen başkaları adına konuşmayalım.

Neyse bebem üzme canını :thumbup:

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
aslında yemek tarifi filan güzel olur :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Bayanların olduğu her yerde kargaşa çıktığı gibi bu konuda da çıktı :D
@Jeaquares dikkat et mesajlarına sen de lütfen :D seni gidi yoksul oduncu :D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gereksiz tantanalar bırakın boş lafları modlar bakarlar

ben_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yetiş mod kardeş bunlar bizi önce odun yaptı şimdi biçip kereste yaptı ben tırstım bunlardan...:hammer:

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Siz böyle konuşmaya devam ettikçe, biz de sonuna kadar KADINız...! :D

Bayılıyorum ortalığı karıştırmaya be! :D
Alıntı yaptığınız mesajımı düzenleme hakkını nerden aldığınızı sorabilir miyim sayın bayan ?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
sayın @Jeaquares
amacınızı aşmaya başlamışsınız, lütfen hakaret içermeyen yorumlarda bulunun.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bir dakika şimdi.

Böylesine makara olan bir konuda hangi sözüm hakaret olmuş?

Hakaret nedir tam olarak? Odun veya kereste demem mi?

Bunun gülünecek bir şey olduğunu siz göremiyor musunuz? Şahsınıza rahatsız olduysanız bunu özel mesajla belirtebilirsiniz. Odun dediğim arkadaş rahatsız olduysa o zaman bunu da O bana özel mesajla iletebilir.

Ama gayet güldüğümüz bir konuda neden bu kadar ciddileşildi, anlamış değilim.

Romantic; neden düzenlememi istiyorsun ki?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Siz gülebilirsiniz ancak sizin gülebildiğiniz şeylerin herkese komik gelmesini bekleyemezsiniz. Şahsen tanımadığım bir kişinin bana "odun" "kereste" gibi ithamlarda bulunması bana hiç komik gelmiyor. Yorumlarınızı saygı çerçevesinde yapmanızı rica ettim sadece. Eğer bu sözler gülünen birilerine yapılacaksa genelleme yapmadan onları ilgilendirdiğini bildirebilirsiniz.

Konuyu dağıtmayalım ve saygı çerçevesinde devam edelim...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konuyu fazla sulandırmayalım arkadaşlar. Üslubumuza da dikkat edelim.

Kolay gelsin.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Erkek Olmama Rağmen Sonuna Kadar Arkandayım Ciana... Sizinde Hakkınız Var.Açılsın Bencede Kaynaşırsınız. Yemek Tarifleri İçin Bende Gelebilirim... Yumurta Kırmayı Bilmem Ama Tost Yapabiliyoruz İcabında :D Ortalığı Germeye Gerek Yok. Adios :D

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Konuya okumaya başladığımda 7 sayfa vardı. Bitirdiğide ise 9 sayfa :) Bune böle dedim ..

Konuya gelince bence de kadınlar bölümü açılsın. Her nekadar kadın bölümüde olsa erkeklerin eksik olmayacağı bir bölüm olcaktır.. Tabi bu benim şahsi görüşüm..

Çünkü Herzaman bir yarış içindeyiz.. En basit örneği yemek yapma ...

Madem bayanlar okadar güzel yemek yapıyorlar neden en ünlü otel ve restaurantların ahşıları erkek :cool:

Yani açılsın da bakalım kimler daha iyi :)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Konu ile ilgili çalışmalar mevcut, açılacak bölümlere bayan arkadaşlarmız ilgi gösterirse neden olmasın.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bayandan kime ne hayır gelmiş. Bırakın evde dantel mantel yapsınlar. Açmayın bölüm mölüm. :D

İlla bir bölüm açacaksanız nargile salonu açın :D

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Konuya okumaya başladığımda 7 sayfa vardı. Bitirdiğide ise 9 sayfa :) Bune böle dedim ..

Konuya gelince bence de kadınlar bölümü açılsın. Her nekadar kadın bölümüde olsa erkeklerin eksik olmayacağı bir bölüm olcaktır.. Tabi bu benim şahsi görüşüm..

Çünkü Herzaman bir yarış içindeyiz.. En basit örneği yemek yapma ...

Madem bayanlar okadar güzel yemek yapıyorlar neden en ünlü otel ve restaurantların ahşıları erkek :cool:

Yani açılsın da bakalım kimler daha iyi :)

Valla doğru söze ne denir :) Bükemedik öperiz bakınız oktay usta hayranıyım

Konu ile ilgili çalışmalar mevcut, açılacak bölümlere bayan arkadaşlarmız ilgi gösterirse neden olmasın.

Şekle bakmanız yeter sayın mod'm akşam olmadan 85 yorum var :D

Ha Bide Bayan Üye grubu açın bari :D

Valla neden ben düşünemedim Süpersin çok iyi fikir hemen açarım onuda :w00t:

evet ya foruma biraz tat gelsin :D

Diğmi yaa hay senin ağzın bal yesin konuş arkadaşım :thumbup:

Bayandan kime ne hayır gelmiş. Bırakın evde dantel mantel yapsınlar. Açmayın bölüm mölüm. :D

İlla bir bölüm açacaksanız nargile salonu açın :D

Yusuf abiciğim sana hiç yakıştıramadım bu yorumu !! oldumu hiç şimdi mesajlarından takip ettiğim Yusufsan21 profilini yerle yeksan ettin şu postla :crying:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Madem ki takip ediyorsun bayanlar hakkındaki fikrimi de bilmen lazım :)

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Madem ki takip ediyorsun bayanlar hakkındaki fikrimi de bilmen lazım :)

Ben çok iyi tanıyorum demiyorum :)
Neymiş abiciğim paylaş burda yorumlarınızda gördüğüm ; üslubunuz , saygınız , özenli , Türkçe kullanmanız falan kast ettiğim bu idi . Hakkımızdaki kişisel düşüncelerinizi iyi bilmiyorum :blushing:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...