Bayan bölümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ciana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Selam

Bayan magazin bölümü istiyoruz Adı bilinmeyen hatunlar dışında magazinel paylaşımlar olsun

Alk kategori halinde

Sağlık
Yemek tarifleri
Moda

Gibi paylaşımlar yapabileceğimiz bölümler olsun
Müzik alanında youtubeden alınan şarkılar dışında son müzik haberleri olsun :D

Troy ağammm duy sesimizi Eylem var bayanların ayaklanması :D :D :D

Fairy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anne ve çocuk kategorisi de çok etiket çeker

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Teheeyy ..!!

Biz ne kategori isteklerinde bulunduk,ne sözler verildi ..Tutulan bir söz göremedim.

Seni idealleri olan ve mesleğe yeni başlamış genç bir öğretmene benzettim:)Belli bir süre sonra ne ideal bıakırlar ne heves..

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hahahaaaa Abi sana gülerim :D
Bizim isteğimiz sizinkine benzemez kadının fendi erkeği yendi vs. vs. atasözleri var ben inanıyorum Ağam geri çevirmez taleplerimizi !!!!

hıhhh çatlaa

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Seni idealleri olan ve mesleğe yeni başlamış genç bir öğretmene benzettim:)Belli bir süre sonra ne ideal bıakırlar ne heves..
ZorhaK iyi özet yapmışsın.

Olması bence de iyi olur.Ama Bayanların sayısı haliyle teknolloji forumda az olduğu için çok sönük kalır.
Ama yine de eşit haklar için, olması taraftarıyım:D

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Cafe var git oraya bee alala kıraathaneymiş okeymi oynican burda :@

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Beyaz gömlek göğüs açık durcak şekilde altın diş elimde tesbih nargile içicem :D :D:D
kro.jpg

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ayyssss :D
Pesimist alemsin komiksin ama tamamda benim öneri konumla eğlenme yaff :unsure:

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Forumdaki bayan üyelerin kalıcılığını sağlamak için gerekli olabilir, gün felan düzenlenir güzel olur, arada pasta yemeye geliriz :D
Şaka bi yana gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bence de açılsın.

Magazin bölümünün erkek versiyonu olur. Yani çıplak erkek resimleri konulur. Biz çıplak kadın resimleri görmek istemiyoruz. Gerçi ben çıplak erkek resmi de görmek istemiyorum ama. :D Yani kızların da ihtiyaçlarını ve isteklerini göz önünde bulundurun. Şöyle Kıvanç Tatlıtuğ'un havuzdaki resimlerinden koyarlar, altına gelen yorumları da siz hayal edin artık.

Tabii ki çekinen olabilir. Bu yüzden bir teşvik takımı da oluşturulmalı. Kızlar da baksın. Hep erkekler mi bakacak? :D

@Ciana, litfen ama litfen yemek, moda vb. şeylerden bahsetmeyin. Adam akıllı magazin bölümü açılsın. Yemek, moda gibi şeyler, bunlar sıkıcıdır. :D

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
uydu bölümüde gelecek daha sıraya geçin:D

Fairy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence de açılsın.

Magazin bölümünün erkek versiyonu olur. Yani çıplak erkek resimleri konulur. Biz çıplak kadın resimleri görmek istemiyoruz. Gerçi ben çıplak erkek resmi de görmek istemiyorum ama. :D Yani kızların da ihtiyaçlarını ve isteklerini göz önünde bulundurun. Şöyle Kıvanç Tatlıtuğ'un havuzdaki resimlerinden koyarlar, altına gelen yorumları da siz hayal edin artık.

Tabii ki çekinen olabilir. Bu yüzden bir teşvik takımı da oluşturulmalı. Kızlar da baksın. Hep erkekler mi bakacak? :D

@Ciana, litfen ama litfen yemek, moda vb. şeylerden bahsetmeyin. Adam akıllı magazin bölümü açılsın. Yemek, moda gibi şeyler, bunlar sıkıcıdır. :D
Sana göre sıkıcı olabilir ama bizim için eğlenceli.Ben maxicep de moderatördüm kıvanç tatlıtuğ hakkında tek bir konu yoktu ve gerçekden bayanlar bölümü çok etiket çekiyor.

ben_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence de açılsın.

magazin diyince bu mu geldi aklına ....:4: :lol::lol::lol:

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence de açılsın.

Ya yemek moda gibi şeyler bizim eğlencemiz adı üstünde BAYAN BÖLÜMÜ istiyoruz siz niye tepki veriyorsunuz ? erkek resimleriyle ne alaka nasıl bi bağlantı kurdun yuuuhhh sanaaa :glare::hammer:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu konu hakkında stratejik çalışmalara başlayabiliriz. :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Açılsın tabi, açılsında oraya da bir "harem ağası" lazım. şey dilim sürçtü..
Moderatör diyecektim :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
O zaman biraz uçucu isteklerde bulunuyorsunuz bayan hanım :D

Bak ben ne dedim? "Gerçi ben çıplak erkek de görmek istemiyorum ama." dedim. :D

Ben bayanları düşünmüştüm.

Ayrıca yorumlar öyle bir hal aldı ki kendimi 2 cinsten de dışlanmış gibi hissettim. :D

o zaman ekstra :cursing: sana hıhhhh :hammer:

Neden kızdın Ciana?

saçsaça başbaşa da bi kavga edin bakiim :D

Kız tarzı kavgaları sevmem. :D

Ayrıca saçlarım da çok fazla. İstediğiniz kadar yolun. :D

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu başlıktan erkeklerin çıkması lazım.. Sözüm ona "ağalar" bu taleble ilgilenecektir..:)

Not: Ben de bir erkeğim.. :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
hahahaaaa kadının fendi erkeği yendi vs. vs. atasözleri var
:cursing::cursing: Hmmm Öyle Bişi Yok... :D:clap: Bayanlar Bizi Yenemez. :crying: Atasözlerini Severim Ama Bunu Asla.:mrgreen: (Ben Ne Konuya Girdim Öyle:blush:)

Edit: Açılsın Tabi Ama Oraya Bir Nuri Alço Lazım... :mrgreen: Yapılır. Hakkı Abiye Özel Mesaj At Artık Kaç Günde Cevabı Gelir Ama Neyse :clap: Sonuçta Amacına Ulaşırsın... O Forumu Merak Ediyorum :D

rummani_nur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hummamlı bir şeyler dönüyor burada.
Öncelikle ben! burada bu sitede o tür şeyler yok diye buradayım. Hele hele de Moda erkek aktörler beni ilgilendirmiyor. eğer o tür konular olursa öfff çöplük olur ya. ve artık o zaman burayada girmem ben büyük ihtimalle. forumda çöplük gibi konular açılır. laf lafı götürür. saçmalardan seçmeler yapılır. Adam gibi adam sdn'yi o tür kadın muhabbetleriyle görmek istemiyorum. Tamam bende bayanım fakat öyle basit şeyler ilgilenen bir bayan değilim. yok eğer olursa da size iyi eğlenceler iyi forumlar!

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
jeaquares çok tanıdık geldin bana

ne lüzumu var... moda yemekle ilgili konu istiyosan konu dışına aç. magazin istersen magazine konu aç. dedikodu için de cafeyi kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...