Battlestar Galactica

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Eskilerden kalanlar hatırlar diziyi ben yeni jenerasyondayım o yüzden bu diziyi kaçırdım fakat e2 de hafta içi hergün 21.10 da cnbc-e de pazar 20.00 da başlıyor tadına doyum olmuyor.Tavsiye ederim :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Çok iğrenç bir dizi. Hele o doktor ve gördüğü hayaller yok mu.
Dizi belki güzelleşebilir diye kendimi zorlayarak 1 sezon seyrettim. Diğer sezonlara da biraz göz gezdirdim ve gördüm ki değişen birşey yok indirdiğim tüm sezonları sildim.

Bunun yerine Stargate SG1 ya da Stargate Atlantis'i seyretmeyi tercih ederim.

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Eskilerden kalanlar hatırlar diziyi ben yeni jenerasyondayım o yüzden bu diziyi kaçırdım fakat e2 de hafta içi hergün 21.10 da cnbc-e de pazar 20.00 da başlıyor tadına doyum olmuyor.Tavsiye ederim :D

Eski serisinden ilk sezonu sadece guzel idi, ikincisini tamamen seyretmek gerekiyor.

Dizi belki güzelleşebilir diye kendimi zorlayarak 1 sezon seyrettim. Diğer sezonlara da biraz göz gezdirdim ve gördüm ki değişen birşey yok indirdiğim tüm sezonları sildim.

Ilginc bir bakis acisi,
o doktor butun olaylarin baslangic sebebidir, Insanoglunun yasadigi dunyaya kiyameti nasil getirdigini anlatan harika bir dizi.
Teknoloji nereye gidecek diyorsaniz bu diziyi bitirin.
Tavsiye ederim.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15

Battlestar Galactica gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgudur, hele karşılaştırma yaptığın filmleri görünce baya şaşırdım, stargate ve stargate atlantis kadar dandik bi filmi beğenmen şaşırtıcı.

BSGalactica'da abidik gubidik palyaço kılıklı uzaylılara rastlayamazsınız, filmin özellikle psikolojik, sosyolojik ve dini konulara değinmesi açısından diğer bilimkurgu filmlerinden ayrılan bir yapısı vardır.

Tüm sezonu izlemeden karar vermiş olmanız üzücü, ben şimdiye kadar tüm bilimkurgu filmleri ve dizilerini seyretmişimdir ama hiçbirinde BSG'de olan psikolojik çatışmalar, ikilemler ve dini konuların ele alınışı şeklinde bir konu mevcut değildi.

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Mükemmel bir dizidir bilim kurgu- dram arıyorsan kesin izle derim

bbuzol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bsg İzlenmesi hatta en az iki kere başından sonuna kadar izlenmesi izlenmesi yetmeyip ilgili forumlardan bölüm bölüm takip edilmesi gereken bir dizidir.Zaten en iyi dizi ödülünü de 2009 için almış bulunmaktadır.Bitmesi çok acı olsada bize bu kadar güzel bir şaheser bıraktığı için yapımcılarına teşekkürü bir borç bilirim.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Battlestar Galactica gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgudur, hele karşılaştırma yaptığın filmleri görünce baya şaşırdım, stargate ve stargate atlantis kadar dandik bi filmi beğenmen şaşırtıcı.

O dizileri beğendiğimi söylemedim. İzleyecek olursam onları tercih ederim dedim. :) Yoksa o tip günlük yazılan, uydurulan diziler ilgimi çekmiyor. Ben bir bilim-kurgu hayranı olarak bahsi geçen üç diziden de keyif almadım.

BSGalactica'da abidik gubidik palyaço kılıklı uzaylılara rastlayamazsınız, filmin özellikle psikolojik, sosyolojik ve dini konulara değinmesi açısından diğer bilimkurgu filmlerinden ayrılan bir yapısı vardır.

BSG dizisinde de antin kuntin robotlar var. Madem dizi çekiyorsunuz bari robotlarınız biraz daha akla mantığa uygun olsun değil mi? :D

Ha bir de Starbuck mıydı neydi, bir kadın vardı sarışın. Bir tane düşman uzay aracını düşürüyordu hani. Onun içinden çıkardığı yaratık neydi? İnsan ya da robot değildi herhalde. :)

Tüm sezonu izlemeden karar vermiş olmanız üzücü, ben şimdiye kadar tüm bilimkurgu filmleri ve dizilerini seyretmişimdir ama hiçbirinde BSG'de olan psikolojik çatışmalar, ikilemler ve dini konuların ele alınışı şeklinde bir konu mevcut değildi.

Ben bu kadar tahammül edebildim. Sonuçta insandan insana fark var. Ben hiç mi hiç sevmedim. Hele dizide oynayan tipler hiç hoşuma gitmedi. :D