Eskilerden kalanlar hatırlar diziyi ben yeni jenerasyondayım o yüzden bu diziyi kaçırdım fakat e2 de hafta içi hergün 21.10 da cnbc-e de pazar 20.00 da başlıyor tadına doyum olmuyor.Tavsiye ederim![]()
Çok iğrenç bir dizi. Hele o doktor ve gördüğü hayaller yok mu.
Dizi belki güzelleşebilir diye kendimi zorlayarak 1 sezon seyrettim. Diğer sezonlara da biraz göz gezdirdim ve gördüm ki değişen birşey yok indirdiğim tüm sezonları sildim.
Bunun yerine Stargate SG1 ya da Stargate Atlantis'i seyretmeyi tercih ederim.
Çok iğrenç bir dizi. Hele o doktor ve gördüğü hayaller yok mu.
Bunun yerine Stargate SG1 ya da Stargate Atlantis'i seyretmeyi tercih ederim.
Battlestar Galactica gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgudur, hele karşılaştırma yaptığın filmleri görünce baya şaşırdım, stargate ve stargate atlantis kadar dandik bi filmi beğenmen şaşırtıcı.
BSGalactica'da abidik gubidik palyaço kılıklı uzaylılara rastlayamazsınız, filmin özellikle psikolojik, sosyolojik ve dini konulara değinmesi açısından diğer bilimkurgu filmlerinden ayrılan bir yapısı vardır.
Tüm sezonu izlemeden karar vermiş olmanız üzücü, ben şimdiye kadar tüm bilimkurgu filmleri ve dizilerini seyretmişimdir ama hiçbirinde BSG'de olan psikolojik çatışmalar, ikilemler ve dini konuların ele alınışı şeklinde bir konu mevcut değildi.