15.7.1. kuruyorum benımkı win 8 sorun olurmu
Aynı sorun bende de var.Çözüm bulamadım.Origin hesabından profil ayarlarına baktım ama değiştirebileceğim birşey yok.Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam dediğiniz herşeyi yapıyorum ama olmuyor ne yapmalıyımBattlefield 1 Oyuna Girmeme Hatası Nasıl Çözülür?
AMD'nin güncelleme desteğini çektiği ekran kartlarından birine sahipseniz (mesela 6850 gibi) oyun sürücü hatası verip açılmıyor. Uzun zamandır güncelleme yapmıyorsanız yine aynı hatayı vermesi mümkün.
(İşlemlere başlamadan lütfen ilk önce ekran kartınızın sürücüsünü güncelleştirin.)
Download Drivers
(Ekran kartı güncelleme işlemi için tıklayınız.)
Sorun devam ederse aşağıdaki işlemlere devam edin.
Verilen hata "16.20.1025 ve üstü sürücüye sahip olmalısınız" şeklinde. AMD de bu ekran kartlarına bu sürücü desteğini vermedi.
Ekli dosyayı görüntüle 9698
Kayıt defterinde yapacağınız küçük bir değişiklikle oyuna girebilirsiniz.
1 - Çalıştıra regedit yazıp kayıt defterini açın.
2- HKEY_LOCAL_MACHINE> SYSTEM> CurrentControlSet> Control \ Video> bölümü altında
Ekli dosyayı görüntüle 9699
0000 yazan yere gelin. Bir kere tıklayınca sağ bölme açılır.
3- Sağ bölmede ReleaseVersion yazan kısma çift tıklayın ve değer verisi olarak 16.30 girin (eski değeri bir yere not edin, daha sonra eski haline getirmek istediğinizde lazım olur.)
Ekli dosyayı görüntüle 9700
Tamam deyip oyuna girebilirsiniz.
![]()
Diğer yöntem
(işlemler öncesi sistem geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz.)
Kayıt defterinde en üstte (bilgisayar) bir kere tıklayın, f3'e basın (veya düzenle'den bul deyin.)
Ekli dosyayı görüntüle 10179
Arama yerine 15.301.1901 yazıp (hata penceresindeki sürüm numarası neyse) arayın. Releaseversion diye gelen sonuçları 16.30 olarak değiştirin. (Diğer arama sonucuna geçmek için f3'e basın) (oldreleaseversion değil releaseversion olacak)
İşlem bitince oyuna tıklayın.
Kayıt defterinde neyin yerine değiştiricezRadeon ayarlarını açın
İ-Sisteme tıklayın
Ekli dosyayı görüntüle 9863
Donanım
Ekli dosyayı görüntüle 9864
2d sürücü dosyası yolu, tıklayın kopyala deyin
Kayıt defterinde değiştirmeniz gereken yer tam burası. Farklı yeri değiştirmeyin.
![]()
Hocam bunu defterden neyin yerine yapıştırıyoruzRadeon ayarlarını açın
İ-Sisteme tıklayın
Ekli dosyayı görüntüle 9863
Donanım
Ekli dosyayı görüntüle 9864
2d sürücü dosyası yolu, tıklayın kopyala deyin
Kayıt defterinde değiştirmeniz gereken yer tam burası. Farklı yeri değiştirmeyin.
![]()