Batman Arkham City mi, Batman Arkham Origins mi?

Asdasdd56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İki oyundan birisini seçip oynamayı düşünüyorum. Ama bir türlü karar veremedim. Hangi oyun hikayesi yönünden, açık dünyası yönünden, oyunu bitirsem bile eğlenmek için aldığım DLC paketi yönünden, oynanış yönünden daha iyidir? Bir de Arkham Origins'te multiplayer var diye duydum. Multiplayer modu Batman Arkham Origins'i daha iyi bir oyun yapar mı?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,537
Batman bir seri oyunu. Arkham City 2., Arkham Origins 3. oyun. Direkt gidip 3. oyundan başlamak olmaz hikaye bağlantılı. Oynamadıysan ilk Arkham Asylum oyunundan başla. Sonra Arkham City sonra Arkham Origins.

Asdasdd56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Batman bir seri oyunu. Arkham City 2., Arkham Origins 3. oyun. Direkt gidip 3. oyundan başlamak olmaz hikaye bağlantılı. Oynamadıysan ilk Arkham Asylum oyunundan başla. Sonra Arkham City sonra Arkham Origins.
Arkham Asylum'u oynamıştım eskiden. Ama şimdi hikaye odaklı değil de eğlenme odaklı gitmek istiyorum. Cevabın için teşekkürler.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,537
Arkham Asylum'u oynamıştım eskiden. Ama şimdi hikaye odaklı değil de eğlenme odaklı gitmek istiyorum. Cevabın için teşekkürler.
Hikaye temelli oyunda bir önceki oyunu oynamadan eğlenmek biraz zor çünkü oynayacağın oyunun temeli bir önceki oyuna göre gidiyor. Arada geçen hiçbir muhabbeti bilmezsen oyundan alacağın zevk azalır.

Asdasdd56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hikaye temelli oyunda bir önceki oyunu oynamadan eğlenmek biraz zor çünkü oynayacağın oyunun temeli bir önceki oyuna göre gidiyor. Arada geçen hiçbir muhabbeti bilmezsen oyundan alacağın zevk azalır.
Çok teşekkür ederim cevabınız için.