Batman: Arkham Asylum 2 Ön İnceleme

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Gerçekten süper yapmışlar.Grafikleriyle olsun, oynanabilirliğiyle olsun. :thumbup1:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bu oyundan nefret ediyorum. Adamlar sadece nvidia için yapmış oyunu. İlk oyunda herkes gördü zaten. Ati kartlar AA açamaması için özel kod yazmışlardı hatta sdnde de haber olmuştu bu. Böyle ileri zeki firmaların ileri zeki oyunlarını oynamam.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ilk oyun sistemimde var ancak daha kurmadım 2 bomba gibi..

XPPROF

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bence ileri zeka firma demen biraz garip olmuş.Onlar belki nvidia'nın sponsorluğunu almasalardı böyle güzel oyun oynayamayacaktık.Çoğu oyun nvidia kartlara daha uyumlu olarak olarak çıkıyor.
Örneğin yakın zamanda çıkacak mafia 2 oyunu nvidia için physx ve 3d uyumlu olarak çıkacak.Nvidia'nın reklam yaptığı birçok oyun nvidia'dan para kazanıyor.Sonuçta nefret edicekseniz Nvidia ve oyundan değil atinin çok az oyuna sponsor olmasından nefret ediceksiniz.

2.oyununda bu başarıyı devam ettirecektir.

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
sponsor firmalara yapılan (daha doğrusu yapılması gereken) kıyaklar konusunda bişey yapamayız en iyi ihtimalle bir dahaki ekran kartı değişimimizde marka seçiminde yönlendirilmiş oluruz...

oyunun ilki çok güzeldi özellikle döğüşler ve bulmacalar zevk veriyordu. küçüklüğünden beri çizgi filmleriyle gaza gelip sırtımızda pelerinlerimizle kanepeden kanepeye atlayan biz batman hayranları (tamam ben sadece ben :)) ilk oyunla hevesimizi almıştık

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bence ileri zeka firma demen biraz garip olmuş.Onlar belki nvidia'nın sponsorluğunu almasalardı böyle güzel oyun oynayamayacaktık.Çoğu oyun nvidia kartlara daha uyumlu olarak olarak çıkıyor.
Örneğin yakın zamanda çıkacak mafia 2 oyunu nvidia için physx ve 3d uyumlu olarak çıkacak.Nvidia'nın reklam yaptığı birçok oyun nvidia'dan para kazanıyor.Sonuçta nefret edicekseniz Nvidia ve oyundan değil atinin çok az oyuna sponsor olmasından nefret ediceksiniz.

2.oyununda bu başarıyı devam ettirecektir.

:clap:

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Umarım önceki oyun gibi sistem gereksinimleri aynı olur.