Başımdan Geçen ''KAVGA''

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bayramın 4.günü Pazartesi Günü;
Alışveriş Merkezinen Gittik Arkaşlarlar Sinemaya 6 kişiyiz.
saat:21:00 Dönmek İçin Yola Çıktık.
Otobüs Durağına Gittik.Otobüse Bindik.Biz Bindiğimizde Otobüsün Yarısı Doluydu.Herneyse Diğer Duraklarda Otobüs Doldu.Ön Tarafımıza Bir Kişi Oturdu Benim Yanımdada Arkaşım Var.Kulağımdada MP3 Var Dinliyorum Öndeki kişi 18-19 Yaşlarında Kişi Ve Aramızdaki Diyalog Şöyle Geçti;

18-19 Yaşlarında Kişi:MP3 Ün Sesini Kıs Dedi...(KABACA)
BEN:Hayrola Rahatsızmı Oldun.
18-19 Yaşlarında Kişi:Evet
BEN:Sendede Amma Kulak Varmış.Koca Otobüste Benim MP3 Sesini Duydun Dedim.
18-19 Yaşlarında Kişi:U*** Ben Senin.........Dedi VE............
Bizim Arkadaşlar Ve Ben 18-19 Yaşlarındaki Kişiyi Ağzını Burnunu Kırdık..
Polis Falan Geldi..
Ama Bi şey Olmadı Kimlikleri Aldılar.Sicile Baktılar Temiz. Hadi Güle Güle Dediler.

Şimdi Anlıyorum KATİL Nasıl Olunur...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
BENİM ANLAMADIĞIM O KOCA OTOBÜSTE BEN MÜZİK SESİNİ ZOR DUYUYORUM.O OTOBÜSÜN MOTOR SESİNDEN ADAM BENİM MÜZİĞİ NASIL DUYUYOR....

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hiç yakıştıramadım .:)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
BENİM ANLAMADIĞIM O KOCA OTOBÜSTE BEN MÜZİK SESİNİ ZOR DUYUYORUM.O OTOBÜSÜN MOTOR SESİNDEN ADAM BENİM MÜZİĞİ NASIL DUYUYOR....

Birincisi geçmiş olsun,

İkincisi sevmediği bir müzik dinliyorsan inan açık hava konseri gibi geliyor insana.
Bu arada sen duyulmadığını zannetsende duyuluyor, meraklanma.

Üçüncüsü, Bayram günü yakıştıramadım. Daha dikkatli ve duyarlı olmanı, olmayı

tavsiye ederim...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Sevsem de sevmesem de otobüste bu şekilde müzik dinlenmesinden ben de rahatsız olurum ama insan gibi söylemek lazım. Adamın kapatacağı varsa da kapatmaz düzgün söylemezsen

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Birincisi geçmiş olsun,

İkincisi sevmediği bir müzik dinliyorsan inan açık hava konseri gibi geliyor insana.
Bu arada sen duyulmadığını zannetsende duyuluyor, meraklanma.

Üçüncüsü, Bayram günü yakıştıramadım. Daha dikkatli ve duyarlı olmanı, olmayı

tavsiye ederim...

Aslında Bende Kendime Yakıştıramadım Ama ...Ne Yaparsın Bir Anlık Sinir

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Güzelce söylese tamam dersin kısarsın sesini ama insan gibi söylemediyse bi nebze haketmiş u*** ben senin ... diye bi cümle kurduktan sonrada tam olarak haketmiş.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bazı kulaklıklar dışarıya çok ses veriyor fakat bu sebepten kimse kabaca uyarılmaz. orası otobüs birçok insan birçok istemedğimiz davranışlarda bulunuyor. ne yazıkki o arkadaş hakketmiş biraz.

günümüzde hiç tanımadığın birine yapılcak hareket değil bu.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Hocam ayrıca bu kavga değil, resmen dayak olmuş. Adamı benzetmişsiniz bi güzel :D:D

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
açıkcası bende sevmiyorum otobüste millet yer arıyor ıkış tıkış mp3 dinleyenler hiç umursamıyor bile zaten sendede hata var rahatsız mı oldun diyorsun rahatsız olmasa kapat der mi :D:D

---------- saat 13:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:17 eklenmişti ----------

itiraf edıyorum o bendım :D

dayağın tadı güzelmiydi bari :D:D

qwertyesk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya var ya ben de tramvayda metroda otobüste minibüste müzik dinleyenleri görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Abi kulaklık ne içindir? Kendin dinlemek için adam sabah sabah açmış şebnem ferah. O cıyak sesiyle beynimi ....... kadın yaa. Gel de deli olma. Madem kulaktın taktın ses açma, Madem ses açacaksın kulaklık takma...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Karşı tarafı da dinlemek gerek.eminim o da farklı bir hikaye anlatacaktır.Sana yalancısın demiyorum.Sadece bu gibi olaylarda iki taraf da farklı ifade verir genelde.

Sonuçta tatsız bir durum.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
dayağın tadı güzelmiydi bari :D:D

tek gelse alırdım ama otobuste sımdı 5 -6 kısıyı doven pıskopat dıye tv ye cıkmak ıstemedıgımden hadı yıyelım su dayagı kurtulalım dedım :D 1-2 dısım kırıldı o kadar kan tadı geldı dayagın tadını alamadım:dirol::hammer::mrgreen:

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kavgayı tasvip etmiyorum ama bazı hanzolar var ki gel beni döv diyor gereken yapılmış :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Çarşı Kavgaya Karşı Olmadı Çarşı.

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Siz yine dövmüş gitmişsiniz... Bende kavga ettim... Gecenin 1ine kadar Emniyetteydim... Ama ben tektim onlar 3-4 kişi:D Ve dayak yemedim... Ama gerçekten bazıları gel beni döv diyor... Adam o kadar artistlik yaptı.. Ben ne kadar arkadaşım git işine mübarek gün iş çıkarma başıma desem de... Tek tarafı çabam işe yaramadı...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
benimde kulaklık kulağımdan eksik olmaz ama dinlediyim müziği yanımdaki sevgilim bile duyamaz. bazıları kulaklık kulakta maşallah müzik seti gibi otobüste herkes dinliyor ..kimseyi rahatsız etme hakkı yok

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
benimde kulaklık kulağımdan eksik olmaz ama dinlediyim müziği yanımdaki sevgilim bile duyamaz. bazıları kulaklık kulakta maşallah müzik seti gibi otobüste herkes dinliyor ..kimseyi rahatsız etme hakkı yok
Bide metal çalıyosa tamam artık otobüsün dışına bile çıkar :D

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Rahatsız olmuşsa bir şekilde sesi kısabilirsdimiz.Sen ateşe görükle gitmişsin Hayrola rahatsız mı oldunuz diyerek.

Rahatsız olmuş ki söylüyor değil mi?

Hiç yakışmamış

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Kişi şikayetçi olmamışsa bir problem yok ancak kişi şikayetçi olduğu takdirde kamu davası açılır, siciliniz temiz olduğu için hapis cezası paraya çevrilir, sicilinize işlenir devamında kişi talep ve ispat ederse tazminat davası açar.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
kavgayı tasvip etmiyorum ama bazı hanzolar var ki gel beni döv diyor gereken yapılmış :)

Kavgayı hiç sevmem. Ama bir söz vardır:

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

---------- saat 15:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:20 eklenmişti ----------

Rahatsız olmuşsa bir şekilde sesi kısabilirsdimiz.Sen ateşe görükle gitmişsin Hayrola rahatsız mı oldunuz diyerek.

Rahatsız olmuş ki söylüyor değil mi?

Hiç yakışmamış

Söylüyorum da banada aynı şey olsa belki aynı durumda olabilirdim. İnsanlık denen bir kavram var. Rahatsız olduğun bir konuyu ilk önce kibarca söylersin. Senin kibarlığına sert bir şekilde yanıt veriyorsa ortam istemedende olsa kızışır.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Böyle Diyaloglar Sık Yaşanıyor Ben Hergün Yaşıyorum

Kulakla Son Ses Müzik Dinleyen Denyolar ve Durduk Yere Sağa Sola Çatan Denyolar Olarak ! 2 Side Bana Uzak Olsun O Arkadaş Seni Otobüste Tek Sanmış Gerçi Küfür Etmesinden Gözüne Kestirmiş Seni :) Geçmiş Olsun

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
mp3 ünün markası ne ? bu aralar elim kaşınıyor bi kavga çıkartmak için bana yardımcı olabilir sanırım :D

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sabahları okula giderken tramvaydada dinleyenleri görüyorum son durağa gelene kadar beynim patlıyo:cursing: gerçekden sinir bi durum:sneaky2: arada tesledimde olmuyo degil yani yinede geçmiş olsun daha duyarlı olmanı tavsiye ederim:thumbup1:

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
mp3 ünün markası ne ? bu aralar elim kaşınıyor bi kavga çıkartmak için bana yardımcı olabilir sanırım :D
MARKASI PİRAHANNA sana yardımcı olabilirim...neden olmasın:clap::clap::clap::clap::biggrin::laugh::laugh: