Bakiyem azalmıyor

DogukanKaratass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
I iPhone 6s aldım yeni beta güncellemelerini yükledim en son ininal kart bilgilerimi girdim karta 1.67 kuruş bakiyem var ama hiç bakiyem azalmıyor ücreli uygulamalardada denedim azalmıyor destek hatını aradım direk meşgule düşüyor bu başıma der açarmı acaba

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
daha önce de buna benzer konu açılmıştı :) app store dan alınan uygulamaların ücretleri kartından daha sonra kesilir. kartında yeterli bakiye olmazsa hesabın geçici olarak kilitlenir ve yeni satın alma seçeneği girmeniz istenir

DogukanKaratass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha önce de buna benzer konu açılmıştı :) app store dan alınan uygulamaların ücretleri kartından daha sonra kesilir. kartında yeterli bakiye olmazsa hesabın geçici olarak kilitlenir ve yeni satın alma seçeneği girmeniz istenir
ilk başta 1 tl çekti sonra çekmedi ben şimdi ödeme yapmasam hesabım kitlencekmi süresiz

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ilk başta 1 tl çekti sonra çekmedi ben şimdi ödeme yapmasam hesabım kitlencekmi süresiz

Appstore dan ücretsiz bile olsa uygulama indiremeyeceksin. Uygulama indirme öncesinde ödeme seçeneği sayfası açılacak ve yeni kart bilgileri istenecek. Bu sorun çözülene kadar indirme ve güncelleme işlemi yapılamaz

DogukanKaratass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Appstore dan ücretsiz bile olsa uygulama indiremeyeceksin. Uygulama indirme öncesinde ödeme seçeneği sayfası açılacak ve yeni kart bilgileri istenecek. Bu sorun çözülene kadar indirme ve güncelleme işlemi yapılamaz
he tamam ozaman teşekkürler yardım içim :thumbup: