Araba Fiat Albea 1.3 arabaya gözüm gibi bakarım her haftasonu arabayı yıkarım süpürürüm şimdi sırf arkasına daha fazla yük koyabilmek için Fiat Doblo ile takas yapıcam diyor söylediğinden beri üzüldüm Sizce ne yapmalıyım ;(
Sorun çözüldüSatsın ne olacak
Bu sefer yeni gelen arabaya gözün gibi bakarsın![]()
diğer arabanın yerini tutmaz bunun rengi sarı diğeri beyaz kolay kolay alışkanlıklarımı değiştiremem doblonun tipini vs nerdeyse hiç sevmiyorum desem :cSatsın ne olacak
Bu sefer yeni gelen arabaya gözün gibi bakarsın![]()
Benim de ayrı sorunum varSorun çözüldü![]()
sadece daha fazla eşya taşımak için almasıda saçma ilk arabayı sürdüğüm arabayı asla tam sürmeyi öğrenene kadar bırakmak istemiyorum arabanın neredeyse a dan z ye kadar herşeyini biliyorum yeni araba yeni şeyler demek eski arabadaki anılarımı bırakmak istemiyorum :cBenim de ayrı sorunum var
Geçen sahibinden de dolanırken 76 model bordo celcila gördüm aşık oldum ya çok güzel arabaydı
Ama ailem evi değiştirmeye takıntılı olduğundan arabaya pek sıcak bakmadılar![]()
Baya masraf yapmış 50bin liraya satacak muhtemelensadece daha fazla eşya taşımak için almasıda saçma ilk arabayı sürdüğüm arabayı asla tam sürmeyi öğrenene kadar bırakmak istemiyorum arabanın neredeyse a dan z ye kadar herşeyini biliyorum yeni araba yeni şeyler demek eski arabadaki anılarımı bırakmak istemiyorum :c
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve zaten motoru neredeyse komple değişti yaklaşık 30 bin tl gitti içim acıyor
FIAT'tan uzak durmanızı tavsiye ederim.Araba Fiat Albea 1.3 arabaya gözüm gibi bakarım her haftasonu arabayı yıkarım süpürürüm şimdi sırf arkasına daha fazla yük koyabilmek için Fiat Doblo ile takas yapıcam diyor söylediğinden beri üzüldüm Sizce ne yapmalıyım ;(