Aynı skype hesabına 2 kişinin girmesi ??

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben şimdi birinin skype hesabına girdim. Biliyor yani. Aynı anda. Bir konferans çağrısı var. Eğer bu kişi zaten o konuşmadaysa skypeına girdiğim an direk konuşma başlar mı yoksa çağrıya katıla mı tıklamalıyım ?

Ben girersem diğerini mi atar programdan ?

Ben bunun söylediklerinide nasıl duyarım ?

Lütfen yardım edin.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben pcden giriyorum. Diğerini atıyor(android telden giriyor o)ben teldeki aynı hesaptaki diğerininde konuşmasını dinlemek istiyorum ama olmuyor. Lütfen yardım edin.Hesabın sahibinin atılmamasının yolu yok mu ? Mikrofonu iptal ediyim sesini duyuyim ha ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya abi lütfen ben konuşmucam onun sesini duyucam ikimizde hatta kalıcaz o kadar ben de katılınca o düşüyor :/ bende telden bağlansam bağlanır mı ki acaba kimse düşmeden ?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Aynı hesaba iki farklı yerden bağlanılmaz diye biliyorum. Sende bir hesap al öyle duy sesini :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Onun haberi olmadan nasıl onların konuşmasına bağlanıcam onu soruyorum :/ ?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
smart tvde skype kullanmak kameralı kullanmak istiyorum ama tvnin entegre kamerası yok herhangi bi kamera alıp usbden tvye bağlasak olurmu yoksa smart tvler için ayrı kamera satılıyormu ??

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bir program falan filan yok mudur hiç yolu lütfen diğer kişinin haberi olmadan giriyorum ama diğeri hattan düşüyor bu sefer :/

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynı hesaba iki farklı bigisayardan giremezsin, program atar. Kaldı ki sen gizlice dinleme yapmak istiyorsun, yasal değil bu.. vazgeç buna çözüm aramaktan, bulamazsın... Kusura bakma ama bildiğim çözümü yok olsada burda kimsede sana bu konuda yardım etmez. Yasadışı dinlemeye girer bu isteğin.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
böyle birşey olacağını sanmıyorum, çünkü msn gibi düşün gerçi skype msn ile birleşmiş bir halde kullanılabiliyor artık. Sen bağlandıkça o düşer, o bağlandıkça sen düşersin.. Lakin hiç tanımadığın bir insanla aynı ismi ve aynı şifreyi alıyor olamazsın..Şifreni değiştir gir bakalım. Yada ben olayı anlayamadım :S

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kız arkadaşımın hesap . Onun hesabına girip. Dinlicem kimle ne konuştuğunu. O DÜŞMEDEN ! YOK MU BİR YOLU ?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Onun pc sine skpe konuşmalarıni kaydeden bir program yükle oldu bitti ne kasiyorsun ama kız farkettiği anda tekmeyi basar o da ayrı bir mevzu .

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Uzak mesafelerdeyiz :/ lütfen öğrenmem lazım dinlicem ne konuştuklarını sadece o kadar :/

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Biz ayrıyız . O sebeple ne konuştuğunu bilmem lazım sen karışamazsın sanane mevzuları var yoksa :/

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Pcye geçtiyse nasıl yapıcam peki ://

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birinin skype girdiğim zmn açık değilken tabi sonradan o kişi onun skypene girdiğimi anlarmı ? yada belli olurmu baska pcden skype girildiği ?