Aygıt Sürücüsü Yazılımı Yüklemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan candzh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

candzh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir kaç haftadır Pc açılırken (Dizüstü Pc) Aygıt sürücüsü yazılımı Yüklemeye çalışıyor ve Sonunda "Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olamadı" uyarısını alıyorum. Bu işlemi yaparken de pc acaip kasılıyor CPU kullanımı %95 lere çıkıyor nedenini anlayamadım bir çözüm bulamadım bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum aldığım uyarının resmini aşağıya koyuyorum.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bu sorunu bende yaşadım , Eset smart security kullanıyosun yada kullanmışsın , firewall için yüklenen bir servis. Neden hata veriyo araştırdım bi sonuç çıkmadı, registy den buldum izin yok diyor silemiyorsun. sinir bozucu. smart securtiy kullanıcaksan en son versiyonu indir ve kur. çözümü ise aygıt yöneticisinden o aygıtları (ağ bağdaştırıcıları altında gözükür) devredışı bırakman.

candzh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Smart Securty Kullanıyorum. Bu sürücülerin bize bir faydası varmı yüklenmesini sağlasak ama nasıl sağlanacak. Firewall miniport ne işe yarar pc için önemlimidir iptal etmemizin bir zararı olurmu acaba.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
smart security tamamen kaldır , onlar gitmiycek. onları devre dışı bırak ve yeniden yükle , son sürümünü . bence bu sürümle alakalı. aynı sürümü ben vistada problemsiz kullanıyodum, 7 olunca problem çıktı. onların firewall ile ilgili oldukları zaten belli işleyişte tabiki rolleri var. onlar devredışı olunca çalışma ihtimalleri yok , seninde yeni yüklediğin çalışıcağı için problem yok demektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim yazıcım hp deskjet f2480 yardım edermisiniz aynı sorun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler TP-LİNK TL-WN822N Aldım Odamda Kablosuz Çekmiyor Bide Masaüstüm Var Odamda Ama Aygüt Sürücü İlk Seferde Yüklenmedi Tekrar Nasıl Yükleyebilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Joystic te aynı sorun bendede var kara kara düşünüorum ne yapçam sorunu çözenler yardım etsin

strogman40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar dün samsung M3 1 tb harddisk aldım.laptopuma taktım yalnız aygıt sürücüsü yüklemesi başarısız oluyor.laptop kullanıyorum windows 7 home.Acaba bu sorunun üzerinden nasıl gelirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
windows sürümü yükselt kardeş win7 pro olursa sorun çözülecektir evya en iyisi olan win8 ;)