Avea Milyona Yakın Numara Taşıdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Avea, sunduğu avantajlı tarifeler, servis ve müşteri hizmetleri ile Numara Taşınabilirliği kapsamında yaklaşık bir milyon abone kazandığını açıkladı.

Tüketiciler için fiyat avantajı anlamına gelen Numara Taşınabilirliği ile başlayan indirimli konuşma furyasının etkisi sürüyor. Avea, Numara Taşınabilirliği'nin 9 Kasım 2008 tarihinde hayata geçmesinden bugüne kadar geçen sürede yaklaşık 1 milyon abone ile en fazla kazanan operatör olduğunu açıkladı.

avea1239713359.jpg

Keremcem Avea'nın Numara Taşınabilirliği reklamında rol almıştı

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Avea CEO'su Cüneyt Türktan, Kasım 2008'den bu yana Numara Taşınabilirliği kapsamında, her biri alanında ilk olan tarifeleri ve kaliteli hizmetleri sayesinde Avea'nın tüketiciler tarafından en çok tercih edilen operatör olduğunu belirtti.

Sektörde tüketici lehine rekabet ortamının yaratılması için Numara Taşınabilirliği uygulamasının hayata geçirilmesini sonuna kadar savunduklarını aktaran Türktan, "Avea, Türkiye'nin en çok konuşturan ve en hızlı büyüyen operatörü olmanın yanı sıra Numara Taşınabilirliği'nde de tek kazanan operatör olarak yoluna devam ediyor" dedi.

Açıklanan yeni rakamların Avea'nın Her Yöne Sınırsız adlı 10 bin dakikalık paketinden ne kadar etkilendiği açıklanmadı.

:: Sizce Avea, Numara Taşınabilirliği ile milyonu geçer mi?

Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bugün avea faturam geldi hiçte memnun kalmadım :) farklı bir operatöremi geçsem die düşünmeye başladım 1 milyon -1 diyorum :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hiç bir operatöre geçmedim. :D Turkcell ve Vodafone hattım var. Yetiyor bana.

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Vay be. O kadar olmuşmu? Demekki millet Turkcell'den kazık yemekten bıkmış :D

calvus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Avea ve Turkcell var avea'nın avantaj paketleri ve kapsama alanı genıslıgınden cok memnunum.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İlk günlerde Turkcell önde gidiyordu sonrasında beklendiği gibi Avea ciddi bir kazanç sağladı.
Uygun fiyatı nedeniyle bunca yıldır numarasının cazibesinde bekleyen kullanıcılar, ivme kazandılar. Rekabet bundan sonra daha da kızışacak.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Peki kaybettiği abone sayısı kaçmış? Turkcell'de bu işten biz karlı çıktık diyordu. Hepsi karlı çıkmış. Kim kaybetti o zaman? Vodafone mu?

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Avea iyidir ya zamanında kullanıyordum.. :D Kız arkadaşımında vardı sabaha kadar mesajlaşıyorduk konuşuyorduk..

Kız arkadaşımdan ayrılınca Avea'danda ayrılmak zorunda kaldım... :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Avea'nın her yöne sınırsız olayı gerçekten de kopardı diyebilirim.

Kardeşimde gördüm dün, ev telefonunu kullanmıyorlar. Avea kullanıyorlardı.

Operatörlerin bu seçenekleri sunacağı aklımının ucundan geçmezdi.

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Avea'dan data tarafında da yenilikler bekliyoruz. Tüm bu yeni ses üzerine yapılan yatırımlar ses-data oranında bende karamsarlığa yol açıyor. Ama son düzenlemelerden sonra şebeke yok uyarısı almadığım için mutluyum. İyiki o dönemde acil bir durum söz konusu olmadı.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Cem, belli bir ücrete sınırsız internet vardı diye hatırlıyorum ben. Avea değil miydi ki?

:|

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,152
Numara taşımanın genel anlamda bile çok başarılı olduğunu düşünmüyordum ama avea aşmış biraz. Tebrik ederim kendilerini.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
cep öğrenci tarifesinde 5000 mesaj olayı var :) avea cep öğrenci arkadaşlar sürekli mesaj çekiyor cvb vermeyincede kızıyolar :) üstelik her yöne. mesaj çekmeyi seven biri olsam hiç durmazdım sanırım ...
öğrencilik yıllarımı özledim

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Cem, belli bir ücrete sınırsız internet vardı diye hatırlıyorum ben. Avea değil miydi ki?

Evet Avea'da var ancak pek de kullanışlı değil. Sadece 1 haftalık ve 10mb.

3G ile birlikte Avea'dan ciddi bir atılım bekliyorum ben. Bakalım hayırlısı.

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0

var olmasına var ama bantgenişliğini daha çok ses aktarımı için kullanıyor 'her yöne sınırsız'dan dolayı datada performans sorunu ortaya çıkıyor. yoksa 57 tl'ye 4gb internet paketi var. Turkcell'den 1 GB daha fazla limit ve 4 tl daha ucuz.

Evet Avea'da var ancak pek de kullanışlı değil. Sadece 1 haftalık ve 10mb.

3G ile birlikte Avea'dan ciddi bir atılım bekliyorum ben. Bakalım hayırlısı.
bende bekliyorum, Türk Telekom'un TTNET'iyle el ele verip bi tarife çıkarsalar ne şugar olurdu.

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Hayırlı günler arkadaşlarım;

Ben ister inanın ister inanmayın,bu konuda çok titiz davranırım.

Zamanında iki tane turkcell hattım vardı.
İkisinide kapattırdım.

Şu an iki tane avea hattım var.

Ben çok araştırdım.
Sizlere acizane tavsiyem;
Eğer ucuz konuşmak istiyorsanız avea'dan daha ucuz operatör yok.
Eğer dağ başında yaşıyorsanız avea çekmeyebilir.O zaman diğer operatörleri seçebilirsiniz.

Ayrıca ayda 100 kontör alıyorum.
Sabahtan akşama kadar tüm avea'lılarla bedava konuşuyorum.
Bir de 500 adetlik her yöne sms paketi aldın mı,değmeyin keyfime

Saygılar

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Avea bi benim numaramı taşıyamadı sanırım :D Aria'dan beri müşterileri olduğum içindir :P

Bu abonelerden aldığı gücü yakında test ederiz :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Bu arada şunu merak ediyorum, sınırsız anlaşmaların nedeni, 3G'nin gelmesi ile Skype ve benzeri VoIP servisler üzerinden ücretsiz konuşmaların önüne geçmek olabilir mi?

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bu arada şunu merak ediyorum, sınırsız anlaşmaların nedeni, 3G'nin gelmesi ile Skype ve benzeri VoIP servisler üzerinden ücretsiz konuşmaların önüne geçmek olabilir mi?

Hımm böyle bir alternatif durumu düşünmemiştim. Etkili bir ihtimal.
Ülkemizin dinamik genç nüfusuyla bu tarz yeniliklere çabuk uyum göstereceğini düşünüyorum.
Belki bir gün Avea TTnet ile ortak bir kampanya düzenleyerek sabit hatları voip üzerinden konuşturabilir.

tuncayt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avea heryöne sınırsız tarifesindeyim turkcell faturalı hattımı kapattırdım aveadan rehberimdeki numaralara ücretsiz yeni numaram bu mesajı gönderdim daha ne olsun ya süper : )

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Biz de bir başka operatördeki aile içi hattı Avea'ya geçirdik, aile içinin yanı sıra 2400 dakika da sabit telefon görüşme imkanı tanıyorlardı. Süper bişi.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
İnternet konusunda Turkcell'den iyisi yok. Haftalık 20 kontöre 50mb. Hiç birşey için olmasa bunun için vazgeçmem Turkcell'den.

GAMEHUNTER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Numara taşıyınca verdikleri ve 2 ay boyunca kullanılabilen bedava konuşma süresi çok cazip. Şu anda bu bedava süreyi kullanıyorum. Numaramı yeni taşıdım.

Taşımamdaki en büyük faktör Vodafone'un web sitesinin beni çileden çıkarması.
Telefon numaramda aynı kaldığı için operatör değiştirmek cazip geldi bana.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
avea heryöne sınırsız tarifesindeyim turkcell faturalı hattımı kapattırdım aveadan rehberimdeki numaralara ücretsiz yeni numaram bu mesajı gönderdim daha ne olsun ya süper : )

Yeni numara alana kadar numaranı taşısaydın rehberindekile ücretsizde olsa mesaj çekmek zorunda kalmazdın

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Aveanın görüşme ücretleri gerçekten çok cazip. Geçen gün hazırkarttan hazırkartı aradım bir ton kontörüm gitti hatta kontörüm sıfırlandı Turkcellde.
Turkcelli kapatıp öteki avea hattımla yola devam etmeyi düşünüyorum.

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Avea hattı yıllardır kullanıyorum. sebep elbette cazip tarifeleri. öğrenci hattı daha cazip :) kamu hattında ki mesajlarda öyle olsun :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Eğer avea kontörlü hat gerçekten kullanabilirseniz sandığınızın daha altında ucuz.
Bir Kontör yüklüyorsun
aveadan bilmem kaç saat ücretsiz dakikalar
artı
patlıcan üyesisin bilmemkaç saat ücretsiz dakikalar
artı
ücretsiz dakikalar bittimi tüm avealılarla 10 dakikası 2 kontöre gelen ve saniyelik düşen hediye saatleri alıyorsun ki bu çok süper (198 dakika 58 saniye süreniz var.)
artı
500 ve 5000 lik sms paketleri
artı
mobil öğrencilerle 10dk 2 kontör ki avealıların çoğu mobil öğrenci
artı
diğer operatörlerden 10dk aran 10dk kazan
artı
diğer operatörleri aramak 2kontör dk.
artı
gprs paketleri
artı
say say bitmez...