Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
İnternet hızım berbat ??
Benim internet hızım 20mbps. Bulunduğun yerde çekmiyordur. Çeken operatör kullan.
İnternet hızım berbat ??
Hiç bir yerde video izleyemiyorum![]()
ben 18 yasındyım ama doldurmadım aveadan yani hat almak istiyorum alabilirmiyim
:tt1:aveanın neden hediye paketleri yok![]()
Ben 18 da değilim aveadan kendi üstime hat almak istiyorum alabilirmiyim
İnternet hızım berbat ??
tarifeme indirim almak istiyorum, bu konuda ne yapabilirim. eski tarihli bir başlık mış, halen çalışıyormusunuz?
ben 18 yasındyım ama doldurmadım aveadan yani hat almak istiyorum alabilirmiyim
:unsure:Avea dan 1-1.5 ay önce iphone 5s gold aldim:thumbup1: tarifeme ek olarak aldim simdi oğluma nokia lumia 630 almak istiyorum alma şansim varmi yine tarifeye ek ?
sahur internet kampanyasını yapamıyorum. mesajı gönderdim. onayı aldım sonra da pek çok şey denedim ama olmadı. ne yapmam gerekiyor. lütfen adım adım anlatın. şu an telefonda internet var yani nasıl kullanıcağını biliyorum ama olmuyor.(annemin telefonu için yapmayı düşünüyorum) ayrıca kendi internetimden gitmeden
sahur kampanyasından götürebilmek için soruyorum.
internete giremiyorum. sorum da şu onayı aldım saat 02.00 oldu internete nasıl girebilirim?Bir hatta tek cihaz alınıyor diye biliyorum. Net bilgiyi bayiler verir. Onlar search edebiliyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
olmayan ne anlamadım, internete mi giremiyorsun, kampanya mı olmadı
Bilmiyorsanız lütfen söyleyin de buraya(foruma) sürekli girmeyeyim.
teşekkürler. internet kullanımını kapatmıştım, o nedenle olmuyormuş. galiba biraz önyargılı davrandımŞimdi hattına özel bilgileri göremediğim için yorum yapmam doğru olmaz.
Ayarların açık mı kontrol ettirmelisin müşteri hizmeterini arayarak. .
Burdan sana yaptırabileceğim sadece ayarlardır. Onun içinde markasını modelini vs belirtmen gerekmez mi sence![]()
benim hattım avea fakat kimin üzerine olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ?
2 Gün önce 30 tl yükledim 10 tl çektiler paket yapmak için tl yüklemiştim ama 20 tl kaldı her tl yüklediğimde böyle mi olucak????
Avea pro 600 tarifesine geçmek istiyorum. Avea da fatura üst limit belirliyebiliyomuyuz. Süpriz fatura gelmemesi için çeşitli servislere abonelik başlangıcını engelleyebiliyomuyuz. Pro 600 tarifesi 39 tl diyo vergiler dahil fiyat mı?
18 yaş altında hat alınabiliyormu ?
0507 li hat veriliyor mu acaba şu an fiyatları ne kadar almayı düşünüyorum da![]()
Ben aveaya geçeli fazla olmadı iki 500 dk + 500 mb yaomak için IKILI500 yazıp yolladım ve bana bu paket mevcut tarifeniz ile beraber kullanılamamaktadır dedi bikaç tane paket daha dedim ve hep aynı cevabı aldım tarifemi öğrendim standart tarifeymiş onu iptal ettirip hangi tarifeye geçersem paket yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim efenim.... teşekkürler![]()
Numaramı taşımak ıcın 9 unda ımza attım ve 2 ile 6 gun arasında aktıf olması gerekırken neden 7. günde mesaj geliyor? Diger operatörden bır faturaya maloldu.