Avea İle İlgili tüm sorularinizi cevaplayabilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan madmex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slayshot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Avea' dan 2 yıl önce note 2 almıştım taahhüt dün gece kesilen fatura ile bitti. Güncel tutar cihazsız görünüyor.
Yeni cihaz ne zaman alabilirim acaba? bugün gitsem alabilirmiyim tekrar herhangi bir 2 taraflı kapanma olmadı.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merhaba,

Avea' dan 2 yıl önce note 2 almıştım taahhüt dün gece kesilen fatura ile bitti. Güncel tutar cihazsız görünüyor.
Yeni cihaz ne zaman alabilirim acaba? bugün gitsem alabilirmiyim tekrar herhangi bir 2 taraflı kapanma olmadı.

istediğin zaman gidip alırsın ama şöyle birşey var artık bayiler kkb sorgulaması yapıyorlar kredi puanına göre cihaz veriyorlar.

mxyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avea hattım üzerinden yaklaşık olarak 18 önce 24 ay taahhüt lü bir adet cep telefonu aldım aldıgımda ortalama olrak 70 paket içinde 3 gb internet 3 bin dakika 3gb internet vardı daha sonra telefonumla bereber hattıım 155 civarı olması gerikirken hattım 185-205 arası olmaya başladı bu durumdan rahatsızlıgımı belirtim müşteri hizmetleri bana bir ton hikaye anlattılar ve elimdeki 7 adet avea hattını tamammını başka bir öperatör geçirdim ama bu hat taahhüt kapsımında oldu için bugunlere kadar geldik . 2 gün önce avedan aynı paket kullnamaya başlayan arkadaşım 3000 dk 3gb internet 3000 sms 35 tl avea ile anlaştı ben artık uyuz oldum bu şirkete hattımı kapatıcam dedim bu şekilde adi bir şirket olmaz diye herefler bana abonelik cayma bedeli olarak 1400 civarında fatura çıkardılar 85*6 ay desen 510 tl eder bu heriflerden kurtulma yolu yokmu lütfen yardımcı olun ....

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
avea hattım üzerinden yaklaşık olarak 18 önce 24 ay taahhüt lü bir adet cep telefonu aldım aldıgımda ortalama olrak 70 paket içinde 3 gb internet 3 bin dakika 3gb internet vardı daha sonra telefonumla bereber hattıım 155 civarı olması gerikirken hattım 185-205 arası olmaya başladı bu durumdan rahatsızlıgımı belirtim müşteri hizmetleri bana bir ton hikaye anlattılar ve elimdeki 7 adet avea hattını tamammını başka bir öperatör geçirdim ama bu hat taahhüt kapsımında oldu için bugunlere kadar geldik . 2 gün önce avedan aynı paket kullnamaya başlayan arkadaşım 3000 dk 3gb internet 3000 sms 35 tl avea ile anlaştı ben artık uyuz oldum bu şirkete hattımı kapatıcam dedim bu şekilde adi bir şirket olmaz diye herefler bana abonelik cayma bedeli olarak 1400 civarında fatura çıkardılar 85*6 ay desen 510 tl eder bu heriflerden kurtulma yolu yokmu lütfen yardımcı olun ....

bilemiyorum hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz en son merci olarak. Şöyle söylim her operatörde faturalar otomatik basılır. Yani kullanımlarını vs.vs. paketlerini ekstra herşeyini ekler ona göre otomatik basar. Bu yönde hata oranı çok çok düşüktür ki geriye dönük toplu iadeler ile bu oranı iyice düşünürler. Anlattığına göre sen hiçbirşey yapmadın ama operatör sana fazla fatura çıkardı:) bu komik bir durum. Sana tavsiyem son 6 aya ait fatura/fatura detayını iste. Kontrol et. Anlamadığın bir yer varsa parça parça temsilcilere sor. Netcevap alamıyorsan kafandaki soru işaretleri kaybolmuyorsa başvur heyete.

mxyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilemiyorum hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz en son merci olarak. Şöyle söylim her operatörde faturalar otomatik basılır. Yani kullanımlarını vs.vs. paketlerini ekstra herşeyini ekler ona göre otomatik basar. Bu yönde hata oranı çok çok düşüktür ki geriye dönük toplu iadeler ile bu oranı iyice düşünürler. Anlattığına göre sen hiçbirşey yapmadın ama operatör sana fazla fatura çıkardı:) bu komik bir durum. Sana tavsiyem son 6 aya ait fatura/fatura detayını iste. Kontrol et. Anlamadığın bir yer varsa parça parça temsilcilere sor. Netcevap alamıyorsan kafandaki soru işaretleri kaybolmuyorsa başvur heyete.

bütün faturalarımı kontrol ettim sağdan soldon 3 -5 yerleştiryorlar mesele ordaki 20 liralık farkdan geçtim ama aynı paketi şu an 35 tl alan arkadaşım var ve ben çıkmak istiyorum ama bana tahaddüt cayma bedeli olarak 500-600 liralık fark çıkırıyorlar bu cayma bedelini ödemeden avea dan kurtulma yolunu arıyorum açıkçası

ReoL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Faturasız Sınırsız İnternet paketi düşünüyorlar mı ? Woopslulara vs falan bu konu ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim .

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bütün faturalarımı kontrol ettim sağdan soldon 3 -5 yerleştiryorlar mesele ordaki 20 liralık farkdan geçtim ama aynı paketi şu an 35 tl alan arkadaşım var ve ben çıkmak istiyorum ama bana tahaddüt cayma bedeli olarak 500-600 liralık fark çıkırıyorlar bu cayma bedelini ödemeden avea dan kurtulma yolunu arıyorum açıkçası

dediğim gibi operatleri savunmak gibi niyetim yok ama sistem otomatizedir. Yani 10dk görüşürsün 15dk yazma gibi bişi olmaz. Yada faturaların başında muhasbeci gibi biri oturur hadi 3-4 TL fiyatta benden olsun demez :) ya çok şüphen varsa twitter facebooka yaz hemen dönerler.
Ek olarak taahhüt iptali için heyete başvurman gerek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:closedeyes:mrb bn turcellden vodofona geçiş yaptım hattım 6 gün sonra açılcak fakat turcellde msj paketim falan vardı vodofona geçincede herhangi gbi bi hediye :yes:verirlermi

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:closedeyes:mrb bn turcellden vodofona geçiş yaptım hattım 6 gün sonra açılcak fakat turcellde msj paketim falan vardı vodofona geçincede herhangi gbi bi hediye :yes:verirlermi

yok ne yazık ki :) vodafonede olan orda kalır, tcell'de olan tcell'de kalır:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben telefonumu avea hattımın üzerine aldım 24 ay taahhütle 10 ay falan ödedim borcunu geriye kalan tüm borçları hemen kapatmak istiyorum kapatabilir miyim benim için bir zararı veya karı olur mu sonra hattımı değiştirebilirmiyim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 25tl lik 4 gb dan +10 lira ile 6 gb olan avea faturalı hattı 1 yıl taahhütle kullandım şuan 1 hafta sonra taahhüt bitiyor ve özel fırsatla %40 indirim yapılacağı söylendi, bu indirim zaten jet modem in ödemesi bittiği için bence, bu yüzden ben jetsiz daha fazla kotalı bir kampanya arıyorum ,lütfen acil yardımlarınız lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aveda woopsa geçip süper fırsat paketi yapıp aynı zaman da sınırsız ikili paket yapılabiliyor mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ,
avea dan faturali hat aldim. 1 gün içerisinde açilir dediler. 1 gün geçti sim karti taktiğimda hata veriyor. Sim karti tak hatasi. Müşteri hizmetlerini ariyorum hat aktif bir sorun görünmüyor diyorlar ama hala hata veriyor yardimci olabilir misiniz acill ??

Tskler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kampanyadan sony xperia z3 aldım ama hiç memnun değilim değiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
extralara gitmeyin ana bayilerine gidin hemen işlemler gerçekleşir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
geçen hafta çaldır kapat yaptığım numarayı nasıl bulurum?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben vodafone kullanıyorum hattımı avea faturalıya tasısam hemen faturama ek telefn alablrmym

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Çekim gücü hiç iyi değil. Lazım olacak zamanlarda çekmiyor nedense tam. Vodofone geçmeyi düşünüyorum arkadaş!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben avea hattımı 6 sene önce aldım daha dün mesaj çekmişler aboneliğimin eksik evraklı oldugunu ve avea bayisine gitmemi yeniden abone sözleşmesi yapmamı istiyorlar yeni sözleşme yapmazsam telefonumun kapatılacagını beyan ediyorlar müşteri hizmetlerini aradığımdada aynı şeyleri söyledi peki eksik evrağımın ne olduğunu sorduğumda bi cevap veremedi sadece git avea bayine yeni sözleşme yap diyorlar eksik evragımın ne olduğunu söylemiyorlar peki ben bu zamana kadar nasıl kullandım bu hattı eksik evrakla ve neden bilgi vermiyorlar ısrarla yeni sözleşme imzalattırmaya çalışıyorlar ve hattımı kapattıklarında aveadan aldığım ıntauc telefonunda parasını fatura edeceklerini ve ödemem gerektiğini söylüyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba madmex,

Bildiğiniz gibi artık yapılan tüm abonelik sözleşmeleri internet ortamında görülebiliyor, online işlemlerden yıllar önce yapılmış olan sözleşmemin örneğine baktım, yüklenmiş. Orada bir şey dikkatimi çekti; abonelik sözleşmesinin bir yerinde "gsm cihaz adı" ve " IMEI" numarası kısmı var.

Bize verilen sözleşme nüshasında o kısım boşken bayinin doldurup merkeze ilettiği kısımda hiç bilmediğim bir telefon adı ve imei numarası yazılmış o kısma. Tabi ki biz de sanki bunu imzalamışız gibi görünüyoruz, böyle anlamsız bir şey neden yapılmış olabilir sizce ? Bayi kapanmış soramadım. Suç duyurusunda mı bulunmalıyız acaba ?

Herkes online işlemlerden sözleşmesine baksın acaba herkeste aynı uygulama mı var ?

merak içindeyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben pttcel liyim ama avea balı olduğu ıcın kontörlü oldum ama arkadaşım bana para isteği gönderdiği zaman ben EVET diyorum ama 444 1 500 arıyorum intel exprt kodunu giriniz diyor onu öğrenemedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Avea online işlemlerden herkes sözleşmesini kontrol etsin, sözleşmede "cihaz adı" ve "imeı no" kısmında hiç bilmediğiniz cihaz ismi ve imi no yazıyor mu ?, sizdeki sözleşme nüshasında bu kısımlar boştur...!!!

Merak edip bakın yav arkadaşlar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abonelik sözleşmeleri artık Avea Online işlemler menüsüne yüklenmiş arkadaşlar, bayide imzaladığınız sözleşmenin bayi tafafından onaylanıp Genel Merkezlerine gönderilmiş örneğini artık görebiliyorsunuz..

Herkes baksın ilginç bir şey var, sözleşmede " Cihaz adı" ve İMEİ no kısmı var dikkat ederseniz, online işlemlerden abonelik sözleşmemin örneğine baktığımda hiç bilmediğim bir cihaz adı ve İMEİ no yazılmış ve öyle Genel Merkeze yollanmış görünüyor bende, biz de imzalamışımız gibi olmuşuz...

Herkeste böyle mi bi kontrol edin arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea sosyal medya paketini yüklediğimizde bize nasıl bir msj gelir ?