Avea İle İlgili tüm sorularinizi cevaplayabilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan madmex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XugurX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
30 liralık faturam saçma sapan onayladı dedikleri fakat onaylamadığım bir site den dolayı 71 tl geldi ve bana bu siteyle ilgili mesajda geldi dolandırıcılıktır diye iptal dahi ettirmedim ve bu sebepten ötürü bu olayı bütün forumlara anlatıcam dedim, benden aldığınızının kat ve kat fazlasını müşteri olarak kaybediceksiniz dedim ve bütün forumlara yazıyorum burda sorun para degil haksızlıktır tesekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kontör olmadan mesaj atarsak mesaj gönderilmedi yazıyor daha sonra köntör yüklersek mesaj gider mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çalıştığım işyerinde avea baz istasyonu kaldırıldı bu konu ile ilgili mağdur durumdayız faturalı hatlarımız taahhütlü olduğu için 250 kişi ye yakın arkadaşlarımız operatör değiştirmek zorundayız mobil verici istediğimiz halde gelen telefon da üç ayı bulur dıyorlar sizden kaynaklı olarak operatöre geçmemiz her hangi bir ücrete tabi oluruzmu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Avea hattı aldım... 4 gb+1000 her yöne konuşam+ 1000 sms, ancak bu paketin yurtdışı konuşma hakkı+ sms gönderme hakkı yokmuş. Haliyle eğer yurtdışından böyle bir kullanım olursa ödeyeceğim ücretin üzerine yansıyacak. Ben de hattı geri vermek istiyorum. Hattı açmadım yani sim kartı bir telefona yerleştirmedim bile henüz. Hattı geri verme hakkım var mı yok mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea dan turkcelle geçtim.Sim deki tlf noları aktarmadan imha ettim.o nolara ulaşabilirmiyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bana 23 haziran 20:08 de 3 gun icinde 30 tl yuklerseniz 500 sms 500mg internet hediye edicez die msj geldi. Bu 25 haziran mi son gunu oluyor yoksa 26 haziran saat 20:08 e kadar gecerli mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bana 23 haziran 20:08 de 3 gun icinde 30 tl yuklerseniz 500 sms 500mg internet hediye edicez die msj geldi. Bu 25 haziran mi son gunu oluyor yoksa 26 haziran saat 20:08 e kadar gecerli mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying: abi benim simdi annemde 4 gb internet var bende aveayım o da avea yalnız o hat ben kontor simdi ondaki net paketini telefonuma aktarmanın bi yolu var mı

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
:crying: abi benim simdi annemde 4 gb internet var bende aveayım o da avea yalnız o hat ben kontor simdi ondaki net paketini telefonuma aktarmanın bi yolu var mı

Aynı durum bende de söz konusu :) onun interneti sana aktarma durumu yok tabiki avea paylaştırmaz. Sadece onun hattı üzerinden interneti paylaşıma falan açar öyle kullanırsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Avea internet kullanım kodlari 04
06 11 hangi kuruluslara aittir

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=137719]madmex[/MENTION] 25 TL ziraat internet bankacılığından yükleme yaptım 10dk önce henüz gelmedi ve 10 dk içinde gelmediyse de hiç geleceğini sanmıyorum, nasıl bir yol izlemeliyim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonuma 5000 sms. Paketi yaptim o sms paketini.baska telefona nasil aktarabilirim. Daha dogrusu oyle aktariliyorsa nasil yaparm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamun aleykum arkadaşlar ben avea seç 500 4 gb paketini kullanıyorum taahhüt ile telefon aldım telefonun aylık ödemesi 70 tl. Şimdi benim sizlere sorum ben tarifemi prime ekstra tarifesine geçirsem telefon için yine 70 tl mi öderim yoksa prime tarife şartlarındaki 15 tl yi mi teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Avea hattım bir telefondayken servis ayarlarında başka modelde gözüküyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler ben 5 aylık avea kullanıcısıyım daha yeni otomatik ödeme talimatı verdim acaba cihaz alma gibi bi şansm var mı??

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
iyi günler ben 5 aylık avea kullanıcısıyım daha yeni otomatik ödeme talimatı verdim acaba cihaz alma gibi bi şansm var mı??

kkb raporunuza bakarlar uygunsa alabilirsiniz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Avea hattım bir telefondayken servis ayarlarında başka modelde gözüküyor

zamanla düzenir

Selamun aleykum arkadaşlar ben avea seç 500 4 gb paketini kullanıyorum taahhüt ile telefon aldım telefonun aylık ödemesi 70 tl. Şimdi benim sizlere sorum ben tarifemi prime ekstra tarifesine geçirsem telefon için yine 70 tl mi öderim yoksa prime tarife şartlarındaki 15 tl yi mi teşekkürler

70 TL ödersin cihaza fakat şuna dikkat et 4 Grup tarife var. Şuanki tarifen ile geçmek istediğin tarife aynı grupta olmalı vs gibi detayları var.

Telefonuma 5000 sms. Paketi yaptim o sms paketini.baska telefona nasil aktarabilirim. Daha dogrusu oyle aktariliyorsa nasil yaparm

aktaramazsın

OguzhanClk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben yaklaşık 4-5 yıllık avea kullanıcısıyım .Hat babamın üzerine ama hattı ben kullanıyorum 3-4 ay once woops a üye olmama ragmen "Degerli musterimiz, talepte bulundugunuz paketten yararlanamamaktasiniz.Size uygun Konusma, SMS ve Internet Paketleri icin web sitemizi ziyaret edebilirsiniz." diye bi cevap alıyorum . Sorun nerde olabilir ?

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
önce bana soktuğunuz 4,300 Tl cayma bedelinin hesabını verin. ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Naptın kardeş yav

bunlar öyle bir firma işte. ayrıca kontrat gereği ödediğim 2 senelik ödeme nereye gitti anlamıyorum. her türlüde haklı çıkıyorlar. sisteme de ayrı ayar oldum. aldığım cihaz 2.600 tl idi. 36 ay lık kontrat yaptık zamanında. 2 sene ödedik sonra caymak istedim bana böyle bir fatura çıkardılar.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
bunlar öyle bir firma işte. ayrıca kontrat gereği ödediğim 2 senelik ödeme nereye gitti anlamıyorum. her türlüde haklı çıkıyorlar. sisteme de ayrı ayar oldum. aldığım cihaz 2.600 tl idi. 36 ay lık kontrat yaptık zamanında. 2 sene ödedik sonra caymak istedim bana böyle bir fatura çıkardılar.
Şikayetvar diye bir site var oraya sorununuzu ayrıntısı ayrıntısına anlatın ayrıca mahkemeye başvurun yeni yasa çıkmışrı sanırım geçen sene çıktı taahhüt bitmeden cayılırsa bedel alınmaz diye.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Şikayetvar diye bir site var oraya sorununuzu ayrıntısı ayrıntısına anlatın ayrıca mahkemeye başvurun yeni yasa çıkmışrı sanırım geçen sene çıktı taahhüt bitmeden cayılırsa bedel alınmaz diye.

ödedim kapandı zamanıda yaklaşık 1 sene oldu. bu olay akabininde zaten bulunduğum bölgede telefonlar tüm operatorleri çok zayıf çekiyordu avea çok iyi olmasada biraz iyiydi bu durumda. ben aveadan böyle bir kazık yedikten sonra bu durum içime yer etti. o zamanlar giresunun bir ilçesinde yaşıyordum yaklaşık 590 nüfuslu bi yerdi. 400 küsür kadarı ise avea kullanıyordu. turkcell ile görüşürüp bulunduğumuz bölgeye baz istasyonu getirmek istedim, onlarda gerekli talep olursa bi araştırma ekibi göndericeklerini söyledi. her bir evi tek tek gezip turkcell için imza topladım, direk turkcell'e gönderdim 1 ay içinde eksperler geldi ve keşif yaptılar. baz istasyonu için bir bölge sahibi ile anlaşıp istasyonu yerleştirdiler. baz istasyonu ile birlikte bölgede full çeken ve bölgeye 3g desteği veren turkcell herkese daha cazip geldi. yaklaşık 4 ay içinde hemen hemen herkes turkcell'e geçti. bulunduğum bölgede şuan 500 küsür kadar turkcell'li var artık. kazık öyle değil böyle atılır.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
ödedim kapandı zamanıda yaklaşık 1 sene oldu. bu olay akabininde zaten bulunduğum bölgede telefonlar tüm operatorleri çok zayıf çekiyordu avea çok iyi olmasada biraz iyiydi bu durumda. ben aveadan böyle bir kazık yedikten sonra bu durum içime yer etti. o zamanlar giresunun bir ilçesinde yaşıyordum yaklaşık 590 nüfuslu bi yerdi. 400 küsür kadarı ise avea kullanıyordu. turkcell ile görüşürüp bulunduğumuz bölgeye baz istasyonu getirmek istedim, onlarda gerekli talep olursa bi araştırma ekibi göndericeklerini söyledi. her bir evi tek tek gezip turkcell için imza topladım, direk turkcell'e gönderdim 1 ay içinde eksperler geldi ve keşif yaptılar. baz isyasyonu için bir bölgeyle anlaşıp istasyonu yerleştirdiler ve bulunduğum bölgede şuan 500 küsür kadar turkcell'i var artık. kazık öyle değil böyle atılır.
İyi kazık atmışınız :) Ayrıca 590 çok acayip geldi ve azminiz için sizi tebrik ediyorum :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
[MENTION=137719]madmex[/MENTION] aveadan fenercell'e geçsem numara taşımış sayılıyor muyum?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5