Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Bedava dakikalarınız ile konuşmak istiyorsanız 444 1 500 ü arayın.
Bak bunu yeni öğreniyorum bu iyiymiş. Kesin dimi bu?
Bedava dakikalarınız ile konuşmak istiyorsanız 444 1 500 ü arayın.
Bak bunu yeni öğreniyorum bu iyiymiş. Kesin dimi bu?
Merhabalar, 6 Şubat tarihinde Kamu mega tarifesine referans göstererek geçtim. O gün öylesine Avea Online İşlemler servisine girdim. Güncel fatura bilgisine tıkladım 9 Şubat tarihine kadar x mb internet, x dk heryöne, x dk grup içi,heryöne x sms'lerinizi kullanabilirsiniz yazıyordu. Üstte de güncel fatura 4,35 TL olarak görünüyordu. Şimdi ben bu üç günlük süre sonunda toplam ne kadar ödeyeceğim? Ayın 10'unda 4,35 TL mi ödeyeceğim? Yoksa ayın 10'unda 27TL mi ödeyeceğim ya da sonraki ay devredip 32,35 mi ödeyeceğim? Veya harcadığım dk int smsler hesaplanıp çıkan tutarı mı ödeyeceğim?
aynı ay içerisinde iki ayrı paket yapılabilir mi?
avea hattının hangi numara ile msj laştığını geçmiş dökümlereini nasıl öğrenebiliriz.. şimdiden teşekkürler
geçmiş aylarda yaptığım konuşma ve msajlaştığım numaraları nasıl öğrenebilirim
@madmex hocam aveaya geçmek istiyorum turkcellim, şöyle 500 mb- 1 gb internet olan, 100 dk civarı konuşma hakkı olan 15-20 tlye bir paket biliyor musunuz , aveanın sitesine baktım çözemedim, ayrıca ataşehir gibi yerlerde iyi çekiyor mu?
444 1500 ü arsdıktan sonra konuşulanlara aldırış etmeden seri bir şekilde sizi müşteri temsilcisine bağlıyorum diye kadar tekrarla 030 olmazda 300 tuşla
meraba kamu mini tarife kullanıyorum. sms ve internetim olduğu halde kullanamıyorum nasıl düzelteceğimi bilemedim telefonumun markası Nokia modeli 301(RM-840)
meraba kamu mini tarife kullanıyorum. sms ve internetim olduğu halde kullanamıyorum nasıl düzelteceğimi bilemedim telefonumun markası Nokia modeli 301(RM-840)
mrb benim hattım taahhütlü bitmesine de 2 ay var ama telefonum cekmıyo o yuzden kapatmak ıstıyorum cezası nedir ? aylık faturamda 30 tl
mrb benim hattım taahhütlü bitmesine de 2 ay var ama telefonum cekmıyo o yuzden kapatmak ıstıyorum cezası nedir ? aylık faturamda 30 tl
Bu teardown olayının amacı nedir ? Hatta tl bitince hatti kitlemek ne demek ?
Bu teardown olayının amacı nedir ? Hatta tl bitince hatti kitlemek ne demek ?