dünyahali
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Herkese merhaba.Bu gün başıma gelen olayı sizlerle paylaşmak istedim ki aynı halta kimse düşmesin.Avea seç ikli 1000 (heryöne 1000 dk. 1GB.internet=19 TL) paketindeyim.Bu gün gittim hattıma her ay olduğu gibi 20 tl yükledim, ben paketin otamatik yenilenmesini beklerken bir mesaj geldi ''Hattınıza 20 tl yüklenmiştir Mart ayına ait telsiz kullanım ücreti 1.49 tl kesilmiştir''diye.hal böyle olunca 19 tl olan paket yenileme işlemi 50 kurşluk fark için yenilenmedi ulan bileydik 50 kuruş fazla yüklerdik ki her ay 1 lira fazladan kaza bela parası yüklüyordum neyse ben buna sinir olmuşken eve gittiğimde bilgisayardan avea online işlemlere girdim sözde şikayetimi ileteceğim ya bir baktım 9 kusur lira kalmış hattımda noluyo falan derken baktımki 976 KB (Megabayt falan değil bildiğiniz kilobayt) internet kullanmışım 10 TLonun parasıymış.Meğer eve gelene kadar mobil internet açık kalmış.Yani sanırım artık yapacak birşrey yokda merak ettiğim yüklediğim lira nasıl internet kullanımına gider bunun için onay falan gerekmiyormu.
Kafanızınızı ağrıttım ama 50 kuruş için başıma gelene bakın.:crying:
Kafanızınızı ağrıttım ama 50 kuruş için başıma gelene bakın.:crying: